Jump to content
BulForum.com

Имам принтер за паралелен порт,

Recommended Posts

абе лоша работа дадоха ми принтер HP Laserjet 1100, ама той само на паралелен. знам за usb-to-parallel конвертори, ама много пари бе... казаха ми 40-50$ не съм проверявал в магазин, ама то по-евтино да си купя един стар PC да си направя мрежа и да принтя така... някакви идеи?

абе лоша работа дадоха ми принтер HP Laserjet 1100, ама той само на паралелен. знам за usb-to-parallel конвертори, ама много пари бе... казаха ми 40-50$ не съм проверявал в магазин, ама то по-евтино да си купя един стар PC да си направя мрежа и да принтя така... някакви идеи?

В Конрад май имаше и бяха 20лв.или планка с която да си изкараш от дъното паралелния порт :)

В Конрат и аз забелязах такова нещо но май по-евтино ще ти дойде да си изкараш порта от дъното щото сигурно не са ти го изкарали отзад на кутията. Не че нямаш просто не е изкаран.

не бе, не, няма порт, то е преносимо... схте ида в изот да си взема евтино някоя стара щайгичка. или да го сменя принтера - то кой ли ще се навие... пък и тоя печата хубаво... къде е иначе този магзин дето споменахте

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...