Soulless Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Neznam dali tova e miastoto za tazi tema oba4e tarsia 4ovek koito se zanimava s govoriteli i po specialno s baskasi za6toto imam edna za popravka a neznam kade da ia dam!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivancho Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Opishi kakvo ima na tazi bas kasa , kakav e problema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apucmokpama Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Neznam dali tova e miastoto za tazi tema oba4e tarsia 4ovek koito se zanimava s govoriteli i po specialno s baskasi za6toto imam edna za popravka a neznam kade da ia dam!! <{POST_SNAPBACK}> Мястото е "Обертон"- фирма за производство на тонколони, усилватели, високоговорители, както и ремонт и поддръжка. Намира се на ул. "Кавала" 20 до радио "Веселина" срещу централна гара. PS http://www.oberton.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulless Posted March 24, 2005 Author Share Posted March 24, 2005 Ami problema e 4e ji4kite koito vlizat v membranata sa mnogo nestabilni i postoianno se kasat! Opitval sam se da gi zapoiavam i lepia ama se se kasat Ako niakoi moje da mi pomogne sha e hubavo.Estestvenno 6te si platia de!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 basi weeeee aman ot novobranci kato ste novi parvo pro4ete tova TUK!!! i posle moje da si govorim i nqkoi mod da CLOSE topica i kazvam ima si hardware pod forum deto se pi6at takiva problemi a ne v kopuvam/prodavam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulless Posted March 24, 2005 Author Share Posted March 24, 2005 basi weeeee aman ot novobranci kato ste novi parvo pro4ete tova TUK!!! i posle moje da si govorim i nqkoi mod da CLOSE topica i kazvam ima si hardware pod forum deto se pi6at takiva problemi a ne v kopuvam/prodavam Dobre de izviniavai ako sam ti obarkal jivota Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 basi weeeee aman ot novobranci kato ste novi parvo pro4ete tova TUK!!! i posle moje da si govorim i nqkoi mod da CLOSE topica i kazvam ima si hardware pod forum deto se pi6at takiva problemi a ne v kopuvam/prodavam <{POST_SNAPBACK}> Аман от неграмотници, дето не се научиха да пишат правилно купувам и продължават да тормозят другите с латиница. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.