stefankm Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Не мога да реша с какво да гледам картинките. Исам да е нещо като AcdSee обаче не толкова бъгаво и бавно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unufrii Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 IrfanView... няма грешка Link to comment Share on other sites More sharing options...
ice[man] Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 polzvai sa6to taka i SlowView. mnogo dobra programka, podobna na IrfanView. spored men vij i dvete i sam preceni koq e po dobra no sam siguren 4e 6te se spre6 na SlowView. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 че viewer-а на ХР да не е лош ?? винаги съм си го ползвал него Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 че viewer-а на ХР да не е лош ??винаги съм си го ползвал него <{POST_SNAPBACK}> и аз използвам него,перфектен е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Az pek si razglejdam katinkite ili s na WinXP viewera ili pek s PhotoShop i tam ima viewer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 ACDsee 2.23 е решението Ако си сложил най-новата версия си се набутал <{POST_SNAPBACK}> Да съгласен съм старите версии са добри да не кажа доста добри има и 2.4. Алгоритъма за гледане на картинки при цвят под 32 бита при ACDsee е по-добър от другата много много добра програма и според мен Irfan View(няма да сбъркам ако сложа още едно много). При цвят 32 бита двете програмки работят еднакво добре. ACDsee е платена, но удобна за ползване за разглеждане на директории отколкото Irfan View(тя е малко по неудобна). Irfan View е безплатна и редакцията на картинки е застъпена по-добре(според мен) отколкото в ACDsee. Irfan View може да включи филтри от Photoshop което и дава голямо предимство. Новите версии на ACDsee са много натрупани и напудрени и мен ме страх да си инсталирам новите версии да не си разваля доброто мнение за програмата(имам идея какво съдържа тя). Да не продължавам да разтеглям локум ще кажа каквото го има ACDsee същото го има и Irfan View(това нещо важи 90% не 100%). Link to comment Share on other sites More sharing options...
h0s7ag3 Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Mi mo4eta za sam si s viewer-a na Windows-a i si e mn dobre daje. Za kvo sa vi tezi programi nqkoi mnogo zabavqt i sa bugavi tva kato edin pi4 ,toi ima6e 5 razli4ni programi za Clone cd;Virtual i dr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aJ|eKc Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 AcdSee 3.0 e the best. Лесно и бързо за употреба. Малко опции (все пак е вюър), но - достатъчно. Елементарен за употреба. Вече по големите версии са много гадни ... а може би и Инфан Вю. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 IrfanView Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Аз карам на ACDSee 5.0 . Доволен съм. Дъни се рядко, и има хубави възможности за леки редакции на снимки, когато не си струва да се пуска цял Фотошоп Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_2004 Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Az izpolzvam samo na xp viewer-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slim Shady Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 XnView е много добра.Доста напомня на Viewer-а на Windows XP но е с МНОГО повече екстри Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Viewer на XP Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 IrfanView Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Най-бърз е viewera на XP-то, и още по-бърз от него е ACDSee, ама не новите версии. Мисля че беше 3.2 която беше просто светкавична и доста бързо ги сменя при гледане на няколко снимки една след друга... Ама и ХР viewera не е зле... IrfanView е много смешна, боклук си е програмата...изобщо не ме кефи, нито с дизайн, нито пък мисля че е толкова бърза!!! Нито пък е много функционална..so..защо ми е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 XnView е много добра.Доста напомня на Viewer-а на Windows XP но е с МНОГО повече екстри <{POST_SNAPBACK}> Напълно те подкрепям. В негова полза ще кажа че еедин малкото които има превю и на корелски файлове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drax Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 XnView e gotino no default config-a mu e smotan taka che tryabva da se pobazikash s nastroykite. SlowView - veche ne se razrabotva/poddurja burzichko e no ima nyakoi dosadni bug-ve IrfanView - ima dosta vuzmojnosti ako ti ponasya protivniya mu interface ACDSee (novo) - e tragichno bavno i vse po bludkavo ACDSee (<4.0) - malko grozno na XP WindowsViewer - abe toya koyto gopolzva po dobre da ne dava akul Ako ti tryabva za snimki probvay Google Picassa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 за мен най-доброто решение е IrfanView Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Viewer на XP <{POST_SNAPBACK}> И чат-пат ACD See 6/7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 kuickshow ..., но за уиндоуса си обичам ACDsee-то. Иначе kuickshow като се замисля Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Viewer на XP това е истината - просто и ясно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Най-бърз е viewera на XP-то, и още по-бърз от него е ACDSee, ама не новите версии. Мисля че беше 3.2 която беше просто светкавична и доста бързо ги сменя при гледане на няколко снимки една след друга...Ама и ХР viewera не е зле... IrfanView е много смешна, боклук си е програмата...изобщо не ме кефи, нито с дизайн, нито пък мисля че е толкова бърза!!! Нито пък е много функционална..so..защо ми е <{POST_SNAPBACK}> IrfanView има няколко хубави функции и една по-специфична която не мога да я открия засега в никой графичен редактор така направена както там. Viewer на XP това е истината - просто и ясно. <{POST_SNAPBACK}> Не съм съгласен с теб която и от старите версии на ACDSee да хванеш ще видиш че работи много бързо. Който е свикнал на ACDSee се дразни от IrfanView, но аз ви гарантирам че тази програма е също толкова функционална макар и без кой знае какъв дизайн от ACDSee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Translate Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Предвид прочетеното бих желал да ви препоръчам една доста хубава програма с отличен зуум и възможност за редакция на самите пикове, програмата е CompuPic Pro.И между другото съм абсолютно съгласен че вюуъра на ХР е достатъчно добър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Действително за мен ACDSee щеше да е най-добрата, само ако не беше толкова тромава. Версия 7 е малко по-добре от 6-цата, но и тя си остава тромава за бързо разглеждане на картинка-две. Често се случва ако разгледам картинка и знам, че ще има и други такива случаи, просто оставям ACDSee отворена и я ползвам. Иначе по принцип ползвам ИрфанВю, но съм съгласен, че не е много добра, зуума и скрола й куцат. Абе просто нямам единна система/програма за гледане, както се случи, предимно с ACDSee-то, особено като е било зареждано веднъж и остане в кеша, следващите зареждания по принцип са вече доста по-бързи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.