Jump to content
BulForum.com

ЕСЕ по Екология

Recommended Posts

Така, значи за да се освободя от изпита по екология тябва да напиша есе! Няма конкретни теми - трябва ние да си изберем и да представим заглавието на темата. Ако преподавателя удобри темата сядаме и почваме да пишем! Ето защо аз искам първо да си нямеря подходяща тема; да я представя и ако я удобрят да я напиша. Условието е да не е по-малка от 10стр. и да не е по голяма от 15стр.! Ама има един проблем: Всички тея фрий сайтове за есета и т.н. няма да свършат работа, защото преподавателя има доста богат опит с Интернет и със сигурност ако му представя тема, взета от тези сайтове няма да я удобри! Мислих да превеждам тема от английски, но се оказа по-трудно отколкото очаквах. И сега съм в безисходица! ТА МОЛБАТА МИ Е СЛЕДНАТА:

Ако някой изучава екология, има готово ЕСЕ или знае някой закътан сайт или нещо подобно със подходящи теми, моля да ми каже! Спешно ми е супер много! Ако не успея да усвободя изпита ще се получи мноооого кофти! Така че разчитам на съвестни съфорумци, които ще могат да ми помогнат.

П.С. Има и още нещо: желателно е темата да бъде малко по-конкретна! Т.е. да не е нещо от сорта: "Глобалното затопляне и отражението му върху живите организми" ами нещо от сорта: "Замърсяване на река Марица с Меласа от "Кристал" АД - Пловдив" или "Отражение на замърсяването с СО2 върху широколистните гори" - Това са просто примери, които си измислих в момента просто за насока.

П.П.С. Ако някой успее да ми помогне и освободя ли изпита - ще падне голямо черпене!!!!!! :D :beerchug

Ето ти тема:

"Влиянието на железен рудник "Цар Асен" върху цялото поречие на р.Луда Яна и последиците върху баланса в долината на р.Марица"

Луда Яна е един от големите притоци на Марица,преди години я бяха замърсили с арсен.По последни данни имаше и замърсяване с мед..

Като насока мисля,че ще ти свърши работа ;)

Благодаря за темата, но не мога да намеря нищо като за Реферат! В интернет има достатъчно информация, но трябва да се ровя и да преписвам поне 1 седмица, а аз нямам време за такива работи и за това търся нещо готово. А и освен това трябва да е малко по на висок стил и по-дългичко около 10-15 страници както казах.

Моля ви ако някой може да помогне, че положението е кофти! :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...