GeorgiK Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 ми сериозно говора! не вярвам, че ще остана...абе не искам да говора предварително. Едит: защо питаш? <{POST_SNAPBACK}> Имам един приятел, който се мота около година по Фиджи, Нова Зеландия и околните острови, и доколкото ми е разправял имам наблюдения. А той преди това мина през Шри Ланка и разни такива и по думите/снимките/книжките които донесе нещата са просто несравними. Не че съм принципно против Индийския океан...просто така...стана ми интересно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 1.С2.????? АНКЕТАТА Е МАЙ ЗА ТЕЗИ КОИТО ЩЕ ИМИГРИРАТ !!! <{POST_SNAPBACK}> !!! Странно Обяснявам Емиграция - изселване на хора по свое желание от дадена страна от там емигранти - изселници Имиграция - заселници на хора по свое желание в дадена страна от там имигранти - заселници Предполагм схвана какво имам в предвид. Предполагам че някои хора не правят разлика и за това реших да напиша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.