miro123 Posted June 15, 2006 Share Posted June 15, 2006 е ти па са изказа! само 25килограмовите пулове са 8 броя, т.е. точно 200 кила.и в симфонията вечер не съм виждал някой да кляка с 200 или да прави тяга с толкоз, камо ли да е 90 килограмов. и аз искам да видя imah predwid 4e sa super smeshni diskowete 2 puti po golemi sa ot obiknowenite gumirani,izobsto simfoniqta si e smeshna zala nqma i mnogo mashini Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted June 15, 2006 Share Posted June 15, 2006 И мен не ми харесва Симфонията, но а да бъдем обективни - Машина не се става на машина!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 15, 2006 Share Posted June 15, 2006 Машина не се става на машина!!! което незадължително е вярно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortal` Posted June 15, 2006 Share Posted June 15, 2006 be az o6te ot kogato sam po4nal da treniram s moq trenior toi e silov triboec v pri nai tejkite i me trenira6e i tam toi mi kaza da po4nem da trenirame i ot togava se tam si hoda verno diskovete sa malko golemi4ki i kato sloji6 primerno 130-140 kg i izglejda 4e diga6 edva li ne 1000 no tova e otdelen vapros. Ima kyde kyde po dobri zali v pld no kato si svikne6 nqkyde i se tam si hodi6 (pone az sam taka de) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 15, 2006 Share Posted June 15, 2006 Пак избяга от темата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesho93 Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 вдигам 10 кг. на кръст и се зарибявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 вдигам 10 кг. на кръст и се зарибявам Ха-ха - как бе-то лостът ти е само 20 кила едит:опа,ти си 93 набор-рано ти е още за тежести Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 аве всички сте големи машини като гледам ебати билдарите майна 67 кила съм и от лег си прая със 70 килца 4-ворка и смятам да да си постава за цел 75- 80 кила бая ще се озора ма с тренировки всичко в възможно и не е важното с колко помпиш а как изглеждаш аз нямам намерение да ставам някав голям мазен такъв в релефа е истината Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAIKATA Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 70 ша ги напъна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 в релефа е истината Абе нали знаеш, че и манекените от Аушвиц са релефни, ама хич не изглеждат добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
c7aMa7Ch0o Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Преди за горна вдигах 75, а ся кат не съм ходил месец, два, едвам вдигам 50 :О Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 Не бях вдигал близо година (с изкючение на 7-8 инцидентни ходения) и сега от две седмици почнах пак и забелязах нещо странно: по принцип за средна част си вдигах с 90-100 а за горна с дъмбели 36, а сега средна - 70-80 с триста зора а горна - с 32... Нещо силата на средна част ми е паднала повече от силата на горна... Друг път като съм спирал за по месец и силата ми е падала с по 10 средна и с почти толкова колкото сега на горна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 Аз праснах вчера 70кг 3 пъти Иначе сериите си ги правя с 60кг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 80кг и имам планове скоро да ги увелича Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 преди 5 години - 50 кг, преди 10 години - 70 шега 70 кг, нормално, 80 не в серииката Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Като започнах преди около 6 месеца-25 Сега си правя серийки с 45-50 А максимално не съм пробвал колко вдигам-предполагам,че около 70 ще мога да бутна един път Link to comment Share on other sites More sharing options...
c7aMa7Ch0o Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 Като започнах преди около 6 месеца-25 Сега си правя серийки с 45-50 А максимално не съм пробвал колко вдигам-предполагам,че около 70 ще мога да бутна един път и аз като вдигах в началото 45-50 си виках, че ше мога ама да вииш къф зор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Good_God Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 Интересна темичка... Започнах да потренирвам някъде септември 2004...тогава бях 61 кг...175см...гръдната обиколка ми беше 89см Започнах с 40кг на лежанка...за 3,5 месеца стигнах 6-ица с 70 кг...при тегло 65 кг и гръдна обиколка 95см... Не съм тренирал от близо 2 години и половина и сега ако се хвана на лежанката надали ще мога да направя даже 6-ица с 50 килца Понякога се хващам че си мисля пак да започна...но така и не става...понеже си се чувствам добре както съм си в момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
hishtnika Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 .при тегло 110кг. от лег средна част на 180 кг. 3 повторения клек на 200кг 6 повторения мъртва тяга на 220 10 повторения. единици никога не правя, имам страх от травми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Не ти и трябва да правиш единици, освен ако не се занимаваш със силов спорт или не те влече да дигаш повече като цифра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Я дайте акъл... от ноември съм зациклил на (няма да казвам колко, че ме е срам) и не мога да мръдна нагоре хич. Дайте някакъв акъл, как да увелича поне още малко сила и мускулна маса. С ядене нещо не става - ям ли качвам кила (уж ям качествено), ама сланина. Качих 10, а сега свалих 7, но силата ми не мърда. Е и една подробност... не съм чак на тия години, на които са повечето от вас, а това сигурно има сериозно влияние. Сега реших поне да гледам да стана слаб външно. Поне да нямам много закръглености. Килограми съм 75-76 при 177 см. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Смени си тренировъчната програма и ако искаш да вдигаш повече, прави максове понякога... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 в какъв смисъл максове? колко, как, честота? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Изпаднал си в застой,в който и аз съм изпадал и може би повечето от вас.Има решение на проблема. Както ти казаха смени програмата си на трениране,също така и упражненията.Тялото ти в момента е навикнало към тази програма и не реагира на стреса.Също така можеш да направиш един месец с креатин.Пробвай това,което ти казах и трябва да даде резултат. Годините тук нямат значение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 в какъв смисъл максове? колко, как, честота? Ами макс примерно на лежанка се прави: загряваш две-три серии така че да усетиш че наистина си загрял гърдите и рамената тъй като те се контузват най-лесно при лега, след това примерно ако ще правиш макс с 100 кг, правиш две повторения с 80, 1 минута почивка, едно повторение с 90, 1 минута почивка и тогава си правиш макса 1 повторение със 100 кг... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.