Jump to content
BulForum.com

Kajete nqkoi hubav quest

maddrum

Recommended Posts

Novo li iskash ili staro? Shtoto sia upload-vam mnogo mnogo quest-ove...stari. Moga da ti preporacham polovinata. No osobeno mnogo sega na um mi idva Sam & Max Hit the Road. Izchakai da se kachi ako ne e oshte.

da be i az zabelqzah, 4e ka4va6 razni questove, daje i nqkoi si drapnah, ama mi se 6te taka ne6to po novo da popucna taka, ako moje, ako ne moje togava 6te mu mislim.

Tova deto si mi go kazal 6te go drapna da go vidq kakvo e.

Ebati starichkoto e tva MI3 i 4. Za men starichko e Alley Cat...ama e veliko de. I makar da imam komp ot sravnitelno skoro(98ma) mnogo si igraia starichkite. Probvai MI2. Ne e chak tolkova stara no e strashna. A v toia duh probvai i s Larry6.

Vednaga i goreshto vi preporuchvam "Broken Sword" .. az toku shto si svalih i poigrah na Broken Sword 2 i moga da vi kaja che igrata e prosto neveroiatna.. Az sum mega fen na questovete i tochno takiva me kefiat (Point&Click) Napravo ia puskaite za download..

Naposleduk se vurtiat samo niakvi smotani quest's deto sa triizmerni i se vurtish kato glamav i glavata te zaboliava.. a tova si e tochno hubav klasicheski Point&Click Adventure.. Taka che download vednaga ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...