Jump to content
BulForum.com

Recommended Posts

:) Само на снимка мога да ти го покажа. В момента билети може да намериш на черно пред стадиона в сабота но цената им е около 30лв. Ако ги имаш може да рикуваш, иначе се откажи да ходиш ами зареждай хладилника с бири!

bileti trudna rabota, 2 dena sled kato bqxa pusnati svurshixa , dori moite xora ot sw v sofia nemojaxa dami zemat, no sega tursat da namerat ot nqkade, inche v posledstvie imame 25 bileta no sa ogranicheni broiki i nesa prodavat na chujdi samo za nashi xora sa inache stqx da pomogna..

Момчета не е скъпо в Сф билетите от сектор Б са стигнали 30-40 лв. Ако искате да идете на мача взимайте билетите! Ще викаме колкото можем :) Аз и 50 лв ще дам заради тръпката 45000 българи да пеят химна едновремено и аз да съм между тях!

аа, хем билети, хем без пари искаш...на ThE_UfO офертата е много добра даже, помисли си само колко хора търсят билети в момента.

Пичове продадох билетите за 30лв на бройка, ако искате ще проверя дали още някой познат няма за препродаване, но цена под 30лв не очаквайте.

Аз пък няма да пътувам 2 часа до софия, няма да чакам 2 часа докато влезна на стадиона, няма да чакам 2 часа докато излезна от стадиона, после няма и 2 часа да се връщам. Няма да ми е проглушена главата от псувни на селяндура до мен, нито ще съм се задушил от смраднята на 40 000 скачащи.. Ще се опна на диванчето в къщи, удобно и меко, коментатора ще ми казва какво е интересното и аджеба къв е тоя с топката сега, дето нито го знам нито ме интересува. Даже ще си пия и биричка. А на всичкото отгоре и без пари! Айде със здраве :)

пс: аз намерих билети от 4лв, на цена 10лв ония ден и не ги взех. Да бях ги взел да ви ги продам сега по 30-40...ех изпуснах далаверата.

Nadqvam se,che vremeto shte e hubavo,che ne mi se kisne pod dajda 2h.Inache nqkolko chasa predi macha shte pusnat bileti.....

Аз си продадох всички билети. Предпочитам да гледам мача в някоя квартална кръчмичка с приятели, да повикаме да попсуваме да пиинем като хората, пък и като паднем и да бием... :) Отначало мислех да ходя с кола, но трябва да я паркирам на 6923962 метра от стадиона, защото няма да има места+ако вземат да я потрошат нещо, няма какво да я мисля. С влак е пълна мизерия, блъскащи се магали, потни пенсии, пияни "запЪлянкофци" от бургас, варна, горно-нанадолнище... С рейс 2 часа сгънат на 4, поне рейса спира пред стадиона..В крайна сметка да не играем с Бразилия финал за световното :rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...