Jump to content
BulForum.com

Кой е най-добрият актьор

Кой е най-добрият  

128 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Гласувам за WIll SMITH, просто защото смятам, че той е преди всички актьор, а пеенето му е някакво странично занимание. До колкото си спомням той стана известен с актьорска игра, а текстовете на песните му с свързани с филмите, в които играе.

Бих гласувал за Уил Смит ама той ми прилича повече на актьор(професионален),отколкото на рапър-актьор >>и затова давам глас за ДМХ.

Тъй като на Уил Смит не му е мястото тук, гласувах за DMX

Ако Уил Смит не е рапар, значи незнаеш какво е рап :ghost Погледни началото на кариерата му и ще разбереш за какво говоря. Гласувам за Уил Смит :punk

Ако Уил Смит не е рапар, значи незнаеш какво е рап  :ghost  Погледни началото на кариерата му и ще разбереш за какво говоря. Гласувам за Уил Смит  :punk

Доста по добре от теб знам какво е рап, а началото на кариерата му няма нищо общо с това какъв е той в момента(въпреки, че кариерата му не започва с рап-а, ама айде............ ) ;) опредлено е най добър като артист от по горе изброените, но мястото му не е м/у рапарите..............

ПС:личи си колко си наясно с Уил Смит и неговата кариера.......

Доста по добре от теб знам какво е рап, а началото на кариерата му няма нищо общо с това какъв е той в момента(въпреки, че кариерата му не започва с рап-а, ама айде............ ) ;) опредлено е най добър като артист от по горе изброените, но мястото му не е  м/у рапарите..............

ПС:личи си колко си наясно с Уил Смит и неговата кариера.......

Почнал е с едно филмче, незнам как се казва филмчето, но песента в началото е изпълнява той, което си е чист рап. Почнал е като актйор, ако не се лъжа и за тва бих казал че съм наясно. И не е важно ся къв е, щото ако и ДИ.ЕМ.ЕКС си промени малко стила ще кажеш, че и той не е рапър така ли? Или просто незнаеш, кво е думичката рапиране? Може Уил Смит да вкарда денс, но пак си рапира :blink:

едит: Еми може, не те разбирам точно кво имаш предвид и аз не искам да спорим за глупости. Но просто изглежда несхващам кво имаш предвид :confused

В кой филм участва  LL Cool J ?

LL Cool J участва в-

1.Deep Blue Sea

2.Any Given Sunday

3.Deliver Us from Eva

4.Halloween H20: 20 Years Later

5.In Too Deep

6.Mindhunters

7.Rollerball

8.S.W.A.T.

и във Charlie's Angels се появява но за малко.

Почнал е с едно филмче, незнам как се казва филмчето, но песента в началото е изпълнява той, което си е чист рап. Почнал е като актйор, ако не се лъжа и за тва бих казал че съм наясно. И не е важно ся къв е, щото ако и ДИ.ЕМ.ЕКС си промени малко стила ще кажеш, че и той не е рапър така ли? Или просто незнаеш, кво е думичката рапиране? Може Уил Смит да вкарда денс, но пак си рапира  :blink:

Ясно е, че нЕ можеш да схванеш(или пък не искаш) така че не виждам смисъл да продължава ме спора и да разводняваме темата :)

да бе верно в кой филм очаства, че не се сещам

Nelly до колкото се сещам участва в Snipes,и филма който е излезнал но не и в България (до колкото знам де)The Longest Yard-със доста известни актьори като Крис Рок,Адам Сандлър,Бърт Рейнолдс.

:) afe vsichkite rapari izbroeni tuka sa mnogo gotini ama vse pak Will si e the best ako triabva da se obektivni!Mislia che triabva da dobavish Snoop Dogg, (Dr. Dre ,Nas sashto se merkat v niakoi drug film) ama kakto i da e!

Taka kato prochetoh cqlata tema shte kaja kato za nachalo che diabolik ne razbira NISHTO ot rap (za tfa nedei da obsyjdash kyf bil will smith i kyf e sq...toi vinagi she si e smeshnik...shtom sa go izgonili ot predishnata mu zvukozapisna kompaniq i sq mi izliza s nekfa smeshna pesnichka...daje razbrah che v noviq si album se opitval da narejda Eminem...ne razbiram tova momche kyde se vre mejdu shamarite...no pak shte si go poluchi de...tfa e drug vypros) tochno kakto i toq det e set-nal taq tema tyi kato will smith ako e rapyr az jiveq na karibite!a do toq det e set-nal temata i toi e mnogo "naqsno" s neshtata...kak moje da ne sloji 2pac :angry1

Po - dobyr aktior rapyr ot 2pac za sega NQMA!

Osven ako Eminem ne napravi oshte 2 - 3 silni roli de...togava veche moje da se usporvat neshtata...no na tozi etap...i duma da ne stava! :excl:

Taka kato prochetoh cqlata tema shte kaja kato za nachalo che diabolik ne razbira NISHTO ot rap (za tfa nedei da obsyjdash kyf bil will smith i kyf e sq...toi vinagi she si e smeshnik...shtom sa go izgonili ot predishnata mu zvukozapisna kompaniq i sq mi izliza s nekfa smeshna pesnichka...daje razbrah che v noviq si album se opitval da narejda Eminem...ne razbiram tova momche kyde se vre mejdu shamarite...no pak shte si go poluchi de...tfa e drug vypros) tochno kakto i toq det e set-nal taq tema tyi kato will smith ako e rapyr az jiveq na karibite!a do toq det e set-nal temata i toi e mnogo "naqsno" s neshtata...kak moje da ne sloji 2pac  :angry1

Po - dobyr aktior rapyr ot 2pac za sega NQMA!

Osven ako Eminem ne napravi oshte 2 - 3 silni roli de...togava veche moje da se usporvat neshtata...no na tozi etap...i duma da ne stava! :excl:

Аз също прочетох цялата тема... като начало... като не е рап музиката на Уйл Смит, каква е? рок? метал? пънк? ска?! поп-фолк? рап си е, ама лигав и комерсиален... но все пак си е рап... но съм съгласен, че все пак не му е тук мястото... стана слабо известен със "Свежият принц от Бел Еър" (забавно е сериалчето наистина)... човекът си е актьор... само дето може да пее речитатив... за тва, че се опитва да нарежда Еминем... то той ще си го оправи... пък все пак да се върна на въпроса... LL... не че 2 Рас не ми харесва... просто в слаби филми трудно се прави добра роля... пък и го няма в списъка... което страшно ме очуди... та така де...

Peace out. :music

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...