Jump to content
BulForum.com

kolko vdigate???

harmonika

Recommended Posts

Благодаря за съвета.

Как обаче това трябва да се впише в една тренировъчна програма? Примерно други серии на лежанка трябва ли да правя или това е всичко за дадената тренировка? Колко пъти месечно или годишно би трябвало да се прави това?

Изпаднал си в застой,в който и аз съм изпадал и може би повечето от вас.Има решение на проблема.

Както ти казаха смени програмата си на трениране,също така и упражненията.Тялото ти в момента е навикнало към тази програма и не реагира на стреса.Също така можеш да направиш един месец с креатин.Пробвай това,което ти казах и трябва да даде резултат.

Годините тук нямат значение...

Само че аз не тренирам толкова отдавна. Нямам намерение да ставам и културист, така че гледам да се пазя от контузии, защото са ми слаби ставите.

Програмата според моите разбирания уж съм я променил, но лежанката и кофичките винаги присъстват.

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

или просто смени лостовете с дъмбели при мене помага , като зацикля на лежанката , започвам да правя гърди изцяло с дъмбели да кажем 1 месец (горна , средна , долна) , после пак с лост

или просто смени лостовете с дъмбели при мене помага , като зацикля на лежанката , започвам да правя гърди изцяло с дъмбели да кажем 1 месец (горна , средна , долна) , после пак с лост

Слушам!

• 2 months later...

Темата е по-скоро за силачите,сякаш вдигането на големи килограми е кой знае какво.Вие като видите някой на улицата си казвате:"ей глей го тоя как изглежда",а не"тоя кляка с 200 кг или дига 150 от лежанка".Все пак,за да напиша нещо по темата ще кажа,че мога да дигна 100 кг от лег,но 2-3 повторения...така,че си прая с 80 кг 8 повторения,с 90 кг 6 повторения.Аз не съм трибоец или от някъв друг силов спорт,че да се пъна.

Темата е по-скоро за силачите,сякаш вдигането на големи килограми е кой знае какво.Вие като видите някой на улицата си казвате:"ей глей го тоя как изглежда",а не"тоя кляка с 200 кг или дига 150 от лежанка".Все пак,за да напиша нещо по темата ще кажа,че мога да дигна 100 кг от лег,но 2-3 повторения...така,че си прая с 80 кг 8 повторения,с 90 кг 6 повторения.Аз не съм трибоец или от някъв друг силов спорт,че да се пъна.

Всеки с целите си :) За едни е важно как изглеждат, а не какво могат, за други - друго. Всеки си преследва някви цели с тежестите, и тези разсъждения по-горе някак си ...

Освен това, защо реши, че ако си трибоец, никой няма да забележи как изглеждаш? :bgrin:

Всеки с целите си :) За едни е важно как изглеждат, а не какво могат, за други - друго. Всеки си преследва някви цели с тежестите, и тези разсъждения по-горе някак си ...

Освен това, защо реши, че ако си трибоец, никой няма да забележи как изглеждаш? :bgrin:

Да разбираме ли , че ти дигаш за да биеш тия, на които ще се ежиш по улиците и/или баровете :bgrin:

Мисълта ми беше друга.При трибоя се цели сила.т.е прават примерно 1-2 повторения с 150 кг с големи почивки между сериите.За мен няма смисъл от това,ако не си състезател от горепосочения спорт.Плюс това от килограмите след време остават само травми.Тренирай си по-спокойно,с тия 1-2 повторения или изобщо с малки повторения сърцето тъкмо почне да изпомпва кръв и спираш,след това дългаааа почивка между серията,щото нали се сещаш,че с тия кг не може да повтори серията след 30 секунди.Каквото и да говорим хората там имат едни цели,а ние други.

Да разбираме ли , че ти дигаш за да биеш тия, на които ще се ежиш по улиците и/или баровете :bgrin:

С теб сме говорили за това по иця :bgrin:

Мисълта ми беше друга.При трибоя се цели сила.т.е прават примерно 1-2 повторения с 150 кг с големи почивки между сериите.За мен няма смисъл от това,ако не си състезател от горепосочения спорт.Плюс това от килограмите след време остават само травми.Тренирай си по-спокойно,с тия 1-2 повторения или изобщо с малки повторения сърцето тъкмо почне да изпомпва кръв и спираш,след това дългаааа почивка между серията,щото нали се сещаш,че с тия кг не може да повтори серията след 30 секунди.Каквото и да говорим хората там имат едни цели,а ние други.

Правиш кръгове като те тормози сърцето :)

Пулса ми накрая след силовата е 180.

Първи вариант: (2-3 повторения на макс)

Обръщане и изтласкване за рамо

Лежанка тясно

Чукчета

Тяга

Почивка.

Втори вариант:

Същите упражнения, като за всяко правиш по 2-3 повторения на макс през 10 сек.

Почивка и следващото упражнение.

Към тези упражнения според вида тренировка добавям клек, набирания, кофички и вдигане на диск пред тяло за рамо, разбира се и коремни с тежест.

След лежанка понякога лицеви до отказ.

След клек - подскоци.

Не искам някого да убеждавам в нещо различно от схващанията му, просто си казвам гледната точка.

За 3 месеца не чак толкова системно трениране и супер смешно хранене, тягата си качих с 40 кг и лежанката с 50 кг.

160 килограма от лежанка като ходих първия път на фитнес ... да но моята работа е такава че иска сила ... и ако я няма тя се постига. 195 сантиметра съм и към 130 кг. тежа. бицепс 70 см.

160 килограма от лежанка като ходих първия път на фитнес ... да но моята работа е такава че иска сила ... и ако я няма тя се постига. 195 сантиметра съм и към 130 кг. тежа. бицепс 70 см.

и като се събуди......... :laughing:

Чак сега прочетох темата и като гледам какви фантазиори има направо се разбивам от смях :D :D

Явно в темата пишат само "про-та" както беше казал един човек по напред в темата.

Аз съм на 17години тежа 82кг близо 180см

Лег правя с 80-10повторения

• 1 month later...

:) Може бе! Моят съдружник го прави :D Нали аз го пазя, макар никога не се е налагало да му го придърпвам.

Кофичките ги прави нормално 40, а казва че по-рано и с 60 ги е правел, като е тренирал по-сериозно при Ким. ;)

Еее не мога да разбера как дигате толкова от лежанка.Аз повече от 80 не мога да мръдна.Познавам един дето е по нисък и по слаб от мен а дига 95кг от лежанка-70кг и не се занимава със културизъм или нещо просто си ходи редовно да дига.Познавам и друг който е към 85кг и си прави с 130кг сериите.Той пък изобщо не изглежда че тренира-химии ли пие или нещо друго незнам.Ако може някой да ми обясни.

как може да си 70 кг и да вдигаш 120 по 5-6 пъти,надали от всички тук има такива които са стигали до 100кг

120 съм вдигал при лично тегло 94кг, ама тва беше след около 3 години блъскане в залата и то сериозно :bgrin:

• 4 weeks later...

Макс на лег не съм правил отдавна но днес направих на 100 килограма 7 повторения :smile:

на клек не съм правил мах а серии си правя с по 60-70 кг без да се натоварвам мн мн

бицепс на згъване с 25 в ръка правя 6 4исти повторения и още 4 с леко вкарване на рамото

ПС:личното ми тегло е 109 кг

ПС:ако някой не вярва,понеже много ще кажат къф па тоа, мога да направя клипчета когато правя отново гърди

ПС:ако някой не вярва,понеже много ще кажат къф па тоа, мога да направя клипчета когато правя отново гърди

Ще повярват щот си 109кг.Ако беше по лек и дигаше с 100 да ама ся.Може да направиш клипчета да те видим как изглеждаш.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...