petko_2004 Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Ами няма много за мрънкане тука. Някои които му се намира излишна записвачка само да не е напълно излишна(БоклуК) Да ми пише пари давам максимум 20 кинта и ги давам веднага след като се запише един диск пред мене на нея..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusev Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Ами няма много за мрънкане тука. Някои които му се намира излишна записвачка само да не е напълно излишна(БоклуК) Да ми пише пари давам максимум 20 кинта и ги давам веднага след като се запише един диск пред мене на нея..! <{POST_SNAPBACK}> SONY CRX225E с сменен Firmware и Win я разпознава като CRX230E. Чете и записва всичко без DVD-та и именно затова я продавам. 20лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Lite-On 24x10x40x записва без проблеми,няма дефекти.20лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusev Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 SONY CRX225E с сменен Firmware и Win я разпознава като CRX230E.Чете и записва всичко без DVD-та и именно затова я продавам. 20лв <{POST_SNAPBACK}> Получих оферта от alchemy с който сме търгували и преди, и писачката вече е в него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Ами няма много за мрънкане тука. Някои които му се намира излишна записвачка само да не е напълно излишна(БоклуК) Да ми пише пари давам максимум 20 кинта и ги давам веднага след като се запише един диск пред мене на нея..! <{POST_SNAPBACK}> q vij i T U K Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted March 23, 2005 Author Share Posted March 23, 2005 q vij i T U K <{POST_SNAPBACK}> Да записвачката е хубава но не разполагам с толкова кинти ако свалиш на по малко я зимам даже още неска ама в момента мога да дам максимум 22 кинта толкова имам .. ако си навит направо пиши кога и къде.. И се надявам наистина да работи добре както казваш ще е похвално за теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted March 25, 2005 Author Share Posted March 25, 2005 q vij i T U K <{POST_SNAPBACK}> Жсе още ли я продаваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Жсе още ли я продаваш? <{POST_SNAPBACK}> da .4aka si sobstvenika za 28 lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted March 25, 2005 Author Share Posted March 25, 2005 da .4aka si sobstvenika za 28 lv <{POST_SNAPBACK}> Ми да ама аз имам само 23 кина ако си навит още утре я зимам ама ако не не разполагам с толкова пък и не бих дал все пак нова е 45 пък и е ползвана и не мога да съм сигорен колко ... ама ти си решаваш МИР и ЛЮБОВ майна и тва е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.