Jump to content
BulForum.com

Купувам CD-RW

Recommended Posts

Ами няма много за мрънкане тука. Някои които му се намира излишна записвачка само да не е напълно излишна(БоклуК) Да ми пише пари давам максимум 20 кинта и ги давам веднага след като се запише един диск пред мене на нея..! :punk

Ами няма много за мрънкане тука. Някои които му се намира излишна записвачка само да не е напълно излишна(БоклуК) Да ми пише пари давам максимум 20 кинта и ги давам веднага след като се запише един диск пред мене на нея..! :punk

SONY CRX225E с сменен Firmware и Win я разпознава като CRX230E.

Чете и записва всичко без DVD-та и именно затова я продавам.

20лв

SONY CRX225E с сменен Firmware и Win я разпознава като CRX230E.

Чете и записва всичко без DVD-та и именно затова я продавам.

20лв

Получих оферта от alchemy с който сме търгували и преди, и писачката вече е в него.

q vij i T U K

Да записвачката е хубава но не разполагам с толкова кинти :( ако свалиш на по малко я зимам даже още неска ама в момента мога да дам максимум 22 кинта толкова имам .. ако си навит направо пиши кога и къде.. И се надявам наистина да работи добре както казваш ще е похвално за теб :rolleyes:

da .4aka si sobstvenika :) za 28 lv

Ми да ама аз имам само 23 кина :cry ако си навит още утре я зимам ама ако не не разполагам с толкова пък и не бих дал все пак нова е 45 пък и е ползвана и не мога да съм сигорен колко ... ама ти си решаваш МИР и ЛЮБОВ майна и тва е :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...