d_micev Posted August 12, 2003 Share Posted August 12, 2003 abe hora vaprosa moje i da e tap, ama tia diskove det gi puskat v free.netwlan.net i v warez.ru za PS2 mogat li sled kato se zapishat na disk da se igraiat na Playstation? I niakoi da znae kolko struva edna ps2 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted August 13, 2003 Share Posted August 13, 2003 sega az ninam no shte vkaram malko logika: 1.tam spored mene sa emulatori za PC tata(napravo sa si) 2.ako mojeshe zakfo se prodavat PS diskove za po 50-100 lv -spored mene ima nqkakva zashtita i nqma da moje PS da gi raz4ita-no na tebe ne ti pre4i da probvash! 3.az nishto ne razbiram ot PS tai 4e...iskai i drugi mneniq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crexis Posted August 14, 2003 Share Posted August 14, 2003 ale ima programi deto zapisvat kato trqa cdto i si slagat zashtita am trqalo nqkuf mod chip da se sloji v PS-a ama toi mojelo da precaka konzolata .. ama ik az ne sum profesor na tema PS Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted August 14, 2003 Share Posted August 14, 2003 hmmm naistina stava kofti kato si precakash konzolata-po hubavo spored men e da vidish koq ighra ti xaresva i za konzolata si q zimash i playkash(a zashto ne napravo na PC-to) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted May 6, 2004 Share Posted May 6, 2004 Някой може ли да ми каже от къде мога да намеря игри за PS2? Трябва ми за да им направя копие а не за да играя на тях. Накой има ли игри за тази конзола? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 6, 2004 Share Posted May 6, 2004 Първо @blowcow - работещ емулатор за PS2 НЯМА. Тоест не можеш да ги играеш на компютъра. Слага се т.нар. пиратски чип, който се използва за игра на пиратски копия на игрите. Какво представлява и на какъв принцип действа - не ме питайте. @zmeikov ами намират се .. я из фрий-тата я из eMule Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted May 6, 2004 Share Posted May 6, 2004 Знам ама докато се свалят и ще стане Коледа. Трябват ми за Неделя. Мисля, че ги даваха под наем някаде в тракия или другаде беше... Има емулатор на аренабг но само забива и не мога да подкарам никакава игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 6, 2004 Share Posted May 6, 2004 Дам, и аз съм чувал за игрите под наем и мисля че наистина са в Тракия. Някой който живее там да помогне ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted May 6, 2004 Share Posted May 6, 2004 Има емулатор на аренабг но само забива и не мога да подкарам никакава игра. daaaa to ostafashe i da raboti..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted May 7, 2004 Share Posted May 7, 2004 За ПС2 игрите.Има много в аренабг и в варезбг,ама врузката към варезбг е 0.4кб. TRUE CRIME Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted May 7, 2004 Share Posted May 7, 2004 Айде някой от Тракия да каже от къде може да се намерят в района игри под наем (май беше КОКО видео или нещо такова). Ако някой има игри за PS2 да каже дали може да ги взема на заем за 1 ден примерно (само 4 игри ми трябват). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted May 7, 2004 Share Posted May 7, 2004 А емулатор за Х-кутията има ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted May 7, 2004 Share Posted May 7, 2004 А емулатор за Х-кутията има ли? az probfah dosta emulatori ama nikoi ne proraboti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nax Posted May 7, 2004 Share Posted May 7, 2004 neutrinoSX2 v0.08.01Source v0.08.01 GTK Runtime 06/27/03 Windows This is a new Playstation 2 emulator. It's around the same level as PCSX 2 and open source. It can play Blade 2 and Mortal Kombat 5. The author is looking for help in coding this emulator. Requires the GTK Runtimes to work properly. не е много но все пак е нещо нали не съм го пробвал още но със сигурност ще го пробвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted May 7, 2004 Share Posted May 7, 2004 Абе тия видео КОКО режат глави. За една игра за ПС2 искат 5 лв за два дена. Неможе казват само за един ден. Знаете ли друго място за игри под наем за тази конзола с по рзумни цени? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 8, 2004 Share Posted May 8, 2004 mom4eta,toq emulator deto e spomenan -neutrinoSX2 v0.08.01,naistina li na nego moje da se igrae MK:Deadly Alliance? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Сорка, че връщам толкова стара тема, но имам много голяма молба. Някой може ли да каже къде се дават игри за PS2 под наем и да даде точен адрес(улица и линк от bgmaps.com). Видях тук за това Коко, но дали работи незнам, ако работи айде да дадете адрес Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Сорка, че връщам толкова стара тема, но имам много голяма молба. Някой може ли да каже къде се дават игри за PS2 под наем и да даде точен адрес(улица и линк от bgmaps.com). Видях тук за това Коко, но дали работи незнам, ако работи айде да дадете адрес Благодаря предварително <{POST_SNAPBACK}> ако знаеш каде се намира Мафиозо в Кичука на същата улица има една видеотека Варто там дават и конзола под наем и игри за улицата името не й го знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Сорка, че връщам толкова стара тема, но имам много голяма молба. Някой може ли да каже къде се дават игри за PS2 под наем и да даде точен адрес(улица и линк от bgmaps.com). Видях тук за това Коко, но дали работи незнам, ако работи айде да дадете адрес Благодаря предварително <{POST_SNAPBACK}> Сещам се за две места,едното е в Тракия срещу кафе "Евридей",има три видеотеки една до друга,в средната дават със сигурност...Второто място е видеотеката под кафене"Капри" на бул.Хр.Ботев Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Добре, благодаря и на двамата, ще опитам да ги намеря Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 При опит да запиша диск(Mortal Combat: Deadly Alliance и Here comes the pain, и двете пробвах - проблемът е същия) след записа конзолата вади "Not a valid PS2 disk". Записът го осъществих с Alcohol 120% версия 1.9.5, при PS2 настройки на записа. Използвам SwapMagic 3.6, а игрите са свалени от arenabg. Някакви идеи ? Благодаря за помощта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Някой по-наясно ще каже ли как да запиша тази игра http://www.arenabg.com/details.php?id=13215 В инфото не пише нищо, но тъй като файла е исо, предполагам че няма защита и с неро ще стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.