inherit.hit.bg Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 1. Palm Vx: Memory: 8 MB RAM HotSync cradle included Rechargeable lithium-ion battery Storage capacity: Stores 10,000 addresses\ approximately 9,000 memos, to-dos, and appointments\ 400 e-mails\ plus lots of applications Dimensions: 4.7 by 3.2 by 0.4 inches Weight: 4 ounces Included applications: Datebook, Contacts, Email, Memo Pad, Expense, Web Channel Manager, and more Display: Enhanced screen technology for wide-angle, dim-, and bright-light viewing Battery life: Lithium-ion battery automatically recharges in Desktop import/export formats: CSV, tab delimited, TXT Connectivity: TCP/IP software included IR port: Beam data to other IR-enabled Palm Computing platform devices ! БАТЕРИЯТА МУ НЕ РАБОТИ И НЯМА ЗАРЯДНО ! Може да си намерите някаква батерия за GSM и зарядно, и да ги приспособите. Оригиналната батерия е 3.7V Li-Ion, работи нормално с 3.0-5.0V батерии. Има алуминиев корпус и стилен алуминиев калъф. Тач-скрийн 160х160 с пръчица. ОС: Palm OS (в момента е на немски). Сайтове: link1 link2 link3 ОБЯВЯВАМ ТЪРГ Начална цена: 13 лева Блиц-цена: 30 лева Стъпка: 1 лев Начало: 23.03.2005 Край: 13.04.2005 - сряда - 12:00 ч. 2. Sharp EL-6330 Travel Organizer 600 с неработещ дисплей. С 2 литиеви батерии 3V. Цена 4 лева. Manual: EL-6330 Повече инфо: на стр. 64-68 в мануала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 аве да те питам дали знаеш дали може да се УВЕЛИЧАВА ПАМЕТТА на тфа чудо и колко кинти е една карта (аре за цената на картите не е много важно ) ЕДИТ: а и да те питам има ли БЪЛГАРСКИ или Английски език ( на менюто де ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted March 23, 2005 Author Share Posted March 23, 2005 аве да те питам дали знаеш дали може да се УВЕЛИЧАВА ПАМЕТТА на тфа чудо и колко кинти е една карта (аре за цената на картите не е много важно ) ЕДИТ: а и да те питам има ли БЪЛГАРСКИ или Английски език ( на менюто де ) <{POST_SNAPBACK}> мисля че не може. няма слот за карти. гледай да се вмъкнеш криво-ляво в ограничението за 10000 адреса, 10000 бележки и 400 имейла. иначе приложенията си вървят добре и с тази памет и с този процесор. за езика - не съм пробвал, може да се наложи преинсталиране на операционната система. не знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 мисля че не може. няма слот за карти. гледай да се вмъкнеш криво-ляво в ограничението за 10000 адреса, 10000 бележки и 400 имейла. иначе приложенията си вървят добре и с тази памет и с този процесор. за езика - не съм пробвал, може да се наложи преинсталиране на операционната система. не знам. <{POST_SNAPBACK}> то няма ли да стане много скъпо ако се преинсталира СИСТЕМАТА ? ама то не се ли продават такива БАТЕРИИ или неможе да намериш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted March 23, 2005 Author Share Posted March 23, 2005 то няма ли да стане много скъпо ако се преинсталира СИСТЕМАТА ? ама то не се ли продават такива БАТЕРИИ или неможе да намериш ? <{POST_SNAPBACK}> Оригинални такива батерии има по около $20 и то в чужбина. По-добре купуваш за gsm една батерия li-ion от по-евтините марки за 7-10 лв и едно зарядно за 2-4 лв и ги натъкмяваш. Липсва зарядното (docking station), което служи и за синхронизация с компютър. Така че ако ще преинсталираш ОС, трябва да намериш някой който има подобно нещо. Не съм сигурен за езика. Може и да има Бг и английски. Вчера само за малко го пуснах на 5 волта от компа и работеше добре (и беше на немски). Някой, който е по-запознат с Palm OS да каже. Променям условията на продажба на ТЪРГ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Кви предложения си получил за цената, давам ти 13 лв . И като не си го включвал да го пробваш, ква е гаранцията, че работи нормално тая машинка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted March 23, 2005 Author Share Posted March 23, 2005 Вчера го включих. Работи. 13 лв като за начало става. Нека наддаването продължи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 само ме спира БАТЕРИЯТА и ЗАРЯДНОТО ! иначе ще си помисля ! ама начи работи перфекно ! и не си сигорен на АНГЛИЙСКo ИЛИ БЪЛГАРСКО меНЮ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 И мен ме спира батерията и зарядното, то без тях кофти работа. С кво ще го зареждаш, а не върви да го прайш циганска работа. Затова и цената е така ниска. Искам да имам такава джаджа, ама съм навит на тия пари, щото нямам повече пък и после кво ще го права тва нещо, ако немога да го подкарам да работи нормално. Само да седи да събира прах. Нека мини търга, ако някой го купи за повече, здраве да е. Пък ако няма желаещи ще го взема. Ама и като моделче, е многооооо стара работа Ама за тия пaри толкова едит: ако решиш да ми го продадеш, прати ПМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted March 29, 2005 Author Share Posted March 29, 2005 само ме спира БАТЕРИЯТА и ЗАРЯДНОТО !иначе ще си помисля ! ама начи работи перфекно ! и не си сигорен на АНГЛИЙСКo ИЛИ БЪЛГАРСКО меНЮ ! <{POST_SNAPBACK}> работи перфектно. езикът е въпрос на преинсталиране на ОС. доколкото знам даже разпознава ръчно изписани символи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.