ozz_man Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 swalih si ot Emule edin rar fail. sled kato go dearhivirah se polu4iha 6 faila: 2ape, 2cue i 2 log. Kato se opitam da otworq cue faila mi pishe 4e ima greshka. Towa predstawlqwa cue faila. a imeto na ape e CDImage2.ape.Help ako moje PERFORMER "Ария" TITLE "Живой Огонь Часть2" FILE "CDImage2.wav" WAVE TRACK 01 AUDIO TITLE "Палач" PERFORMER "Ария" INDEX 01 00:00:00 TRACK 02 AUDIO TITLE "Бой Продолжается" PERFORMER "Ария" INDEX 01 08:24:58 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 .APE е компресиран файлов формат без загуба на качество (Monkey's Audio формат). За да го слушаш ти трябва поне специален плъгин за Winamp. Най-новите уинампове може и да го поддържат по подразбиране. Като гледам cue файла, ако това не стане, пробвай да преименуваш ape файловете на wav, мп3 и т.н. и пробвай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozz_man Posted March 23, 2005 Author Share Posted March 23, 2005 winamp-a mi e nai nowiq no ne moja da otwori faila.probwah s mp3 i wav i taka ne stana. interesno mi e kak moje da ka4wat ne6ta koito ne moje da trygnat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 За плуг-ин виж В GOOGLE За запис на диск-декомпресия във Wave виж ТУК (Също така ти препоръчвам и форума им ) Запускаеш программу Monkey's Audio и нажимаеш в ней ctrl+2, после этого слева появляется кнопка Decompress. Потом жмёш кнопку Add Files и выбираеш APE файл. И после этого жмёш кнопку Decompress. Если в процессе разжатия файла будут ошибки то нужно установить Monkey's Audio 3.98 - http://www.monkeysaudio.com/files/ Виж и ТОВА Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozz_man Posted March 24, 2005 Author Share Posted March 24, 2005 popitah tuk tam. Kazaha mu foobar2000. s nego trygna. Blagodarq wi za wnimanieto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 За да не влизам в друга тема задавам си въпроса тук: От еDonkey мрежата имам свалени няколко APE-та,в чиито папки има файл CDImage.ape и CUE файл,с чиято помощ и чрез помощна програма /досега ползвах Easy CD-DA Extractor/ разцепвам големия файл на съставните песни.По принцип го правя директно в APE формат,но не съм сигурен дали това е най-правилното решение. Скоро качих 9-та версия на програмата Easy CD-DA Extractor и след конвертирането получавам брум в единия канал.Записах на DVD-RW файловете от моя твърд диск и пробвах на още 2 други компютъра да конвертирам със същата програма и при същите условия /да премахна съмненията че нещо в моя компютър не е в ред/ и отново се получиха незадоволителни резултати.Файла СDImage.ape /оригиналния преди конвертирането/ се просвирва с кристално чист звук,а след конвертирането има брум. Въпроса е къде бъркам и каква друга програма за конвертиране евентуално да ползвам,така че да получа раздробени песните както са в оригиналния албум,а не цяла една компилация? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.