The_DeViL_F Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Ot skoro pochnah da si cheta redovno horoskopa.. za denq, za meseca.. i vsichko koeto mi pishe na zodiqta mi se sluchva .. btw.. cheta horoskopa ot Tuk .. Vie vqrvate li v takiva neshta, zashoto povecheto hora koito poznavam kazvat "Tova sa gluposti ne vqrvam na takiva neshta". E vie ste na hod Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Защо пък измама ? Хороскопите са нещо на което да се изсмяваме и да забравяме за тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Здравей...за хороскопи..не знам,но за характеристики на определен човек,спрямо неговата зодия и аксцедент,вярвам безусловно...не отричам хороскопите,разбира се...но е много относително от къде ще получа информацията за себе си,от кой...и т.н.Но да има нещо в тях,поне нещо... С поздрав... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Склонен съм да вярвам.Доста неща са съвпадали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Здравей...за хороскопи..не знам,но за характеристики на определен човек,спрямо неговата зодия и аксцедент,вярвам безусловно...не отричам хороскопите,разбира се...но е много относително от къде ще получа информацията за себе си,от кой...и т.н.Но да има нещо в тях,поне нещо...С поздрав... <{POST_SNAPBACK}> Много си права, хороскопите са голяма смешка, но за характерите са доста точни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Ето какво пишеше за мен за днес 20.03.05г. "Предстои ви труден и изпълнен с емоции ден. Не се натоварвайте с много работа. Започнатото сутринта задължително трябва да завършите до вечерта." Вече почти цял ден ми е много трудно да седя пред ПЦ-то и съм се изпълнил с много емоционлни емоции , а и от сутринта нищо несъм започвал така, че няма и какво да завършвам Та като си гледам хороскопа не виждам нищо смислено в него, така че не невярвам на хороскопи и други подобни бози Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTASY Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 sluchvalo mi se e niakolko pyti neshta ot horoskopa da savpadat no ne e neshto na koeto gledam na seriozno Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 И не би трябвало..."пътищата",казано условно се менят постоянно...но пък то това му е хубавото,че не си зависим от някакви "предсказания",а всичко си опира до теб и никой друг... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Abe ima neshto vqrno,ma kolko e e drug vapros......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Няма нищо вярно! Всичко е казано по такъв начин, че може да се тълкува по 34203650298365 различни начина! И после човек да каже "Ами да! познаха!". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Тия хороскопи много ги мразя.. действат ми всякаш ми казват какво да правя през деня.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 абе не им вярвам ама по някой път вечер кат прочета хороскопа си за изминалия дден по някой път съвпадат доста неща и чат пат се удивлявам колко точно предсказват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Ако някой професионалист, или да кажем човек, който знае за какво става дума ти направи пълен хороскоп, по дата и час на раждане, и ако може добре да тълкува разположението на планетите в различните домове - може да ти каже много истински неща. Но общите приказки по западния общоприет 12-месечен хороскоп за характерите на отделните хора познават доста висок процент, но като предсказване на бъдещето са пълно чао. Според мен не може абсолютно едни и същи неща да ми се случват на мен, на чичо ми, на Бил Гейтс и Леонардо Ди Каприо, понеже всичките сме една и съща зодия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 mdam,Scorpion -i agree!no ina4e poznavat-4eta si gi ot nqkolko mesta(dokazali se:))i to ei taka informativno,no dosta 4esto ne6tata se vruzvat,i to mnoo dobre!obiknoveno ne vqrvam na lo6ite raboti,6ot taka mi e po-dobre,no te puk se slu4vat su6to(po spomenatiq na4in v horoskopa mi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Не мислете дълго, а се съгласете на подходящите и по ваше мнение, печеливши предложения за работа. Начинанията ще бъдат успешни. днеска цял ден валят предложения за работа и накрая се изнервих та отидох да играя футбол. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BioFreaK Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 horoskopite sa edna golqma glupost za men.nikoga ne e imalo slu4ai kogato ne6to ot nego daje da se dobliji do tova koeto mi se slu4va.vsi4ko si opira do 4oveka.kak taka na 500 000 hilqdi 4oveka rodeni prez opredelen mesec prez utre6niqt den 6te im se slu4at edni i su6ti ne6ta?nie da ne sme nqkvi bio-sinteti4ni roboti nastroeni na ednakva vylna sus nqkva topka na svetlinni godini ot nas i da pravim kakvoto neinite magnitni impulsi ni kajat:huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Аз лично досега не съм улучвал хороскоп, който да познае какво ще ми се случи, така че от моя гледна точка хопоскопите не представляват интерес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Ami v horoskopa vqrvat hora na koito ne6tatat kazani v nego se slu4vat az li4no ne vqrvam 4eta go za razvle4enie 6toto ni6to kazano ne mi se e slu4ilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambus Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 mislq 4e vseki po4ti ne vqrva v horoskopite no vseki gi 4ete ot liubopitstvo taka 4e... vseki mrnka no 4ete Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Самия факт, че толкова много хора са разделени на 12 групи (независимо от начина за това), просто не може да се 'случат едни и същи' неща. Хороскопите 'предричат' или 'дават най-общи' указания за деня/седмицата, което пък за мен напълно ги обезсмисля (ако въобще има и капка истина, както някой каза, така са направени хороскопите, че ВСЕКИ може да намери някаква истина - така че да се тълкуват по '34203650298365 различни начина') - според мен това всичко е мания на обществото, от което някои хора печелят пари по един или друг начин, подобно на това 'гласувай тоя или оня да остане в къщата' - егати, к'во ме интересува кой ще остане в къщата да го е.а. Отвсякъде и от всичко гледат да обират населението, то не бяха смс-и, игри по телефона, по не знам си какво, ВСИЧКО с цел да ви ВЗЕМАТ парите! Хороскопите за мен са също един метод за това, поне някои го използват за това, било с директна цел, или с друга рекламна цел, да се предизвика интерес към вестник/списание/електронна медиа. Не вярвам в тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.