Jump to content
BulForum.com

Помощ за Driver 1

tantramantra

Recommended Posts

ако някой знае моля,нека ми помогне за първото ниво на играта.Трябва да се направят няколко неща в един гараж ,а това което не разбирам е BURNOUT другите ги налучках но това как ства???? 10x

Отдавна я играх, я обясни по-подробно. Доколкото си спомням имаше слалом напред, слалом назад, ръчна спирачка, въртене, обръщане на 180 градуса, въртене на 360 градуса..... не помня друго :unsure:

дааааааааам. много е дразнещо. аз лично го минах от втория път. тоя бърнаут се прави като натиснеш бутона за бърнаут и дадеш газ, или пък беше само бутона за бърнаут. трябва да форсираш гумите на едно място. всичките неща се правеха с някаква последователност, иначе не стигаше превемо за секунди. примерно... още на старта правиш бърнаут и се завърташ на 360. така ти дава High Speed , Burnout и 360. после пък правиш слалома около колоните и точно след последната колона спираш близо до стената. така ти дава слалом и brakes. 180 градуса назад се съчетаваха с още нещо, но не помня с какво. помня само, че правех цялото това изпълнение във времето и без да ударя колата. всичко си беше навързано. помня само, че бърнаут май беше в началото.

тоя бърнаут се прави като натиснеш бутона за бърнаут и дадеш газ, или пък беше само бутона за бърнаут.

а кой е бутона защото аз пробвах всички :blink: да не е комбинация от клавиши щото няма опции в менюто а само вътре -вън

сори за офтопика,но ако се зарибиш по първата част не почвай 2-ката и -3ката ...ще се разочароваш ;) аз като видях 3-тата замалко да се разплача....иначе във всички части трябва да си голям "driver" :) (единствения + на играта според мен)

Има си копче за бърнаута. Изгледай демонстрацията. Мисля че беше при фриирейда, води се гараж...или нещо такова. Там ти показват какво трябва да правиш с един гоуст...

Чак ти завиждам че сега я почваш. Имам много приятни спомени за еденицата.

Ако ти хареса, не припарвай до тройката! Аз я псувам откакто излезе!!! Където и както ми дойде....

6te obqsni6 li kak ti tragva pod XP kato na mene ne 6te kaji kak ta pone i az da q podkaram

Aз също съм с ХР СП2 и си я играх досега.. Значи да уточня- аз я свалих от мбох.тв а не от уареза. Оттам пускам я да се инсталва и всичко си бачка.. Иначе за Бурнаута копчето стандартно е " \ " но може и да се промени, а в демонстрациите има видео как се минава теста ;)

Значи да уточня- аз я свалих от мбох.тв

Аз я свалих от там и ми дава някъв image файл дето незнам с кво да го отворя че да инсталирам

dobre de i az sam sas SP2 i ne mi tragva da ne bi nqkaf zrazk da ima za Xp ave 6te q drapna pak ot warez.ru i 6te probvam pak a ako ima nqkaf specifi4en crack za XP molq pi6ete

Няма никакъв специфичен крак... Изобщо няма крак.. Нещо е или от драйверите ти или от Уиндоуса...

QUOTE(Mafiot^ @ Mar 31 2005, 23:09 PM)

dobre de i az sam sas SP2 i ne mi tragva da ne bi nqkaf zrazk da ima za Xp ave 6te q drapna pak ot warez.ru i 6te probvam pak a ako ima nqkaf specifi4en crack za XP molq pi6ete

Ми без никъв крак си тръгва от wareza.Първо си направи конфигурацията.И трябва да ти тръгне.Имам предвид вече като ти е инсталирана има едно config отиди първо там и после я пусни.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...