XC^^The_Devil^^ Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 zna4i dadoha mi edin laptop i iskam si gi varja v mreja s moq oba4ee az imam 2 lanki po ednata te4e neta drugata neq polzvam i sq puham kabela v lankata mi i drugiq krai v lankata na paltopa i nikva reakciq da poakje 4e ima nqkva mreja i dvata kompa sa s XP lan kabela koito polzvam e takav ot kabelen modem i mislq 4ee prav da nemi bi tva da vliqe da ne iska crossnat stoto v sastoto vreme akto izkaram moq kabel det e interneta i go puhna v laptopa vednaga zasi4a 4e ima mreja ama zaradi mac adressa nemoje da zarejda ta kajete mi kak da procediram ta da si pusna mreja mejdu dvata kompa 4e ve4e idea si nqmam o4akvam samo serozni otgovri a ne ot porqdaka na kva e lankata ili edi kvo si ako ima nesto koeto sam propusnal da napisha kajete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexitko Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 zna4i dadoha mi edin laptop i iskam si gi varja v mreja s moq oba4ee az imam 2 lanki po ednata te4e neta drugata neq polzvam i sq puham kabela v lankata mi i drugiq krai v lankata na paltopa i nikva reakciq da poakje 4e ima nqkva mreja i dvata kompa sa s XP lan kabela koito polzvam e takav ot kabelen modem i mislq 4ee prav da nemi bi tva da vliqe da ne iska crossnat stoto v sastoto vreme akto izkaram moq kabel det e interneta i go puhna v laptopa vednaga zasi4a 4e ima mreja ama zaradi mac adressa nemoje da zarejda ta kajete mi kak da procediram ta da si pusna mreja mejdu dvata kompa 4e ve4e idea si nqmam o4akvam samo serozni otgovri a ne ot porqdaka na kva e lankata ili edi kvo si ako ima nesto koeto sam propusnal da napisha kajete <{POST_SNAPBACK}> mnogo typo ot kabela e Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted March 22, 2005 Author Share Posted March 22, 2005 taka si misleh i az zna4i trqq da e crossnat utre ste si naoraq edin 4e sq nqmam klesti puuu pa mi trqqashe sq da mu pusna mreja ama vidqlo see 4e e eutre Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Че трябва да е кроснат - то това е ясно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf4e Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 mrejova karta kam mrejova karta - crossnat mrejovo ustroistvo kam mrejova karta - prav, az taka znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted March 23, 2005 Author Share Posted March 23, 2005 taka zna4i imam crosnat kabel i kato go puhna na paltopa mi dava 4e ima vrazka a na moq mi sedat 2 te prozor4eta s x t.e cable is unpluged ta na kvo se dalji tva az sam s 2 lanki da nee tva problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozz_man Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 da ne se prawa i az na profesor ama pri merejowa- mrejowa trqbwa da e krosnat zashtoto ina4e na izhoda na LAN kartata shte syvpdnat vhod-vhod i izhod-izhod i tq nqma da raboti koeto shte re4e 4e na kontakt ne moje da mushnesh kontakt a trqbwa shtepsel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.