Jump to content
BulForum.com

Вярвате ли, че сме кацнали на луната?

Rafaello

Американците стъпили ли са на луната?  

249 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply
Правителството на САЩ + НАСА  ;) Даже във филмчето се споменава, как така ще успеят да се накрат толкова много хора да скрият и лъжат, но после се опроверга, като се спомена, че не е нужно всички да знаят за това все пак, а тези, които са знаели и са били потенциална заплаха са загинали в "трагични инциденти" :huh:  :unsure:  :wacko:  :)

А точно правителстово на СССР е било целта, според мен, да бъде залъгано...това, както повечето знаем е било ежедневие по онова време  :)

Ами трудно ми е да повярвам че правителството на СССР е било лесно да бъде подлъгано имайки в предвид че много хора са знаели. А пък и доста са малко нещата които "братушките" не са знаели относно вътрешните работи на САЩ и преди и след въпросната 69-та година (това вече е от едни други филмчета :P )

Правителството на САЩ + НАСА  ;) Даже във филмчето се споменава, как така ще успеят да се накрат толкова много хора да скрият и лъжат, но после се опроверга, като се спомена, че не е нужно всички да знаят за това все пак, а тези, които са знаели и са били потенциална заплаха са загинали в "трагични инциденти" :huh:  :unsure:  :wacko:  :)

А точно правителстово на СССР е било целта, според мен, да бъде залъгано...това, както повечето знаем е било ежедневие по онова време  :)

хахаха :lol: :excl: ...във филмчето се споменава..., хахахахаха :excl: ми нали за тва ги правят тези филмчета - да си направят вятър на устата :excl: по същата причина всеки месец излизат тонове жълта преса, пълна с глупости :excl: ние тука май сериозно нагазихме в няква световна конспирация :lol: :excl: супер несериозно е да се твърди, че заради някво си филмче, измислено от еди си кой, човечеството трябва да се отрече от най-голямото си постижение :excl:

тези слухове се разпространяват именно , защото има кой да ги слуша :excl:

хахаха :lol:  :excl:  ...във филмчето се споменава..., хахахахаха :excl:  ми нали за тва ги правят тези филмчета - да си направят вятър на устата :excl:  по същата причина всеки месец излизат тонове жълта преса, пълна с глупости :excl:  ние тука май сериозно нагазихме в няква световна конспирация :lol:  :excl: супер несериозно е да се твърди, че заради някво си филмче, измислено от еди си кой, човечеството трябва да се отрече от най-голямото си постижение :excl:

Виж сега, не може да сравняваш документален филм с жълтата преса! Ти изгледа ли го? Всичко е на основа на официалните кадри. Жълтата преса не дава каквито и да било доказателства за клюките които се пишат там.

Общо взето този филм е манипулация на манипулацията...А дали Христос е съществувал? Няма видеоматериали от тогава, но кой знае, може да са били измислили камерата много преди него и да са го заснели...Който е гласувал за второто в анкетата е бил blind-нат от филма...Дискавъри е най-американската програма и по нея се въртят един куп глупости, които са далече от реалността. Не отричам ценните филми, които са по-голямата част от програмата, но и пропагандиращите не са малко.

въпроси бол...аз вяврвам че сме били на луната но снимките са направени на земята...пак и вече има достаточно технологии за да скокнат до там и да слозат флагче....никога няма да разберем истината

Guest Phoenix
хахаха :lol:  :excl:  ...във филмчето се споменава..., хахахахаха :excl:  ми нали за тва ги правят тези филмчета - да си направят вятър на устата :excl:  по същата причина всеки месец излизат тонове жълта преса, пълна с глупости :excl:  ние тука май сериозно нагазихме в няква световна конспирация :lol:  :excl: супер несериозно е да се твърди, че заради някво си филмче, измислено от еди си кой, човечеството трябва да се отрече от най-голямото си постижение :excl:

Ами да ти кажа това не е единственото филмче, което съм гледал по въпроса и не са никак малко книгите, които съм изчел, пак по този и подобни въпроси, свързани с правителството на САЩ, неговите организации и ЛЪЖИТЕ които бълват (примери колкото искаш: Зона 51, 11 Септември 2001, смърта на Кенеди младши и старши, Бермудския триъгълник...............) :angry: Ако си направиш труда да изгледаш цялото филмче, най-малкото да видиш поне едно от доказателствата в него ще разбереш какво имам предвит :excl:

Izotzadze: ами точно тогава всичко е било надпревара за домнация над света, и СССР и САЩ са се лъгали непрекъснато, вземи за пример историята с Куба ;)

Виж сега, не може да сравняваш документален филм с жълтата преса! Ти изгледа ли го? Всичко е на основа на официалните кадри. Жълтата преса не дава каквито и да било доказателства за клюките които се пишат там.

Начи филмчето съм го гледал :excl: и то не сега, ами преди може би година :excl: искам да те попитам , представяш ли си колко хора по света са го изгледали, само защото казва нещо по-различно от общоприетото?!?

А , ти, гледал ли си Сашо Диков кви ги дипли!?!?!? ако слушаш него може в лудница да влезеш! ама всички го гледат, щото хората обичат конспирациите - те ги карат да се почувстват по-важни и значими, защото знаят неща, които "простлюдието" дори не подозира :excl:

Гледах един филм който направо ми разби представите за света! Според него все още никой не е кацал на луната. Американците са фалшифицирали всичко заради студената война. Вярвате ли в това?

Ето и филма http://warez.ru:8085/Documentary/Conspirac....Conspiracy.avi

Мисля че тия хора отиват твърде далеч.В крайно сметка аргументите им са възможни, но конспирация от такъв мащаб е пресилена

ами точно тогава всичко е било надпревара за домнация над света, и СССР и САЩ са се лъгали непрекъснато, вземи за пример историята с Куба  ;)

Те са се надлъгвали ама до колко ? Това не е Зона 51 която е била скрита дълго време дори от очите на обикновения американец (а междудругото руснаците са знаели и за нея). Това е нещо показано пред цял свят и нито една официална институция не се опитала да го оспори. А и нещо не схващам примера с Куба. Там е пряка битка за надмощие и не е имало нещо което не се е знаело освен решението на даден човак в даден момент (нека балгодарим на другаря Хрушчов че можем да пишем за това :punk )

А , ти, гледал ли си Сашо Диков кви ги дипли!?!?!? ако слушаш него може в лудница да влезеш! ама всички го гледат, щото хората обичат конспирациите - те ги карат да се почувстват по-важни и значими, защото знаят неща, които "простлюдието" дори не подозира :excl:

Засичал съм го докато съм местил каналите... но точно там е работата, че той ги "ДИПЛИ", докато в тоя филм са изложени ДОКАЗАТЕЛСТВА! Просто трябва да признаеш, че има разлиза между ТОЗИ филм и Сашо Диков.

Ами да ти кажа това не е единственото филмче, което съм гледал по въпроса и не са никак малко книгите, които съм изчел, пак по този и подобни въпроси, свързани с правителството на САЩ, неговите организации и ЛЪЖИТЕ които бълват (примери колкото искаш: Зона 51, 11 Септември 2001, смърта на Кенеди младши и старши, Бермудския триъгълник...............) :angry: Ако си направиш труда да изгледаш цялото филмче, най-малкото да видиш поне едно от доказателствата в него ще разбереш какво имам предвит  :excl:

Izotzadze: ами точно тогава всичко е било надпревара за домнация над света, и СССР и САЩ са се лъгали непрекъснато, вземи за пример историята с Куба  ;)

Ами да ти кажа, личи си че си изгледал доста такива филмчета :excl: и книги си изчел - браво :D САЩ ги знаем всички!!! не виждам кво паранормално виждаш в убийството на братята Кенеди :confused :confused :confused ами за 11 септ. :confused не вярвам някой още да се връзва на ония истории за Бермудския триъгълник ала Пиратите от седемте морета :excl:

Така наречената Зона 51 :excl: какво точно очакваш да е станало там :confused нека допуснем , че наистина е паднало нещо си!!! да не си мислиш , че САЩ ще тръгне да разправя наляво и надясно за тея работи???

Не разбирам кво точно са се лъгали за Куба :confused то направо война е щяло да има - дебела е била работата :P :excl:

за кви точно доказателства ми говориш точно :confused :excl: филма съм го гледал целия , както казах в един друг пост! гледал съм и още един, в който се нищеше няква колосална игра с пирамидите и някви зведи там от някво си съзвездие :excl: викам си тука ша ми отворят очите, няма накъде! за някви съвпадения на ъгли и кво ли още не, обаче накрая така и не можаха да го докажат :( тея филмчета само ти пускат няква муха на базата на псевдодоказателства! ми те ако имаха истински такива, щяха да си го кажат направо, а не по дискавъри :huh:

Guest Phoenix
Те са се надлъгвали ама до колко ? Това не е Зона 51 която е била скрита дълго време дори от очите на обикновения американец (а междудругото руснаците са знаели и за нея). Това е нещо показано пред цял свят и нито една официална институция не се опитала да го оспори. А и нещо не схващам примера с Куба. Там е пряка битка за надмощие и не е имало нещо което не се е знаело освен решението на даден човак в даден момент (нека балгодарим на другаря Хрушчов че можем да пишем за това :punk )

Първо... Зона 51 до ден-днешен "не съществува" според американското правителство, въпреки хилядите нейни снимки, най-вече тези от спътниците... ;)

Второ... като имах предвит Куба...явно не си чел за огромното струпване на балистични ядрени ракети от страна на СССР по крайбрежието на Куба...според първоначалните данни на ЦРУ...ракетите са били на 300 :blink: , за това Кенеди е заповядал бойна готовност и е планувал инвазия в Куба и нейната окупация + конфискуване на ракетите, ама накрая се оказало, че те са едва 10 :huh: Като цяло САЩ тогава са били против Кастро, защото комунистическия му режим е бил пряко свързан с този на СССР, а едно е ракетите да са на 10,000 км от брега на САЩ, друго е да са на 70км :)

не виждам кво паранормално виждаш в убийството на братята Кенеди    ами за 11 септ.  не вярвам някой още да се връзва на ония истории за Бермудския триъгълник ала Пиратите от седемте морета 

Така наречената Зона 51  какво точно очакваш да е станало там  нека допуснем , че наистина е паднало нещо си!!! да не си мислиш , че САЩ ще тръгне да разправя наляво и надясно за тея работи???

Не разбирам кво точно са се лъгали за Куба  то направо война е щяло да има - дебела е била работата 

Говорих за КОНСПИРАЦИИ, не за паранормални явления... за 11 Септември и тероризма пък недей да ми говориш, защото ще ме накараш да изпиша 100MB пост, а ме мързи и ми се спи :)

А ако не по дискавъри, то тогава пред кой да бъдат представени тези доказателства? Нали знаеш коя е 3тата власт в една нормална страна?? Мислиш ли, че ще стане нещо, ако бъдат представени в СЪДА?? Кой всъщност ще бъде подсъдим тогава?? Кой изобщо ще остави подобно ДЕЛО да съществува????

@jorji_s Аз не мога да разбера какво по голямо доказателство искаш от развяващ се флаг в безвъздушно пространство!!! Или "+" по снимките които са зад самите обекти! Да не говорим за падащите в различни посоки сянки, при наличието на един източник на светлина... Айде моля те обясни ми тези "псевдодоказателства". А и филма е RIP от FOX не от Discovery!

Shh pi4ove temata e za dali USA sa kacnali na lunata ili ne a ne za kuba i CCCP. are molq vi po temata . :allien Az mislq 4e amerikancite sa izlugali za 1 stupvane na lunata neznam vie kak mislite no az kolkoto i filmi da sum gledal vinagi ima nqkuf Dedo kudeto stoi i kazva che vsivhko bilo izmama. Az na tiq dedovci im vqrvam taka 4e .... :confused Nikoi obiknoven chovek nemoje da dokaje(zasega).

Общо взето този филм е манипулация на манипулацията...А дали Христос е съществувал? Няма видеоматериали от тогава, но кой знае, може да са били измислили камерата много преди него и да са го заснели...Който е гласувал за второто в анкетата е бил blind-нат от филма...Дискавъри е най-американската програма и по нея се въртят един куп глупости, които са далече от реалността. Не отричам ценните филми, които са по-голямата част от програмата, но и пропагандиращите не са малко.

По Дискавъри съм гледал филми за НЛО и вярвам та се късам :) . Документални филми бе - 101 процента истинност :punk .

Всичко е нагласено!

Второ... като имах предвит Куба...явно не си чел за огромното струпване на балистични ядрени ракети от страна на СССР по крайбрежието на Куба...според първоначалните данни на ЦРУ...ракетите са били на 300  :blink: , за това Кенеди е заповядал бойна готовност и е планувал инвазия  в Куба и нейната окупация + конфискуване на ракетите, ама накрая се оказало, че те са едва 10  :huh: Като цяло САЩ тогава са били против Кастро, защото комунистическия му режим е бил пряко свързан с този на СССР, а едно е ракетите да са на 10,000 км от брега на САЩ, друго е да са на 70км  :)

Чел съм спокойно. Ама явно не е било съвсем като твоето. СССР струпват балистични ракети заради базите със същите такива които преди това САЩ правят във Турция. Така че хич не е било майтап работа. Глупака Кенеди е бил на крачка да предизвика ядрена война Проблема е решен със отстъпки и от двете страни. И за да не се отклонявам още от темата продължавам да не разбирам общото между Куба и Луната.

Чел съм спокойно. Ама явно не е било съвсем като твоето. СССР струпват балистични ракети заради базите със същите такива които преди това САЩ правят във Турция. Така че хич не е било майтап работа.  Глупака Кенеди е бил на крачка да предизвика ядрена война Проблема е решен със отстъпки и от двете страни. И за да не се отклонявам още от темата продължавам да не разбирам общото между Куба и Луната.

И аз не разбирам какъв капацитет може да лепне етикет "глупак" на Джон Ф. Кенеди, но казва ли някой?

А ако не по дискавъри, то тогава пред кой да бъдат представени тези доказателства? Нали знаеш коя е 3тата власт в една нормална страна?? Мислиш ли, че ще стане нещо, ако бъдат представени в СЪДА?? Кой всъщност ще бъде подсъдим тогава?? Кой изобщо ще остави подобно ДЕЛО да съществува????

за първи път чувам че дискавъри е няква си власт :lol: след това медиите са 4-та власт(законодателна, съдебна и изпърнителна) все пак уча право :D

Щом ти харесват подобни истории , нямам ама нищо против, съвсем нищо :excl: :P само ако приемеш един съвет - понякога трябва да се оповем на здравия разум, а не на разни хвърчащи твърдения :excl:

И аз не разбирам какъв капацитет може да лепне етикет "глупак" на Джон Ф. Кенеди, но казва ли някой?

Капацитети всякви ги има даже и толкова тъпи да кажат за най-великия президент че глупак. Добре че беше той да спаси света въпреки болния си мозък и пристрастеноста си към дрогата

Guest Phoenix
И за да не се отклонявам още от темата продължавам да не разбирам общото между Куба и Луната.

Много се оплетохме, общото беше ЛЪЖАТА и НАДЛЪГВАНЕТО помежду им ;) Айде стига с тая Куба, че ще разводним много темата... :)

за първи път чувам че дискавъри е няква си власт ...  след това медиите са 4-та власт
:huh: :blink: :unsure: :wtf:

Кой изобщо е намекнал, че Кенеди е е глупак?? :confused

По Дискавъри съм гледал филми за НЛО и вярвам та се късам  :) . Документални филми бе - 101 процента истинност  :punk .

Всичко е нагласено!

Аз пък не разбирам що за тесногръд човек си щом си мислиш, че в цялата вселена ние сме единствената разумна цивилизация. Това дали са идвали на земята никой не може да каже. Но ако наистина ние сме сами.... егати и загубата на пространство!

само ако приемеш един съвет - понякога трябва да се оповем на здравия разум,  а не на разни хвърчащи твърдения :excl:

Къде ги видя хвърчащите твърдения? За теория подкрепена с ДОКАЗАТЕЛСТВА говорим!

Аз пък не разбирам що за тесногръд човек си щом си мислиш, че в цялата вселена ние сме единствената разумна цивилизация. Това дали са идвали на земята никой не може да каже. Но ако наистина ние сме сами.... егати и загубата на пространство!

Къде ги видя хвърчащите твърдения? За теория подкрепена с ДОКАЗАТЕЛСТВА говорим!

Те и тея доказателства, които ги коментираме сега, идват от същите кръжоци за НЛО. Вярвам, че има разумни форми на живот извън Земята. Дадох го като пример за евтини манипулации с цел търсене на скандали и популярност. Нещо като вестник ШОК, но в по-голям размер.

Те и тея доказателства, които ги коментираме сега, идват от същите кръжоци за НЛО. Вярвам, че има разумни форми на живот извън Земята. Дадох го като пример за евтини манипулации с цел търсене на скандали и популярност. Нещо като вестник ШОК, но в по-голям размер.

е тва е VooDooMaN :excl: и аз точно тва имам впредвид от одеве, ама не срещам особено разбиране :D :( :lol:

Абе като цяло във филма има голяма доза истина, само дето трябваше да го направят с диалог с тея пичове от НАСА, да опровергаят фактите на конспираторите, а не само: абе това са глупости, физични, исторически и тн. Иначе японците както казаха във филма ще видим какво ще направят. Рано или късно истината ще изплува. Флага не ми се вярва да седи, но остатъците от лунохода и сондатата би трябвало да са си там :)

btw. след като гравитацията на Луната е 1/6 от тази на 3емята, като ускориха картината 2х пъти, започнаха да се движат като на Земята. А 1/6х2 = 1/3 :]]]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...