garga Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 абе лоша работа дадоха ми принтер HP Laserjet 1100, ама той само на паралелен. знам за usb-to-parallel конвертори, ама много пари бе... казаха ми 40-50$ не съм проверявал в магазин, ама то по-евтино да си купя един стар PC да си направя мрежа и да принтя така... някакви идеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 абе лоша работа дадоха ми принтер HP Laserjet 1100, ама той само на паралелен. знам за usb-to-parallel конвертори, ама много пари бе... казаха ми 40-50$ не съм проверявал в магазин, ама то по-евтино да си купя един стар PC да си направя мрежа и да принтя така... някакви идеи? <{POST_SNAPBACK}> В Конрад май имаше и бяха 20лв.или планка с която да си изкараш от дъното паралелния порт Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 В Конрат и аз забелязах такова нещо но май по-евтино ще ти дойде да си изкараш порта от дъното щото сигурно не са ти го изкарали отзад на кутията. Не че нямаш просто не е изкаран. Link to comment Share on other sites More sharing options...
garga Posted March 21, 2005 Author Share Posted March 21, 2005 не бе, не, няма порт, то е преносимо... схте ида в изот да си взема евтино някоя стара щайгичка. или да го сменя принтера - то кой ли ще се навие... пък и тоя печата хубаво... къде е иначе този магзин дето споменахте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.