Curunir Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 Аз почвам да мисля, че изобщо не го дават! Ако го дават няколко дни след края на всяко рали ми се вижда малко малоумно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted March 27, 2006 Author Share Posted March 27, 2006 Що немога да намеря кога точно го дават WRCто по GTV? Някой ще каже ли час и ден кога го дават или...? Аз почвам да мисля, че изобщо не го дават! Ако го дават няколко дни след края на всяко рали ми се вижда малко малоумно. Понеделник 22:00 часа. Аз предпочитам да гледам Евроспорт. Пак успех за Ситроен и Себастиан. БРАВО! Поне кара момчето. Догодина може да ми станат втори любим отбор! Просто много ми харесва С4... Маркус пак не е доволен. Какво иска? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Честно казано, тоя път Грьонхолм се захлупи, защото кара като изтърван от лудницата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 http://topsport.bg/article.php?cid=7&aid=38431 Бездарника танев щял да кара на рали Корсика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.