The_DeViL_F Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 daite link s spravochnik za uchilishata v Plovdiv.. ili pak kajete Vie nqkoe uchilishte s paralelka za informatika.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyre Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Mi MG-to Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 vav qvorov sa6to ima ne prodavat li spravo4nici na u4ili6tata sas paralelkite pone az kato kandidatstvah imashe Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 daite link s spravochnik za uchilishata v Plovdiv.. ili pak kajete Vie nqkoe uchilishte s paralelka za informatika.. <{POST_SNAPBACK}> ако ти се учат компютри определено МГто е твоя избор но трябва да имаш голямо желание и сам да си четеш вкъщи че иначе нищо няма да стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 daite link s spravochnik za uchilishata v Plovdiv.. ili pak kajete Vie nqkoe uchilishte s paralelka za informatika.. <{POST_SNAPBACK}> Simeona lesno se vliza i izbira6 Stopanski menidjmunt(ne6to kat informatikata) i paralelka informatika Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 в скоро време трябва да започнат да издават тия справочници. ако се готвиш за изпит, по - добре изчакай да излезе справочника, а недей да се носиш по слухове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kifla Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Opredeleno mg-to e nai- dobriqt izbor. Ima paralelka FAR, q koqto se izuchawa informatika, no ot lichen opit znam, che ne e nujno da chetesh chak tolkowa mnogo. Wajno e jelanieto ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Ако сам не си четеш някви хави и не се учиш, от мгто нищо няма да научиш. Секи час по фар лочим бира... някво айляшко е такова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Ama zabelejete zaglavieto"ucheli6ta"/hahaha/syjalqvam,no ne se sdyrjah,sorry za uchili6tata mai nqma kakvo da kaja,mi MG:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Кадето и да отидеш,ако нямаш желание нищо няма да научиш и обратното Аз съм в Яворов ,но с История,Български и Философия,има и паралелки с информатика,едната е с немски,другата с английски или горе долу учиш 6 часа английски/немски,6 часа математика,4 часа информатика това ти казвам в 9 клас като постояно се увеличават,а първата година само език Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Opredeleno Mg-to Link to comment Share on other sites More sharing options...
shockwaver Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Най-дорбият вариант да научиш нещо по информатика е да си свалиш 1 гб книги и да ги прочетеш. Средно образование не ти трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Най-дорбият вариант да научиш нещо по информатика е да си свалиш 1 гб книги и да ги прочетеш. Средно образование не ти трябва. <{POST_SNAPBACK}> Точно! Информатиката не е за средно образование. Там можеш да караш единствено на самоподготовка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Хах...Май всички в тази тема сме единодушни ! Аз си мисля, че ФАР е малко прецаквация, ама все пак нека JDFU и JIS да кажат . А и да не говорим за материалната база на МГ-то, която е най-добрата в Пловдив. Сега докараха нови машини p4 на 3GHz ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_DeViL_F Posted March 22, 2005 Author Share Posted March 22, 2005 Opredeleno Mg-to <{POST_SNAPBACK}> там влизат до колкото знам само зубари.. а аз не сам на ТИ с ученето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Върви в Часното МГ, там е само с информатика Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankera Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 ЧЕРНОРИЗЕЦ ХРАБЪР е най якото даскало в пловдив то се намира жк.Тракия и има информатика. сега докараха нови pc (процесо 2.6GHz - хард 80GB - видеокарта 128 MB - и RAN 500 и неколко) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Хах...Май всички в тази тема сме единодушни ! Аз си мисля, че ФАР е малко прецаквация, ама все пак нека JDFU и JIS да кажат . А и да не говорим за материалната база на МГ-то, която е най-добрата в Пловдив. Сега докараха нови машини p4 на 3GHz ! <{POST_SNAPBACK}> И в Яворов докараха от същите пс-та.само че само процесорите са им добри,видио картите независимо че са 64мб са вградени,но то за даскалото по добри не тряят (:,макар че веднага ще ги набъкам с игри и всякви простотийки,щото знам паса на даскалите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 И в Яворов докараха от същите пс-та.само че само процесорите са им добри,видио картите независимо че са 64мб са вградени,но то за даскалото по добри не тряят (:,макар че веднага ще ги набъкам с игри и всякви простотийки,щото знам паса на даскалите <{POST_SNAPBACK}> Браво, браво, Хакер си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 мисля че ако 100% си решил че сега ще учиш информатиката най-добре да идеш в МГ защото където и да има некви профили с информатика в Яворов ли къде казаха че има то и в бившото ми даскало " Св. Константин Кирил Филосф" има но не мисля че в такива у-ща ще научиш нещо много много поне това е мнението ми такаче МГ е за тая работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 аз пък мисля, че ако си решила да учиш информатика.. ще е хубаво да гледаш за висше образование Информатика, защото средното образование нищо не предлага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 аз пък мисля, че ако си решила да учиш информатика.. ще е хубаво да гледаш за висше образование Информатика, защото средното образование нищо не предлага. <{POST_SNAPBACK}> Между другото на теория средното ни образование по информатика е много добро! Наложи ми се да прегледам програмата от 8 до 12 клас и определено мога да твърдя, че ако я бяхме учили със същата стриктност като математиката например нивото щеше да бъде много високо. За съжаление 90% от материала се претупва или дори въобще не се учи. Така че, като цяло за момента подкрепям w00x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Наистина трябва да помислиш направо за висшо, защото и в мг-то и в другите е едно и също т.е даскала/ката:"Аз написах ли ви оценки? Мне" и пляс на цялата група по една шестица.В английската разправят, че имало някаква която много изисквала, но била меко казано зла.Аз например без да се хваля мога спокойно да кажа, че зная повече за пц-тата като цяло от даскала ми, защото той знае само на теория.Като се замисля даже и нея незнае, защото само ходи да си гледа листите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 а ако ще кандидатстваш с литератур не е зле да научиш правописа на някои думи като учИлища Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 а ако ще кандидатстваш с литература не е зле да научиш правописа на някои думи като учИлища <{POST_SNAPBACK}> п.с. пък аз трябва да науча бутоните във форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.