danio Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Сестра ми е бърникала нещо в компютъра и ми е променила някои опции на компютъра.Не помни какво точно е бърникала обаче като си изключвам компютъра ми излиза това, а като натисна LOG OFF ми излиза това.При натискане на ALT+CTRL+DEL не ми излиза диспечера на задачите ами някаква защита на windows и ми дава да избирам изключване на компютъра, диспечера на задачите, логване и някаква смяна на паролата.Не знам как сестра ми е успяла да направи тия работи обаче ако знаете как да си възвърна старите опции ще ви бъда благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
lsn26 Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Беше ли качен българския езиков пакет? Ако не е бил, просто от контролния панел от ADD / REMOVE PROGRAMS премахни bulgarian language pack. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 23, 2005 Author Share Posted March 23, 2005 Беше ли качен българския езиков пакет? Ако не е бил, просто от контролния панел от ADD / REMOVE PROGRAMS премахни bulgarian language pack. <{POST_SNAPBACK}> Българския езиков пакет си е качен от един месец а на мен проблема си ми е от вчера Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 control panel - user accounts - change the way users log on or off - use the welcome screen да е маркирано Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 23, 2005 Author Share Posted March 23, 2005 Проблема е оправен може да се затвори темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 На тва проблем ли му викаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 23, 2005 Author Share Posted March 23, 2005 На тва проблем ли му викаш <{POST_SNAPBACK}> Не. Беше много лесно да го оправя но досега не ми e ставало така а и ако сестра ми беше казала къде е бърникала щях сам да си го оправя.Мерси че ми каза откъде се оправя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 На тва проблем ли му викаш <{POST_SNAPBACK}> хич и не е проблем - аз нарочно си го правя така. ако не е напълно забила машината а има проблем ctrl+alt+del ти дават възможност да се добереш до task mamager-a, което в стандартния случай не помага защото обикновенно (особенно игрите) ти върви нещо друго на преден план. Probvai Ctrl+Shift+Esc тва при стандартни настройки е същото като ctrl+alt+del Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_2004 Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Probvai Ctrl+Shift+Esc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Сестра ми е бърникала нещо в компютъра и ми е променила някои опции на компютъра.Не помни какво точно е бърникала обаче като си изключвам компютъра ми излиза това, а като натисна LOG OFF ми излиза това.При натискане на ALT+CTRL+DEL не ми излиза диспечера на задачите ами някаква защита на windows и ми дава да избирам изключване на компютъра, диспечера на задачите, логване и някаква смяна на паролата.Не знам как сестра ми е успяла да направи тия работи обаче ако знаете как да си възвърна старите опции ще ви бъда благодарен <{POST_SNAPBACK}> аве и на мене ми става така ! даже ми иска някфа мрежа ! исма да избирам и кото дам CANCEL и ми стартира нормално ама ми излизат и на мене такива работи аве като дам CTRL + ALT + DELete ми излиза някаф прозорец който за пръв път ми зилиза ! WINDOLS SECURITY ! и няма ЕНД ПРОГРАМ НЯМА НИЩО ! само има да сменя някфа парола ! тфа да не е направено от АДМИНИСТРАТОРА (някфа парола да е сложил) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 24, 2005 Author Share Posted March 24, 2005 Аз си го оправих така както е обяснил BOTEV 1912 по горе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 на мене не ми ги дава да ги пипам ! дава ми ги прозрачно и немога да им дам тик ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 на мене не ми ги дава да ги пипам !дава ми ги прозрачно и немога да им дам тик ! <{POST_SNAPBACK}> значи са ти дадени юзърски права и след тва допълнително са ти орязали функционалност която по принцип си върви към всички дефолтни юзърски профили Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 аха начи аз нищо не мога да направя ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.