Jump to content
BulForum.com

Търся си дъно за AMD Mobile Barton 2400+

Recommended Posts

Значи сега имам soltek 75-FRN-RL, но ще го продавам.. и ми трябва дъно, което хубаво да си разпознава процесорчето.. не да ми пише unknown processor и бла бла.. знам че това няма много голямо значение какво пише.. но си ми е изискване.. взискателен съм какво да се прави.. друго.. да подържа FSB400... За сега съм се спрял на това - Дънo EPOX 8RDA+ PRO Nvidia Nforce 2 Ultra MCP-RAID,SATA RAID,FSB 400 , Dual Channel , AGP 8X ,DDR 400, 6 ch.audio,LAN , IEEE1394 , Dubug - 24 месеца гаранция 86$ без ддс. Но досега съм нямал epox и не знам как се държат.. та мисълта ми е такава дали някой няма такова дъно.. и да изкаже някакво мнение за него или да ми препоръча някакво друго в този ценови диапазон.. и разпознава ли си процесорчето като Barton...

Аве земи си един Солтек ФРН3 Нфорс 2 (60-65$) и не се занимавай с глупости , какво мислиш 4е ще изкоп4иш пове4е от този Епокс , ако нямаш хубава памет ,няма да можеш да се докопаш до големи шини , защото асинхронния режим не е много препоръ4ителен за НФ2 , а Солтека ше се справи с 210-220 шина !

Не се набутваи със скъпо НФ2 дъно , К7 -умира а ти наливаш 100$ за дъно К7 !...,колко мислиш 4е ще ри ско4и прийзводителноста а ? 100% ли.... друг път ,така кат гледам добре си го клокнал ,потърпи още малко с това дъно и ЦПУ , като поевтинее малко К8-варианта ,направо мини на А64...според мен хвърляш пари на вятъра с такъв "ъпгрейд"(ако може да се наре4е така )

Ако все пак се решиш на покупка гласувам за Солтека фрн3 , като добър вариант цена / ка4ество !

Asus A7N8X ... mnogo dobar izbor kato cena/ka4estvo razgledai review-ta iz neta i 6te se ubedi6... soltek-a kakto kaza foxy sy6to e dosta dobar ... ami vsi4ko zavisi s kolko pari si gotov da se razdeli6 to hubavi dana bol :)

Като цяло изобщо нЕ виждам смисъл да сменяш дъното, което имаш ;) както ти каза и Фокси, да наливаш пари в К7 е меко казано глупаво, но ако все пак си го решил, който и Епокс или Солтек от последните модели за К7(НФ2) да вземеш няма да сгрешиш :)

ПС:само не и Асус(особенно ако ще наблегнеш на клока)

Солтека е страшен.Ползвал съм го на втората машина.Без хардуерни намеси стигна до 240(с волтмодчета до 250-повече не дава биоса) така че спокойно може да го закрепиш на 230.И както ти казаха пари за К7 да даваш няма смисъл.А този асус е най-голямата недосмлица с Нфорс

Солтека е страшен.Ползвал съм го на втората машина.Без хардуерни намеси стигна до 240(с волтмодчета до 250-повече не дава биоса) така че спокойно може да го закрепиш на 230.И както ти казаха пари за К7 да даваш няма смисъл.А този асус е най-голямата недосмлица с Нфорс

Единственото, което не ми харесва на моя солтек е че не мога да го пусна на 200 шина.. забива.. ресва си се само пс-то 190 му е макса.. под което мога да го подкарам отделно.. като видя.. unknown processor type и почва да ми бърка не знам къде.. А за парите.. обичам частичните ъпдейти така че.. дъно ще взимам така или иначе... поне ми кажете тоя солтек фрн3 или тоя епокс дето съм показал.. кажете ми само, че има дъно където да си бачка на 200 шина и нагоре.. + да си показва бартънчето като такова ;)

Единственото, което не ми харесва на моя солтек е че не мога да го пусна на 200 шина.. забива.. ресва си се само пс-то 190 му е макса.. под което мога да го подкарам отделно.. като видя.. unknown processor type и почва да ми бърка не знам къде.. А за парите.. обичам частичните ъпдейти така че.. дъно ще взимам така или иначе... поне ми кажете тоя солтек фрн3 или тоя епокс дето съм показал.. кажете ми само, че има дъно където да си бачка на 200 шина и нагоре.. + да си показва бартънчето като такова ;)

Ако ти трябва С-ата взимай Епокс-,ако не солтека.И той показва процесора

Unknown обаче

Ако ти трябва С-ата взимай Епокс-,ако не солтека.И той показва процесора

Unknown обаче

Е.. няма ли дъно което да не го показва така ве майна.. ;) кажете някво пък и 200$ да е .. а.. за САТА .. чудя се как да го разменя тоя 80 за някъв макар и да не е сата ама да е безшумен!!!;)

Е.. няма ли дъно което да не го показва така ве майна.. ;) кажете някво пък и 200$ да е .. а.. за САТА .. чудя се как да го разменя тоя 80 за някъв макар и да не е сата ама да е безшумен!!!;)

Има, 8RDA3+ го разпознава като К7 и с хубара памет и без волтмод стига шина 250

Има, 8RDA3+ го разпознава като К7 и с хубара памет и без волтмод стига шина 250

Стига ама не се понася с TCCD и BH(CH)(UTT),така че ако си решил да взимаш такова вземи нещо с Хюникс чипове,като А-дата 500 или Кингмакс 500.

Стига ама не се понася с TCCD и BH(CH)(UTT),така че ако си решил да взимаш такова вземи нещо с Хюникс чипове,като А-дата 500 или Кингмакс 500.

Мерси и на двама ви.. явно това ще да е дъното... но за паметта.. незнам засега си оставам с Dual TwinMos 2*256 400MHz ;)

Мерси и на двама ви.. явно това ще да е дъното... но за паметта.. незнам засега си оставам с Dual TwinMos 2*256 400MHz ;)

С това дъно и тази памет имаш шанс 220-230, а ако си късметлия може и 240 да стигнеш ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...