sandman Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Така, значи за да се освободя от изпита по екология тябва да напиша есе! Няма конкретни теми - трябва ние да си изберем и да представим заглавието на темата. Ако преподавателя удобри темата сядаме и почваме да пишем! Ето защо аз искам първо да си нямеря подходяща тема; да я представя и ако я удобрят да я напиша. Условието е да не е по-малка от 10стр. и да не е по голяма от 15стр.! Ама има един проблем: Всички тея фрий сайтове за есета и т.н. няма да свършат работа, защото преподавателя има доста богат опит с Интернет и със сигурност ако му представя тема, взета от тези сайтове няма да я удобри! Мислих да превеждам тема от английски, но се оказа по-трудно отколкото очаквах. И сега съм в безисходица! ТА МОЛБАТА МИ Е СЛЕДНАТА: Ако някой изучава екология, има готово ЕСЕ или знае някой закътан сайт или нещо подобно със подходящи теми, моля да ми каже! Спешно ми е супер много! Ако не успея да усвободя изпита ще се получи мноооого кофти! Така че разчитам на съвестни съфорумци, които ще могат да ми помогнат. П.С. Има и още нещо: желателно е темата да бъде малко по-конкретна! Т.е. да не е нещо от сорта: "Глобалното затопляне и отражението му върху живите организми" ами нещо от сорта: "Замърсяване на река Марица с Меласа от "Кристал" АД - Пловдив" или "Отражение на замърсяването с СО2 върху широколистните гори" - Това са просто примери, които си измислих в момента просто за насока. П.П.С. Ако някой успее да ми помогне и освободя ли изпита - ще падне голямо черпене!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
emirates stadion Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 referati.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Ето ти тема: "Влиянието на железен рудник "Цар Асен" върху цялото поречие на р.Луда Яна и последиците върху баланса в долината на р.Марица" Луда Яна е един от големите притоци на Марица,преди години я бяха замърсили с арсен.По последни данни имаше и замърсяване с мед.. Като насока мисля,че ще ти свърши работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 26, 2005 Author Share Posted March 26, 2005 Благодаря за темата, но не мога да намеря нищо като за Реферат! В интернет има достатъчно информация, но трябва да се ровя и да преписвам поне 1 седмица, а аз нямам време за такива работи и за това търся нещо готово. А и освен това трябва да е малко по на висок стил и по-дългичко около 10-15 страници както казах. Моля ви ако някой може да помогне, че положението е кофти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.