evi^^ Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Mi mnogo e stranno ,4e v edna "civilizovana " dyrjava moje da se vodi podoben razgovor.Tova e porednoto dokaztelstvo ,4e zaradi balkanska prostotiq sme na tozi hal Da vqrno e ,4e ima gayove ,koito mnogo draznqt ,no kogato vidq Azis ili Evgeni Minchev po TV ,az prosto smenqm kanala.Prosto ne me byrka -te sa gayove i sa antipati4ni,no ima i gayove ,koito sa simpati4ni kato hora.Tova deto go pravqt pomejdu si men ne me zasqgai ne iskam da znam. 6to se otnasq do nqkoi ot komentarite v tozi Poll...Nqkoi hora mai nqmat qsni dokaztelstva ,4e sa myje i za tova obijdat gayovete.I kakvo e tova dvoinstveno otno6enie kym lesbiikite. V BG se e syzdalo ne6to kato psihologiq na netolerantnostta.Horata gi drazni vsi4ko.Ciganite samo kradat,gayovete samo razvra6tavat,evreite ni upravlqvat 4rez zagovor,horata gi drazni muzikata ,koqto drugite slu6at.Ima 7 000 000 pri4ini za netolerantnost.Hora,jiveite si jivota i ostavete drugite da jiveqt NE SYDETE I NQMA DA BYDETE SYDENI! <{POST_SNAPBACK}> браво!!!!!!!!!напълно те подкрепям.много добре си го казал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Хуъо де,нака си правят каквото си искат само да не се женят,защото идва проблемът с това ,че искат дете, и коклкото и "гейството" да е вродено средата ще окаже огромно влияние на детенцето,не вярвам да не сте съгласни,че за осиновяване не мои и дума да става.За отстъпките и толерантността към гейовете и лесбийките съм съгласна само с това/нз вече кой го каза/,че например ,ако се случи нещо лошо и единият партньор е в болница, другият да има право да го вижда и примерно да даде съгласието си за операция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinnerman Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Vsy6nost az reagirah silno po otno6enie na pravata na gayovete ,za6toto nenavijdam diskriminaciq protiv ,kogoto i da e.Po otno6enie na osinovqvaneto...ne znam.Mislq ,4eima nqkolko osnovni momenta tuk: 1.Homoseksulani roditeli moje da ima i bez osinovqvane-edna lesbiika moje lesno da zabremenee ,a edin myj moje da e biseksualen.Tova ne gi li6ava otprava da otglejdat deca. 2.Ako deteto izrastne v homoseksulano semeistvo ,to moje i da ne stane gay/lesbiika ,no 6te strada zaradi otno6enoieto na drugite vyv vyn6nata sreda.Osobeno v dyrjava kato BG.Vidq se kakvi "ekzemplqri" vyrluvat po tiq geografski 6irini 3.Osinovqvaneto e mnogo delikatno.Mislq ,4e moje i da se razre6i ,no pri uslovie ,4e homodvoikata mine prez vsqkkavi testove i proceduri ,koito da dokazvat ,4e 6te napravqt vsi4ko vyzmojno za normalno vyzptanie i razvitie(syglasete se,4e ima heteroseksualni ,koito sa ujasni roditeli i si ostavat beznakazani) Iskam da dobavq i o6te ne6to.Pytuval sym dosta i sym vidql dosta strani v zapadna Evropa.Otno6enieto kym gayovete tam ne e nito lo6o,nito dobre.Ptosto te sa si gayove i tolkova.V tova nqma ni6to osobeno. Ima dyrjavi(naprimer Avstriq i Franciq) ,v koito horata sa nastroeni zle kym 4ujdencite (osobeno ot izto4na Evropa) ,a ne kym homoseksualnite.Vyznikva vyprosa-nie bylgarite vtora ryka li sme ,4e 4ujdencite ni gledat otgore ili i nie sme hora ,koito zaslujavat uvajenie.Taka 4e neka ne izbivame kompleksi mrazeiki nqkogo ,za6toto v edni drugi hubavi i uredeni dyrjavi nas ne ni haresvat.Tova nqma da ni nakara da se 4ustvame po dobre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Хммм,много интересно,батко/синнерман/имаш повече опит и сигурно си прав,но само не разбрах,ЗА ИЛИ ПРОТИВ ЕДНОПОЛОВИТЕ БРАКОВЕ СИ,според мен тези неща за толерантността и за децата на хомодвойки ок,може и да е така.Но в България на този етап и дума да не става,май това искаше да каеш,нали?И все пак аз гласувам ПРОТИВ, може да е защото съм на 15 и не разбирам много неща и не обичам гейове и лесбийки,ама ко да се праи.....хъх Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinnerman Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 E*** se v zaplesa!Glasuvam za grajdanskite syuzi.Koito iska da se jeni ,ama brak mi zvu4i cyrkovno ,a dvama gayove vse jenqt v cyrkva....Ne stava. Apropo -ima li smisyl ot braka ,ako ne e cyrkoven,a samo grajdanski,idq za nov post! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 E*** se v zaplesa!Glasuvam za grajdanskite syuzi.Koito iska da se jeni ,ama brak mi zvu4i cyrkovno ,a dvama gayove vse jenqt v cyrkva....Ne stava. Apropo -ima li smisyl ot braka ,ako ne e cyrkoven,a samo grajdanski,idq za nov post! <{POST_SNAPBACK}> Естествено,че има смисъл.Нали и аз /и някой много преди това/ бях казала ,че трябва примерно да има такиа отстъпки за гейовете като например в болницата....А засега това е възможно ,само ако са роднини или имат сключен граждански брак Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 abe poprincip na tezi xora ne im obry6tam vnimanie, stiga da ne me zaka4at/ 4e togava stava lo6o! / ama sega se zamislix ako naistina razre6at tazkiva brakove, i te zapo4nat da si osinovqvam ili imat/nqkak si/ desa te kakvi 6te sa?! Xm...! :ph34r: Po pricip gyzovete im sa si tqxni i mogat da si vryt kakvoto 6tat v tqx, no mi e jal za samite de4ica! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 tvardo protiv da se obi4at ama ne pred horata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 твърдо против съм и аз от никаква гледна точка не е оправдано. да си се обичат беше писал някой , съгласен съм ама хайде да не оплескваме семейството с подобен род измишльотини понятията еднополово и семейство са съмоизцлючващи се защото смисъла и предназначението на семейството в природата (и при хората и при животните) е създаване и отглеждане на потомство.... ще ме извиняват всякакъв род обратни обаче нито са способни да създадат нито да отгледат каквото и да било потомство. дори да осиновят дете то няма да израсне нормално психически , морално и каквото се сетите още Link to comment Share on other sites More sharing options...
emo_one Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 ПРОТИВ !!!!!!!!!!! това е спихично заболяване пише го във всички медицински книги , тези хора трябва да бъдат лекувани а не поущрявани Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 Е...не са ли сладуриииии Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 Е...не са ли сладуриииии <{POST_SNAPBACK}> Супер сладки са Като искат нека живеят заедно - но да се забрани осиновяването на деца. Противоестествено е според мен. Иначе.. като си голям човек - който го кефи, нека си прави секс.. да си обича каквито си иска полове. Стига да не пречи на другите. И нека да различаваме педе****ите от хомосексуалистите. Първите които парадират със сексуалността си, опредлено ме дразнят. Иначе останалите, ги приемам за нормални, поради причините които споделих по-горе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Факта,че някой е направил избор за себе си да бъде привличан от собствения си пол...не прави човека по неспособен родител...Хомосексуализма не е психическа болест бе хора ...нито е заразно.... Какво ви става на всички...започвам да си мисля,че живея заобиколена от снобари единствено.... Верно детето е отговорност...но кой е казал,че една жена би се справила с него по-добре от един Хомо-мъж...всички сме чували за 'прекрасни" случаи,в които най-неужасяващото е майка да изостави детето си..по незнайни причини...,а имате ли идея за какви други случаи е ставало на въпрос ....???Не съдете...не можете да им влезете под кожата и да разберете какво чувстват,а те ЧУВСТВАТ...понякога по-дълбоко и истински от нас.... Те не са различни...те са хора,обикновени като нас...а често и ПО-ДОБРИ...... Това е факт,дори и да не ви харесва.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
12345_ Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Е...не са ли сладуриииии <{POST_SNAPBACK}> Гнусно Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 А аз си мислех,че отживелиците си отиват с "ОТЖИВЕЛИТЕ"...,оказва се всъщност,че последните са оставили достойни ПСИХО - КЛОНИНГИ...,и ще...за в бъдеще...Е,щом ви харесва тази позиция?! Съжалявам ви пичове... Наистина... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPMOT Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 ТВЪРДО НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 ТВЪРДО НИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!! <{POST_SNAPBACK}> Не можеш да си представиш колко съм съгласна с тееееб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 TVURDNO NE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPMOT Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Тия едноплови бракове са ама 4иста расова дискриминация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Тия едноплови бракове са ама 4иста расова дискриминация. <{POST_SNAPBACK}> Забраната...или по-скоро липсата на такива - ДА!!! Но самите да твърдиш,че са....Хм!!! Я,обясни кво имаш предвид...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheltem Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Да отказваш на някого правото на законно обвързване с партньора му, това не е ли "бъркане в работата"? Ако всички плащат равни данъци и имат равни отговорности пред закона, не трябва ли да имат и равни права? Нали уж правата и свободите на всеки гражданин се разпростират дотам, докъдето не нарушават правата на другите граждани. Ако двама души сключат брак, това с какво нарушава правата на останалите хора? Аз така си разсъждавам. Май съм прекалено либерален за нашата реалност. За осиновяването - и аз не мисля, че обществото ни е дорасло за това и не е в полза на децата. Но не защото се съмнявам в родителските качества на не-хетеросексуалните хора. (повече по темата - Развитието на децата с хомосексуални родители) За 1 и 2 - да, именно, в това е и разликата между двете опции - едната дава право на осиновяване, а другата не. <{POST_SNAPBACK}> Не става вапрос за плащане на данаци и прочие ... Та това е против вси4ки закони, против Божийте, против природните и т.н. зависи кои в какво вярва ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Eстествено че съм против тези глупости Link to comment Share on other sites More sharing options...
^WickeD^ Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Ooo ne tva ne e normalno.Ednopolovi brakove sux!Tva veche sa si chisti izvrashteniq! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Пфф то такава свободия е настанала ... Много ясно ,че съм против.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Extremista Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Трябва да се създаде една отделна държава само за гейове и лесбиики. Кви са тия еднополови пракове да ги "Е*А" ИЗВРАТЕНИТЕ хора маина, обаче за лесбииките донякаде сам съгласен:):):) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.