don_anton Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 ем прочетох темата прочетох и некои от линковете които бяха дадени и мисля че са кацнали американците като наистина един от най-важните аргументи за това твърдение е факта че тръдно биха могли да излъжат братска Русия поне това е моето мнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 не четох цялата тема,защото не ми се четат мнение на разни хора,но реших да дам моето и то е НЕ! и стига сте гледали Дискавъри и т.н.,не схванахте ли,че тези канали са супер повърхностни и манипулирани?!? Само ще кажа,че оператора на филма на американците"на луната",който всъщност е сниман в Париж е убит 2 дни след заснемането му както и целия екип малко по-късно.Иначе декорите са добри за онова време! Сори,ако повторих някого! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted March 24, 2005 Author Share Posted March 24, 2005 не четох цялата тема,защото не ми се четат мнение на разни хора,но реших да дам моето и то е НЕ!и стига сте гледали Дискавъри и т.н.,не схванахте ли,че тези канали са супер повърхностни и манипулирани?!? Само ще кажа,че оператора на филма на американците"на луната",който всъщност е сниман в Париж е убит 2 дни след заснемането му както и целия екип малко по-късно.Иначе декорите са добри за онова време! Сори,ако повторих някого! <{POST_SNAPBACK}> По принцип и аз не мисля, че са кацнали. Може ли само да ми кажеш къде си чел или гледал това за оператора ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Класическо мнение . Махайте капаците от време на време за проветрение . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted March 24, 2005 Author Share Posted March 24, 2005 Класическо мнение . Махайте капаците от време на време за проветрение . <{POST_SNAPBACK}> Моля те, ако обичаш престани с коментарите си относно мнението на другите хора. Твоето мнение го разбрахме всички, ако темата ти е тъпа не я чети. Благодаря ти предварително! И за да не кажеш, че се заяждам казвам ти го в прав текст - "не е заяждане, МОЛБА е!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Моля те, ако обичаш престани с коментарите си относно мнението на другите хора. Твоето мнение го разбрахме всички, ако темата ти е тъпа не я чети. Благодаря ти предварително! И за да не кажеш, че се заяждам казвам ти го в прав текст - "не е заяждане, МОЛБА е!" <{POST_SNAPBACK}> Не обичам и не визирах тебе. Уважавам мненията на хората подкрепени с доводи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Гледах един доста сериозен филм по темата.Френски.По БНТ.Знам,че ще се измеете като прочетете БНТ,но за мен БНТ е далеч по сериозна телевизия от Дискавъри.Този филм са го давали и по Дойче Веле,което го прави още по-надежден поне за мен,макар че по ДВ мога да разчитам предимно на картинките Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Гледах един доста сериозен филм по темата.Френски.По БНТ.Знам,че ще се измеете като прочетете БНТ,но за мен БНТ е далеч по сериозна телевизия от Дискавъри.Този филм са го давали и по Дойче Веле,което го прави още по-надежден поне за мен,макар че по ДВ мога да разчитам предимно на картинките <{POST_SNAPBACK}> Ей това е приказва, дай малко подробности кое те убеди. Защото за мен доводът с телеметрията и предаването на звук/картина/данни в реално време както и фактът, че с радиотелескопи е могло да се засече местоположението на кораба ме карат да вярвам в първото. Плюс фактът, че са донесли материал от Луната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Класическо мнение . Махайте капаците от време на време за проветрение . <{POST_SNAPBACK}> Капаците май ти трябва да ги махнеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Капаците май ти трябва да ги махнеш <{POST_SNAPBACK}> Не мога, залепнали са . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Ами първо това,че филмът наистина беше сериозен и мненията изказани в него бяха отговорно дадени от известни учени.Не искай от мене да ги цитирам,защото го гледах преди опвече от година,пък и темата не ме интересува дотолкова,че да си напрягам мозъка да ги запомням. Говориха за знамето,което всички знаете(че не може да се вее),за стъпките,които американците уж оставили,което също е невъзможно,но най-силният довод беше,че е намерено студиото,където е заснето всичко,говориха и затова как всички от екипа един по един са убити като последния човек мисля,че беше издирен и убит някъде в Латинска Америка.Това е лично мое мнение така че Вудумен да не ми казва да си махна калпака и пр.,защото е тъпо да нападаш някой само защото мисли по др.начин от теб,независимо дали е прав или крив и дали се уповава на факти или просто така му е хрумнало да мисли.За мен ти трябва да си махнеш калпака,защото си американофил по всички параграфи както е ставало ясно и от др.твои постове.Иска ми се да дам по-компетентно мнение,но не мога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Обаче има един въпрос ,дето ми е направил впечатление от историите около Лунното кацане.Ако приемем ,че американците наистина са кацнали, защо след това нито веднъж не повториха лунното пътуване ,все пак от едно посещение едва ли могат да изследват пълноценно Луната,а и в момента техниката позволява далеч по задълбочено изследване.Но факт е ,че няма второ пътуване до Луната и то не само от амерканците,ами и от страна на руснаци,японци,китайци,французи .... никой не направи повторен опит да кацне на Луната .Защо ???Нима една експедиция проведена преди повече от 30 год. е дала отговор на всички въпроси касаещи Луната.Не мисля...И едва ли скоро ще разберем... <{POST_SNAPBACK}> По тоя въпрос веднъж ми попадна едно материалче, в което се споменаваше, че докато са били там са срещнали някой/нещо :allien и им е било "наредено" да не се мяркат вече там. Любезното предложение било придружено с демонстрация на сила (бастисали някакъв безлюден район на Земята) Та такива ми ти работи. Теории и предложения много, истина една - ама каква е тя??? Иначе преди 10-на години с един приятел видяхме от тяхната тераса нещо много интересно свързано с Луната. Беше пълнолуние и изведнъж една точка "изкочи" от Луната пресече диска(беше почти пълнолуние)за има няма секунда и с доста голяма скорост пресече небето.После се скри зад блока и не видяхме нищо повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Мирка,вие знаеш ли какво сте видели,бе брат?Леле,ми ти трябваше да звъннеш на 166 веднага!Вие сте видели как американците отлитат от луната и се прибират към земята!!!Барнали сте ги в точния момент.Мисля,че с това вече темата е изчерпана,може да я затворите,Мирката ги е видял! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted March 24, 2005 Author Share Posted March 24, 2005 ....Мислех, че темата е да чуеш (прочетеш) мнението на другите, а не за да се заяждаш!...... А проклятието на Тутан Камон(не знам как се пише името, извинявам се)?Хората, които са изровили гробницата му също са умряли и то при още по-съмнителни обстоятелства!И в това ли вярвате? <{POST_SNAPBACK}> Не че нещо ама ти току що се заяде с половината които са писали в този тема Айдеееее отиде коня у рякътъ.... щом и за проклятието на Тутанкамон (така се пише) почнахме да спорим! Не че нещо против... много Ви се кефя! Продължавайте в същия дух и може накрая да стигнем и до извода че човечеството се е зародило на Луната, ама зли извънземни са ни прогонили от там и после американците като са разбрали истината, подготвят война на световете.... Иначе в една от книгите за Ванга съм чел едно нейно изказване "Американците не каза и една малка част от това което видяха на Луната!". Ако се приемат думите и за истина (веднага да отбележа, че аз не и вярвам много много) излиза, че сме кацали на луната... Но както е казал Шекспир... "Има нещо гнило в Дания" Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 vseki koito e gledal dnes po Discovery "Истината за кацането на луната" nqma da ima samneniq 4e sme kaznali na lunata :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 ами аз вярвам ! ама то може и да не сме ходили чак тама ама кфо да се прави ! всеки гледа да прецака другия на ТАЯ ПЛАНЕТА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Въпреки че съм редовен на канал Discovery този път няма да кажа нищо. Rammstein показаха как се прави такъв клип. Поздрав на всичките им фенове и на всички метъли. Този техен клип показва какво цели Америка, но те по този начин иронизират и я показват в истинската и светлина американците. Кадрите са снимани забързано и после е забавено темпото до темпото на песента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 не четох цялата тема,защото не ми се четат мнение на разни хора,но реших да дам моето и то е НЕ!и стига сте гледали Дискавъри и т.н.,не схванахте ли,че тези канали са супер повърхностни и манипулирани?!? Само ще кажа,че оператора на филма на американците"на луната",който всъщност е сниман в Париж е убит 2 дни след заснемането му както и целия екип малко по-късно.Иначе декорите са добри за онова време! Сори,ако повторих някого! <{POST_SNAPBACK}> Axam. Taka si e. A otnosno Discovery - Mi te predostavqt informaciqta takava kakvato iska da e amerikanskoto pravitelstvo. Davat ni takava informaciq kakvato im e izgodna na tqh. Nqmat smetka da kazvat istinata za nqkoi ne6ta. Na BBC pove4e im vqrvam. A tam kazaha 4e ne sa kacnali i se podkrepiha s vsqkakvi argumenti. Ina4e predi i az si misleh 4e amerikancite sa kacnali na lunata ama ne. Sled kato gledah toq film mi se izqsniha nqkoi raboti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Прочетох я!Беше трудно и изнервящо, но го направих!VooDooMaN даваш кратки и безсмислени коментари на няколко места!Ако нямаш какво да кажеш просто мълчи! <{POST_SNAPBACK}> Еми той каза каквото имаше да каже: http://www.uwgb.edu/dutchs/PSEUDOSC/Conspi...GototheMoon.htm Това че ти и още цифра народ не сте го прочели си е ваш проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivoanna Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Kacnali ne kacnali vajnoto e che pak sa si pisali aktiva v tehna polza Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 Ето едно интересно четиво, в момента го чета и не съм го довършил, но дават интересни факти ) http://www.theforbiddenknowledge.com/nasa/index.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myth Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 Мдаааа, само искам да попитам особено Рафаело, щото той най-много се пъне с "ДОКАЗАТЕЛСТВАТА". Ако намерят някой до току що убит човек, (да речем наръган с нож) и този някой държи ножа с който е извършено престъплението, това доказателство ли е? Или още по-по, например убитият е застрелян. нататък може да си сглобите как може да се разиграли нещата, така че обвиняемият да изглежда виновен, като всички "доказателства" сочат това и въпреки всичко той да е невинен. Та нека не изкривяваме думичката "доказателства". Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 Може да не са стъпили тогава, но са стъпили в последствие. това отговаря на въпроса от анкетата.. незнам защо има и отговори "не". някой хора не вярват, че някога американец е стъпил на луната? или просто въпроса от анкетата не е зададен както трябва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 Кога е било тва "в последствие" ?! Аз доколкото знам след първото "стъпване" на Луната никой друг не е ходил... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.