tantramantra Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 ако някой знае моля,нека ми помогне за първото ниво на играта.Трябва да се направят няколко неща в един гараж ,а това което не разбирам е BURNOUT другите ги налучках но това как ства???? 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pnevmotorex Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Отдавна я играх, я обясни по-подробно. Доколкото си спомням имаше слалом напред, слалом назад, ръчна спирачка, въртене, обръщане на 180 градуса, въртене на 360 градуса..... не помня друго Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 дааааааааам. много е дразнещо. аз лично го минах от втория път. тоя бърнаут се прави като натиснеш бутона за бърнаут и дадеш газ, или пък беше само бутона за бърнаут. трябва да форсираш гумите на едно място. всичките неща се правеха с някаква последователност, иначе не стигаше превемо за секунди. примерно... още на старта правиш бърнаут и се завърташ на 360. така ти дава High Speed , Burnout и 360. после пък правиш слалома около колоните и точно след последната колона спираш близо до стената. така ти дава слалом и brakes. 180 градуса назад се съчетаваха с още нещо, но не помня с какво. помня само, че правех цялото това изпълнение във времето и без да ударя колата. всичко си беше навързано. помня само, че бърнаут май беше в началото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted March 22, 2005 Author Share Posted March 22, 2005 тоя бърнаут се прави като натиснеш бутона за бърнаут и дадеш газ, или пък беше само бутона за бърнаут. <{POST_SNAPBACK}> а кой е бутона защото аз пробвах всички да не е комбинация от клавиши щото няма опции в менюто а само вътре -вън Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoyancho Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Не е комбинация.Има си копче.Май беше левия шифт.Има го и в контролите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mafiot^ Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 nqkoi moje li da mi kaje kak da podkaram taq igrica pod XP na 98 i ME mi varve4e otli4no a na XP ne 6te ne6to ina4e e ludnica taq igrica ta ako nqkoi znae kak da q podkaram molq da pi6e Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted March 24, 2005 Author Share Posted March 24, 2005 nqkoi moje li da mi kaje kak da podkaram taq igrica pod XPna 98 i ME mi varve4e otli4no a na XP ne 6te ne6to ina4e e ludnica taq igrica ta ako nqkoi znae kak da q podkaram molq da pi6e <{POST_SNAPBACK}> http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=23368 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mafiot^ Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=23368 tva mi e qsno ama iskam da popitam dali nqkoi q e igral pod XP 6toto ne sam siguren dali poddarja XP samata igra Link to comment Share on other sites More sharing options...
BreAdeR Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Игратa не се подържа от XP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted March 26, 2005 Author Share Posted March 26, 2005 Игратa не се подържа от XP. <{POST_SNAPBACK}> как така аз съм с XP и си ирая значи става Link to comment Share on other sites More sharing options...
BreAdeR Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Ми ако си сложил някакъв crack. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 сори за офтопика,но ако се зарибиш по първата част не почвай 2-ката и -3ката ...ще се разочароваш аз като видях 3-тата замалко да се разплача....иначе във всички части трябва да си голям "driver" (единствения + на играта според мен) Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 tva mi e qsno ama iskam da popitam dali nqkoi q e igral pod XP 6toto ne sam siguren dali poddarja XP samata igra <{POST_SNAPBACK}> AZ sam q igral pod XP sP1 sega sam sas SP2 i ne sam q probval za6toto sam q iztril Link to comment Share on other sites More sharing options...
lombardi Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Има си копче за бърнаута. Изгледай демонстрацията. Мисля че беше при фриирейда, води се гараж...или нещо такова. Там ти показват какво трябва да правиш с един гоуст... Чак ти завиждам че сега я почваш. Имам много приятни спомени за еденицата. Ако ти хареса, не припарвай до тройката! Аз я псувам откакто излезе!!! Където и както ми дойде.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mafiot^ Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 6te obqsni6 li kak ti tragva pod XP kato na mene ne 6te kaji kak ta pone i az da q podkaram Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 6te obqsni6 li kak ti tragva pod XP kato na mene ne 6te kaji kak ta pone i az da q podkaram <{POST_SNAPBACK}> Aз също съм с ХР СП2 и си я играх досега.. Значи да уточня- аз я свалих от мбох.тв а не от уареза. Оттам пускам я да се инсталва и всичко си бачка.. Иначе за Бурнаута копчето стандартно е " \ " но може и да се промени, а в демонстрациите има видео как се минава теста Link to comment Share on other sites More sharing options...
BreAdeR Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Значи да уточня- аз я свалих от мбох.тв Аз я свалих от там и ми дава някъв image файл дето незнам с кво да го отворя че да инсталирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Аз я свалих от там и ми дава някъв image файл дето незнам с кво да го отворя че да инсталирам <{POST_SNAPBACK}> Ми аз ползвам последната версия на Daemon Tools 3.47 и с него нямам проблеми.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BreAdeR Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Пуснах я вече.Варви си и от wareza нормално на SP2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mafiot^ Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 dobre de i az sam sas SP2 i ne mi tragva da ne bi nqkaf zrazk da ima za Xp ave 6te q drapna pak ot warez.ru i 6te probvam pak a ako ima nqkaf specifi4en crack za XP molq pi6ete Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 dobre de i az sam sas SP2 i ne mi tragva da ne bi nqkaf zrazk da ima za Xp ave 6te q drapna pak ot warez.ru i 6te probvam pak a ako ima nqkaf specifi4en crack za XP molq pi6ete <{POST_SNAPBACK}> Няма никакъв специфичен крак... Изобщо няма крак.. Нещо е или от драйверите ти или от Уиндоуса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BreAdeR Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 QUOTE(Mafiot^ @ Mar 31 2005, 23:09 PM)dobre de i az sam sas SP2 i ne mi tragva da ne bi nqkaf zrazk da ima za Xp ave 6te q drapna pak ot warez.ru i 6te probvam pak a ako ima nqkaf specifi4en crack za XP molq pi6ete Ми без никъв крак си тръгва от wareza.Първо си направи конфигурацията.И трябва да ти тръгне.Имам предвид вече като ти е инсталирана има едно config отиди първо там и после я пусни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mafiot^ Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 qsno m ie configuraciqta ama pak ne tragva siugurno e ne6to ot windows-a e mersi vse pak za pomo6ttta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.