beku Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 2 броя + (2 броя PQI евентуално) SDRam 256Mb 50лв. парчето, двустранна върви и на по-стари дъна, ако някой ги вземе двете 95лв общо. Марката, ако някой го интересува, ще я дам през деня, че сега не ми се занимава да отварям, да я гледам каква е!!! Ако някой се навие, идва пробва с каквито програми иска плаща и си заминава, в момента съм с тези плочки и нямат никакви проблеми, но си ще сменям ПЦ-о и няма да ми трябват! Ми това е!! На тези които смятат постовте им да са от рода на - луд ли си, много скъпо, там я има незнам си колко си с незнам си каква си цена! Мога да им кажа само едно - не ми пречите, така че можете да си пишете, колкото си искате и каквото си искате!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted March 24, 2005 Author Share Posted March 24, 2005 Поради големия интерес реших да намаля цените на 48лв за бройка. Паметите са 2 броя PQI двустранна, пробвал съм я на доста стари щайги и върви без проблем! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.