wabobowa Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Prodavam Nokia 7650.Telefona e mnogo hubav.Ima super mnogo extri!!! Ima svalen VIDEORECORDER !!!! Eto ot tuk moje da vidite za kvo stava vapros::::: http://mtel.bg/info/gsm_adv/phone_det.php?gsm_id=49 za vraski : wabobowa@abv.bg 150lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 interesuvam se ot telefon4eto na kolko vreme e kolko mu darji bateriqta? sa6to taka v kvo sastoqnie e panela zdrav li e Link to comment Share on other sites More sharing options...
wabobowa Posted March 23, 2005 Author Share Posted March 23, 2005 mi telefona e na 2 godini i e izdraskan ama bateriata darji dobre za tozi tip telefoni kam 2-3 dena bez mnogo bazikane!!! ina4e ba4ka!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Каде му е дефекта ,или какава е уловката,защото и двамата знаем каква му е реалната цена и колко пари можеш да вземеш от него кадето ида е пиши на PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
very_big Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 ,Каде му е дефекта ,или какава е уловката,защото и двамата знаем каква му е реалната цена и колко пари можеш да вземеш от него кадето ида е пиши на PM <{POST_SNAPBACK}> gore dolu tova mu e cenata, taka che ulovka niama pone az mislia taka Link to comment Share on other sites More sharing options...
wabobowa Posted March 23, 2005 Author Share Posted March 23, 2005 edinstveniq mu defekt e 4e e izdraskan ni6to poi4e ot tova prosto modela e star i cenata mu pri tva ne e koi znae kolko golqma.Sq ima 30 pati po golqm izbor na SMARTPHONE-i na pazara! raboti si i e vnesen ot franciq!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
demisa Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Iskam da te popitam a moje li na 2 vnoski po 75lv, demek malko kato na izplashtane vednaga 75lv i kam 25 april oshte 75lv O4akvam otgovorat ti na PM ili tyk... pishi mi zadaljitelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
wabobowa Posted March 23, 2005 Author Share Posted March 23, 2005 ne stava 6toto mi trqbvat vsi4ki pari navednaj!!! Ako iska6 moga de te is4akam da sabere6 vsi4ki pari i togava da ti go dam.As ne barzam mnogo..Taka 4e ako iska6!!!! Moje i sredata na april vse mi e edno !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.