Jump to content
BulForum.com

Продавам Нокия 6600

Recommended Posts

Ale hora kvo se opitviate da mislite 4oveka e slojil topic 4e prodava kato ne vi trq ne pishete kato ste mnogo hodete si q kupete ot magazina  :angry1  :angry1

Ами опитваме се да го вразумим :D

То тая цена е направо дразнеща!

За 150 - 180 по бива ама 300 и то с 3 !!! ( удивителни ) се едно я подарява..... знам ли :)

Телефонът чисто нов в Мтел струва 339 лева.Говоря за цена на апарат,без договори,без глупости.Има и гаранция.Айде сега кажете ми къде е далаверата да си го купя за 300 кинта втора ръка и то без гаранция?

Колко врeме кара батерията и на колко дни,месеци,години е телефонът?Малко инфо,за да говорим за цена после

Не можах да се сдържа да не коментирам и аз - в каталога към който си дал линк,хората са дали цена 242.00 с ДДС.Е,човече,ние не пасем трева ;)

Нолията е 6600 съжелявам за грешката!!!

!!! Някои хора са се изтървали с коментари :angry: , ама следващия път да си правят малко сметката

Продавам Нокия 6100 за 300лв!!!

Едит: Леле каква тъпа грешка е станала :blink: Нокията е 6600

На колко време е телефона? Има ли гаранция? Колко кара батерията? Само телефона ли продаваш? Към него няма ли кабели, софтуер, ММС? ;)

Интересувам се от офертата, но дай повече инфо - колко време е ползвана, външен вид, гаранция, документи, колко МВ е картата? :confused

На колко време е телефона? Има ли гаранция? Колко кара батерията? Само телефона ли продаваш? Към него няма ли кабели, софтуер, ММС? ;)

Teлефона няма гаранция, на 1г 2м е, батерията кара 5-6 дни, няма аксесуари, има 32МВ мултимедийна карта, запазен е!

Може ми снимка на Нокията. Как изглежда отвън?

За този модел става на въпрос, снимки точно на продавания телефон нямам, но е запазан, може да го видиш на живо ако те интересува

Благодаря ти, но аз вчера си купих. Чаках, чаках да пишеш....така, че аз си оттеглям интереса ;)

Успех все пак. :)

• 2 weeks later...
Нолията е 6600 съжелявам за грешката!!!

!!! Някои хора са се изтървали с коментари  :angry: , ама следващия път да си правят малко сметката

Awe pi4 kak she napravish takava greshka we az otkoga tarsq takava nokia daje onq den si kypih nova takava za 470lv a ti e davash za 300 olee neznam ae ne pravi takiva greshkide 1:zashtoto shtqh da ti e kypq vednaga 2: zashtoto sam dal 170lv otgore

P.S. ne pravi takiva greshki posle kato pishesh neshto 4eti kakvo si napisal

Ina4e nokiata e nenormalna 1.3Mpix kamera 15x zoom mp3 plear filmi s subtitri i kakvo li oshte ne....

Има ли си слушалки и зарядно? тях за "аксесуари" ли ги смяташ ? Ако има оргиналните ли са? Има ли кутия, документи ... ?

Няма слушалки, и естествено че има зарядно. Какви документи те интересуват :confused Кутията също е няма

Edin priqtel se interesyva ot nokiata prati mi telefon za vrazka GSM ili domashen za da mojem da napravim edna sreshta i da e ogledame ako e 4itava shte e kypim o4akvam telefonite na PM

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...