GUI Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Ами като се замисля ако момичето (жената на живота ми беше в моя клас - това не би променило нищо. Пред истинската любов наистина няма пречки Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 emi pona4alo ne e mnogo hubavo da e(tq,toi) ot klasa pri4inata e , 4e prosto mnogo barzo 6te si pisnite .... za6toto seki den 6a sa vijdate ..... postoqnno trea debne6 nekoi da ne q zaka4a ... demek nqkoi kato si naprai nekav bazik s neq i ti vednaga trea mu sko4i6 i ... 6a sa skara6 s si4kite si friendove(ki) ot kalsa ..... i nai-gadnoto , 4e sled kato skasate poradi izbroenite gore pri4ini ili drugi ko ?..... 6a e gadno takova da sa vijdate seki den i samo 6a si puskate nekvi gniusni bazici i 6a sa zaqzdate postoqnno no pak ako naistina go-q Haresvash ujasno mnogo ne e 4ak tolkova kofti Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Мне..опитах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Аз съм ЗА, Пробвал сум го няколко пъти и не е зле изобщо, не е нищо по-различно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Аз от 15 месеца ходя с момиче от моя клас. Страхотно е, винаги е до мен, когато имам нужда от нея, помагаме си и т.н. (всъщност ако не беше тя досега да съм полудял в тая объркана френска) А за чуждото мнение въобще не ми пука, пък и вече свикнах да ме обсъждат. А за омръзването... ами не знам... при мен не се е появило (нито при нея ) и така както върви като гледам едва ли скоро ще се появи... Според мен това си зависи от човека. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Мне..опитах <{POST_SNAPBACK}> И аз , обаче... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Мне..опитах <{POST_SNAPBACK}> И аз опитах и доста страдах, но това няма да ми попречи, ако евентуално отново изпитам истински чувства към съученик/колега. Просто такава връзка е много трудна (понякога). А що се отнася до края на връзката - различни хора, различно поведение. Сега, този мой съученик, бивше "гадже" (не обичам тази дума), е един от най-добрите ми приятели. Въпросът е в преодоляване на себелюбието... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thephoenix Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 Имаше много добри и обосновани мнения по темата, и за мое голямо учудване бяха "ЗА" - който факт много ме радва де /изключвам необосновани отговори от рода на "не-тъпо е". "Пробвах и не стана" - просто не сте били един за друг, което не определя отговора като негативен във всички случаи. ...няма да ходя с нея, защото ме обсъждали - че цял живот някой, някъде ще те обсъжда, ако не са съучениците, тогава ще се колегите, ако ли не - комшиите .. роднините. Винаги ще има недоволни, но все пак не живееш заради тях, пък заради някакви предразсъдъци можеш да пропуснеш любовта на живота си. Пък и какво, ако си хванеш гадже, което не виждаш постоянно - това гарантира ли по-дълаг живот на връзката?/риторично/ Пък и какъв е този страх - "ако се разделим" - някои си остават най-добри приятели. За тези които са твърдо "НЕ", въпреки че дори не са пробвали - момчета и момичета, по-добре си помислете...Дори няма да имате възможност да помислите, защото ако е любов...ако ли пък мислите, то въобще не се захващайте... За тези които са пробвали и не е станало - щом не сте един за друг, с този съученик/колега това не означава че няма да бъдете щастливи заедно с някой друг - не се отказвайте За тези които щастливи заедно, или са били щастливи - браво на вас и продължавайте да се обичате. Забравих да спомена че сме заедно от 7 години, от гимназията, през университета...което също нищо не гарантира, важното е да се възползваш от възможностите, които ти предоставя живота, пък дали ще се окажат печеливш - е това времето ще покаже Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 Имаше много добри и обосновани мнения по темата, и за мое голямо учудване бяха "ЗА" - който факт много ме радва де /изключвам необосновани отговори от рода на "не-тъпо е". "Пробвах и не стана" - просто не сте били един за друг, което не определя отговора като негативен във всички случаи. ...няма да ходя с нея, защото ме обсъждали - че цял живот някой, някъде ще те обсъжда, ако не са съучениците, тогава ще се колегите, ако ли не - комшиите .. роднините. Винаги ще има недоволни, но все пак не живееш заради тях, пък заради някакви предразсъдъци можеш да пропуснеш любовта на живота си. Пък и какво, ако си хванеш гадже, което не виждаш постоянно - това гарантира ли по-дълаг живот на връзката?/риторично/ Пък и какъв е този страх - "ако се разделим" - някои си остават най-добри приятели. За тези които са твърдо "НЕ", въпреки че дори не са пробвали - момчета и момичета, по-добре си помислете...Дори няма да имате възможност да помислите, защото ако е любов...ако ли пък мислите, то въобще не се захващайте... За тези които са пробвали и не е станало - щом не сте един за друг, с този съученик/колега това не означава че няма да бъдете щастливи заедно с някой друг - не се отказвайте За тези които щастливи заедно, или са били щастливи - браво на вас и продължавайте да се обичате. Забравих да спомена че сме заедно от 7 години, от гимназията, през университета...което също нищо не гарантира, важното е да се възползваш от възможностите, които ти предоставя живота, пък дали ще се окажат печеливш - е това времето ще покаже <{POST_SNAPBACK}> Много добре казано. Съгласен съм с теб. :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortal` Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 kak da vi kaja spored men naistina za lubovta nqma zabraneni mesta i vreme i az sam na tva mnenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 абе лошо няма , гаджето ти да е в класа ти , ама при мен е млако сложно, защото нямаме момичета в класа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted April 7, 2005 Author Share Posted April 7, 2005 Aйди пак лиготии.Питах дали ако момичето/момчето е във вашия клас/работа би попречило на това да сте щастливи, би ли ви подтискало по някакъв начин?А защо изключваш случая когато нямате момичета в класа.Ако са влюбиш в момче/хахахахаха/нали не се обиждате, то да изперкаш в такъв клас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Аз съм за, защото можеш да прекарваш повече време с нея, но все пак си има и лошите страни, например че ако скъсате ще е много сконфузно като ходиш на даскало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 не Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Ми де да знам, ама ако ви е кеф да сте заедно кво ви пука класа в крайна сметка? В смисъл хубуу за времето, аз проблеми да ме обсъждат нямам, ама ако късате стаа проблемно. Съдя по доста приятели. Иначе важи в пълна сила лафа "Обичат ли са, да са земат". Другото са подробности Link to comment Share on other sites More sharing options...
`evil`inside` Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Преди и аз бях на мнение,че е супер тъпо да си имаш приятел/ка от класа,но вече не мисля така... С приятеля ми сме от един клас и сме заедно от вече почти половин година и определено не бих казала,че ми е омръзнал! Даже се радвам,че сме в един клас и прекарваме повече време заедно и въпреки,че тва време е наистина доста,пак не ми стига.През малкото време,което не сме заедно ми липсва адски много .А това,че ще се "излагаш" пред него/нея като те изпитват и бла бла...ами..на мен това въобще не ми е проблем и не мисла,че трябва да бъде за когото и да било.Не мога да разбера как факта,че с приятеля/ката ти сте в един клас, може да пречи на това да сте щастливи и още повече да те подтиска И въобще...нали се обичате,какво значение има класа Напълно съм съгласна с thephoenix,а за проблема със скъсването съм на мнението на GeorgiK Всички изтъквате един много сериозен минус - ами ако се разделите преждевременно... Тоя минус действително го има и е крив...обаче...ако сте тръгнали с мисълта, как ще се разделяте, по-добре изобщо не бъдете заедно...(<{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortal` Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 приятели и аз се чуда много за това дали може да се получи нещо и то с момиче от моя клас. накратко тя е супер яка и не е като ония само да та използват в това сам 1000000000000% сигурен, за характера no comment има невероятен характер и си мисля че ако стане нещо то сигурно аз ще буда най-щастлия , се пак любовта няма граници и ако се обичат двама души нищо не може да застане между тях, от друга страна аз за нищо не мога да се скарам с нея то и няма за какво(това мн ме радва ) споделям ви моята историика ако може така да се нарече дайте някакав савет много ще ви бъда благодарен. предварително 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Kiara Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Аз ходя с моя приятел от 4 години и сме в един клас. Тръгнахме в 8 клас, като тогава едва се познавахме (защото все пак в друго училище и целият клас не се познавахме), но все пак сме заедно и мога да ви кажа, че е страхотно да сте в един клас. Нас никога не са ни обсъждали (поне пред нас) и не са ни питали подробности около нас. Сега има още 2 двойки в нашият клас, като само за една от тях говорят много и ги тормозят, но това е така, защото те само се натискат и се обарват дори в часовете Те сами дават поводи за говорене. Ние смоят приятел не сме имали проблеми и изобщо не сме си омръзнали, даже сега съм много по-близка с него отколко с родители ми . Странно, но факт . Много го обичкам и не съжелявам дори за миг, че с него сме в един клас, защото това няма никакво значение Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedPicasso Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Аз ходя с моя приятел от 4 години и сме в един клас. Тръгнахме в 8 клас, като тогава едва се познавахме (защото все пак в друго училище и целият клас не се познавахме), но все пак сме заедно и мога да ви кажа, че е страхотно да сте в един клас. Нас никога не са ни обсъждали (поне пред нас) и не са ни питали подробности около нас. Сега има още 2 двойки в нашият клас, като само за една от тях говорят много и ги тормозят, но това е така, защото те само се натискат и се обарват дори в часовете Те сами дават поводи за говорене. Ние смоят приятел не сме имали проблеми и изобщо не сме си омръзнали, даже сега съм много по-близка с него отколко с родители ми . Странно, но факт . Много го обичкам и не съжелявам дори за миг, че с него сме в един клас, защото това няма никакво значение <{POST_SNAPBACK}> vie dvamkata ste opasna rabota napravo ste edin za drug i 4 godini naistiana ne e malko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Ми моето гадже не е от класа ми, нито от училището ми... Не знам какво би било, ако беше, но примерно братовчедка ми вече 4 месеца ходи с некъф пич от нейния клас, и още не са си "омръзнали", та по това съдя, че не би трябвало да е проблем... Даже на мен ми е гадно сега, щото я виждам по-рядко, отколкото ми се иска! (гаджето, не братовчедката ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
skkf Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Opredeleno NE!(nqma da kazvam pri4inite) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDZiLa Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Opredeleno NE!(nqma da kazvam pri4inite) <{POST_SNAPBACK}> ХАХАхАХаххАХАХхА - да не би да е от многото секс в къщи???? пред телевизора??? ся по темата: Толкова съм зае"ал тая работа с гаджетата - абе да стаа квото ще: Пука ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
skkf Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Abe moi malak GoDZiLa,are se stegni malko,nameri si gadje i 6te vidi6 4e 6ti haresa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDZiLa Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Abe moi malak GoDZiLa,are se stegni malko,nameri si gadje i 6te vidi6 4e 6ti haresa! <{POST_SNAPBACK}> ако всеки път когато някой ми казва да се стегна ми даваха по 2 лева - до ся да имам апартамент на центъра на пловдив - АХхАхАХАХ Ще уважа и темата: Никога не съм смятал, че е добре да имаш гадже в даскало - ужас, тва за мене беше нещо нередно, особено ако е от каласа ми - АХхАха. Та така 12 години съм държал тази теза!!! И добре, че е било така! Наскоро незнам кво ми стана но изневерих на това си мнение за гадже от класа (даскало) - мне, не че стана, ама няма да и конкретизирам - хаха който квото иска да прави, и както намери за добре да го прави, но аз в даскалото повече "нИкоГаААа!" Едит: Е за публичен дом не бях се сетил - ама ще е много-о-о-о якооооо Link to comment Share on other sites More sharing options...
skkf Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Apartament ili publi4en dom ima6 predvid?haHAHha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.