Jump to content
BulForum.com

PS2

d_micev

Recommended Posts

sega az ninam no shte vkaram malko logika:

1.tam spored mene sa emulatori za PC tata(napravo sa si)

2.ako mojeshe zakfo se prodavat PS diskove za po 50-100 lv -spored mene ima nqkakva zashtita i nqma da moje PS da gi raz4ita-no na tebe ne ti pre4i da probvash! ;)

3.az nishto ne razbiram ot PS tai 4e...iskai i drugi mneniq :)

ale ima programi deto zapisvat kato trqa cdto i si slagat zashtita am trqalo nqkuf mod chip da se sloji v PS-a ama toi mojelo da precaka konzolata .. ama ik az ne sum profesor na tema PS

hmmm naistina stava kofti kato si precakash konzolata-po hubavo spored men e da vidish koq ighra ti xaresva i za konzolata si q zimash i playkash(a zashto ne napravo na PC-to) ;)

• 8 months later...

Някой може ли да ми каже от къде мога да намеря игри за PS2?

Трябва ми за да им направя копие а не за да играя на тях. Накой има ли игри за тази конзола?

Първо @blowcow - работещ емулатор за PS2 НЯМА. Тоест не можеш да ги играеш на компютъра.

Слага се т.нар. пиратски чип, който се използва за игра на пиратски копия на игрите. Какво представлява и на какъв принцип действа - не ме питайте.

@zmeikov ами намират се .. я из фрий-тата я из eMule :)

Знам ама докато се свалят и ще стане Коледа. Трябват ми за Неделя. Мисля, че ги даваха под наем някаде в тракия или другаде беше...

Има емулатор на аренабг но само забива и не мога да подкарам никакава игра.

Дам, и аз съм чувал за игрите под наем и мисля че наистина са в Тракия. Някой който живее там да помогне ?

Айде някой от Тракия да каже от къде може да се намерят в района игри под наем (май беше КОКО видео или нещо такова). Ако някой има игри за PS2 да каже дали може да ги взема на заем за 1 ден примерно (само 4 игри ми трябват).

neutrinoSX2 v0.08.01

Source v0.08.01

GTK Runtime

06/27/03 Windows This is a new Playstation 2 emulator. It's around the same level as PCSX 2 and open source. It can play Blade 2 and Mortal Kombat 5. The author is looking for help in coding this emulator.

Requires the GTK Runtimes to work properly.

не е много но все пак е нещо нали :)

не съм го пробвал още но със сигурност ще го пробвам ;)

Абе тия видео КОКО режат глави. За една игра за ПС2 искат 5 лв за два дена. Неможе казват само за един ден. Знаете ли друго място за игри под наем за тази конзола с по рзумни цени?

• 1 year later...

Сорка, че връщам толкова стара тема, но имам много голяма молба. Някой може ли да каже къде се дават игри за PS2 под наем и да даде точен адрес(улица и линк от bgmaps.com). Видях тук за това Коко, но дали работи незнам, ако работи айде да дадете адрес :) Благодаря предварително :)

Сорка, че връщам толкова стара тема, но имам много голяма молба. Някой може ли да каже къде се дават игри за PS2 под наем и да даде точен адрес(улица и линк от bgmaps.com). Видях тук за това Коко, но дали работи незнам, ако работи айде да дадете адрес :) Благодаря предварително :)

ако знаеш каде се намира Мафиозо в Кичука на същата улица има една видеотека Варто там дават и конзола под наем и игри за улицата името не й го знам

Сещам се за две места,едното е в Тракия срещу кафе "Евридей",има три видеотеки една до друга,в средната дават със сигурност...Второто място е видеотеката под кафене"Капри" на бул.Хр.Ботев :)

При опит да запиша диск(Mortal Combat: Deadly Alliance и Here comes the pain, и двете пробвах - проблемът е същия) след записа конзолата вади "Not a valid PS2 disk". Записът го осъществих с Alcohol 120% версия 1.9.5, при PS2 настройки на записа. Използвам SwapMagic 3.6, а игрите са свалени от arenabg. Някакви идеи ? Благодаря за помощта.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...