readou Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Extremista Posted Yesterday, 17:49 PM Трябва да се създаде една отделна държава само за гейове и лесбиики. КАК така да им даваме държава!!?? Нищо не трябва да им даваме на тия гейове мазни!!! Дори да им даваме да казват, че са гейове!!! Колкото повече ги толерираме толкова повече ще искат и накрая няма да се казва Република България, а Гейска България Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 Е...не са ли сладуриииии <{POST_SNAPBACK}> НЕ !!!! Чак ми се пригади.Тия че са след *******,след като започне войната за преразпределение(болен мозък съм ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowX Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 Az tvyrdo zastavam zad poziciqta protiv enopolovite brakove ili kakvito i da e mejdu-polovi saiuzi ... e mojebe poveche saiuzite m/u 2 individa ot myjki pol ... inache chesno kazano nqmam nishto protiv lezbiskite sychetaniq .. .:+) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedPicasso Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 izobshto nemoje da stava vapros tvardo ne !!!!! ei takiva izvrateni kopelenca mnogo gi mrazia!!! kvo sajitelstvo az ne iskam da sashtestvuvat te sajiteltvo mi iskat!!!ili shte si maj na miasto ili dva chifta drankulki da mi se razviavat ne mersi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 100% процента съм против тия бракове.Ако им решат да се женят по-късно може и деца да искат да си осиновят,а представете си какъв човек ще израстне ако живее с татко Гошо и мама Иван! Link to comment Share on other sites More sharing options...
charovni Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Между другото новият папа Бенедикт 16-ти е от консервативното крило и няма да толерира еднополовите бракове. Лесбийките и педалите се надяваха да бъде избран другия кандидат за папа, който бил реформаторски и либерално настроен. Ч.А. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Кви бракове кви съжителства аз сам против тяхното съществуване те бракове искат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Мен ако питате, всеки би трябвало да живее с когото си иска както си иска! Какво ми пречи на мен, че Пешо и Иван (да не се обиждат носителите на тези хубави български имена ) се обичат и искат да се оженят... Ако са свестни, защо да нямат право да осиновят дете... в края на краищата нали се правят тестове и се проверява дали хората са подходящи за родители (нали ) Гласувам за "да, трябва" - всеки е свободен да обича когото си иска, или поне така трябва да е! Не че подкрепям идеята всички да почнат да правят разни неща с всички останали ( ), но тава вече е друга тема! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 бати простотията... а тва с осиновяването е още по голяма простотия !!!! престааш ли си... такъв докато си малък не разбираш ама като пораснеш и разбираш кви са ти родителите.... и напраоо зимам ножа и хаха.... да не говорим колко ще го гаврят тва дете в даскало !!! а бе тва си е пълна простотия и не трябва да се позволява такова нещо !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Мен ако питате, всеки би трябвало да живее с когото си иска както си иска! Какво ми пречи на мен, че Пешо и Иван (да не се обиждат носителите на тези хубави български имена ) се обичат и искат да се оженят... Ако са свестни, защо да нямат право да осиновят дете... в края на краищата нали се правят тестове и се проверява дали хората са подходящи за родители (нали ) Гласувам за "да, трябва" - всеки е свободен да обича когото си иска, или поне така трябва да е!Не че подкрепям идеята всички да почнат да правят разни неща с всички останали ( ), но тава вече е друга тема! <{POST_SNAPBACK}> Я си представи че ти имаш татко Пешо и майка Иван как би се чувствал а ? Според мен тва да имаш за родители двама души от един пол е суууупер в г*за Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 Я си представи че ти имаш татко Пешо и майка Иван как би се чувствал а ? Според мен тва да имаш за родители двама души от един пол е суууупер в г*за <{POST_SNAPBACK}> Ми... сигурно и аз ще обърна резбата и ше праим тройки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeHu Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 По принцип съм за еднополовите бракове - всеки си е свободен да живее както си иска и с когото си иска докато това не пречи на останалите. По отношение на децата обаче...хух...на тая тема много може да се спори, понеже това е доста сериозен проблем..Според мен "татко Пешо и мама Иван" могат да се окажат много по-добри родители от татко Иван и мама Марийка...прекалено индивидуално е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 'Да, трябва' Според мен, всеки трябва да е свободен да живее и да се омъжи/ожени за когото си иска.. не ми пречат.. да правят каквото знаят За децата.. вярно е, че съответното дете ще го базикат.. но ще го базикат, щото хората още не са дорасли до нивото да са толерантни към различните! "татко Пешо и мама Иван" могат да се окажат много по-добри родители от татко Иван и мама Марийка Agree! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Твърдо против. Пример: http://fishki.net/pics2/svadbagoda.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 100 % против едополовите бракове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 Твърдо против. Пример: http://fishki.net/pics2/svadbagoda.jpg <{POST_SNAPBACK}> Егати мизерията!!! Тоя типец-педал в ляво му е разчекната физиономията от свирки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 Що ве , щом са обичат да се зимат . В днешно време има ли вече значение дали си женен или не . Като им забраниш пак ще се е*** . Каква е разликата ??!?! И аз не обичам меки китки , но със съжаление трябва да направя постановката , че има вече достата такива , явно е модерно . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 За разрешаване, против осиновяване! <{POST_SNAPBACK}> ami koi kvoto iska da pravi samo sam protiv za osinovqvane sa6to kato Deathzone Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 100 % против едополовите бракове <{POST_SNAPBACK}> Ама честно не разбирам вие мъжете кво толкова се пънете ?! От цялата тази история само жените сме ощетени .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 da be da!de da bqha само жените,ура щях да викам Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Твърдо против съм ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Твърдо съм за... систематичното унищожаване на гейовете (лесбийките мойе да останат ). Кви бракове, кви 5 лева. Кво ще си помисли едно 5-6 годишно лапе ако види двама 18 год. надървени простаци да се целуват и да се обарват . Ами ще му се увреди психиката. Или ако си осиновен от двама обратни? КВО? Ще ги гледаш как се целуват и опъват в събота вечер. Ми тогава ще пораснеш с идеята че тва е нормално. Е тва ся е помия! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 да не говорим колко ще го гаврят тва дете в даскало !!! а бе тва си е пълна простотия и не трябва да се позволява такова нещо !!! <{POST_SNAPBACK}> Hey look! A fagbaby! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.