Jump to content
BulForum.com

Вярвате ли, че сме кацнали на луната?

Rafaello

Американците стъпили ли са на луната?  

249 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Мъхаххахахаха много смешно филмче ,такива детски обяснения за всичко,особено за знамето,било сгънато  като са го носили към луната и като са го извадили било намачкано и затова се вее.

Aми явно сме гледали различни филми защото в този който гледах аз обяснението беше съвсем друго. Иначе това което казваш ти е третото различно обяснение за веенето на знамето което съм чувал.

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply
Не, не вярвам, по простата причина, че въпроса е зададен в първо лице множествено число, а лично аз не съм кацал на луната (като изключим онова напушване...).

А иначе вярвам, че хора са кацали на луната.

Ти не се ли смяташ за човек? Щото аз се смятам... Ей ма все има някой, който да тръгне да се заяжда и да се прави на интересен! Ама нали сме българи все пак! Хайде простено ти е! :bgrin:

Иначе ето ви едно доста интересно ЛИНКЧЕ.

Това е поредната лъжа на американците!!!Има пре достатъчно доказателства,като развятото знаме например,които убеждават в това,че кино индустрията и специалните ефекти в САЩ са развити от 40 години насам.Пълна,нагла,долна измама!!! :angry:Човешки крак никога не е стъпвал на Луната и скоро няма да го направи!Пък и за какво ни е?!?Ние не сме видели всички кътчета на Земята,пък на Луната сме отишли!!! :confused

Факт, е че в съветския лагер не са казали нищо против това кацане. Не са го оборили, дори са давали кадри... Какво повече?

Който смята противното явно е виждал НЛО поне 17 пъти.

Мисля че съм го гледал филма и ме накара да се замисля наистина дали американците са стъпили на луната или просто на снимачната площадка?Но все пак повече мисля че са кацнали,защото не е лесно да се направи така че да излетят със совалката и после да кацнат някъде другаде без никой да ги види(в случай ако не са ходили до Луната)

Колкото и да ненавиждам тея американци,все пак вярвам че са кацнали!Те нали си врат носа навсякъде...дори и на Луната ;)

...а може жи вярвам,защото са го набили на всички в главата?! :blink:

Имаше и един друг филм са режисиора дето е направил фалшификацията с кацането на луната, как мистериозно е умрял както и целият му екип..

Аз вярвам, че руснаците са стъпили на луната, а американците можеби по късно, но първото кацане на луната е фалшиво :pirate

Ще ми дадеш ли някакво инфо или линкче да се образовам тогава ?? :D

Хубаво е когато хората искат да се образоват :) Ето ти линкче. Освен на Аполо 11 можеш да обърнеш внимание на фактите за мисиите на Аполо 12, 14, 15, 16 и 17.Приятно четене

@WriteR4e не е необходимо да кацат някъде. Излитат, правят няколко обиколки на Земята, а може и да са обиколили Луната, и се приземяват.

Според мен е възможно да са обиколили Луната ,но за кацане леко се съмнявам. Както беше казано (написано) по-нагоре ,защо в последните години не са правени други опитиза кацане ???

Хубаво е когато хората искат да се образоват :) Ето ти линкче. Освен на Аполо 11 можеш да обърнеш внимание на фактите за мисиите на Аполо 12, 14, 15, 16 и 17.Приятно четене

Мдаа ,мерси за линка.Явно съм се заблудил,признавам си.А иначе от инфото става ясно ,че само американски астронавти са се разхождали по повърхноста(мамка им монополистка :D ).Освен ако и на съветските станции не е имало астронавти,ама не пише в текста дали е имало.Значи 5(6) пъти за 36 години,т.е всичките кацания на американски астронавти са в периода 69-72г.

Сигурно им е омръзнало вече и затва не им се ходи пак :D

Значи 5(6) пъти за 36 години,т.е всичките кацания на американски астронавти са в периода 69-72г.

Сигурно им е омръзнало вече и затва не им се ходи пак :D

Или пък политическите им лидери са се сменили и новите не искат да лъжат човечеството... или пък човечествтото СЕГА се лъжи много по-трудно от преди :confused

Guest Phoenix
@WriteR4e не е необходимо да кацат някъде. Излитат, правят няколко обиколки на Земята, а може и да са обиколили Луната, и се приземяват.

Според мен е възможно да са обиколили Луната ,но за кацане леко се съмнявам. Както беше казано (написано) по-нагоре ,защо в последните години не са правени други опитиза кацане ???

Трудното не е да кацнеш на Луната, а да стигнеш до нея ;) Защото стигането не се изразява в простото насочване на кораба и 3 дена "фъркане" до там...месеци преди изтрелването се правят огромни изчисления на треактории, вектори, скорост и т.н., защото Земята се върти по собствената си ос, а и в орбита около Слънцето, за да съвпаднат всичките треактории и орбити трябват ненормални сметки, които, според мен, с тогавашните технологии не са били много възможни. Да не говорим, че всичките тези сметки трябва да са с точност до 0,00001мм (примерно) за да мине всичко с 99% успех :unsure: Предвит сложността на човешкия характер...просто немислимо е над 500,000 човека (както каза ония от НАСА във филмчето) да работят в една ОГРОМНА машина, отгоре на всичкото самата ракета + кораба + екипажа да са в уникален синхрон и да не стане НИТО ЕДНА грешка.

Други опити, според мен, не са правени, защото просто няма смисъл в тях, няма какво да търсят там + това не мислиш ли, че е по-лесно да пратиш робот до там, отколкото човек? :)

Лично аз не вярвам да са успели да кацнат през 1969 година. По късно може би, но не и тогава.

Има много доказателства и за двете предположения, и не мисля че някога изобщо ще се убедим в истинността на което и да е от тях.

Сега целта е Марс, не Луната...

Нямаше ли подобен спор преди?

СССР срещу САЩ ;). Имаше, имаше... Доста глупости се изписаха.

Тези филми са супер достоверни, признавам - обаждайте се и на Люмиер и Аленна, нека Досиетата Х са вашата пътеводна светлина ;););).

Да си зададем и логичния въпрос - имало ли е станция Мир и каква гадна провокация и манипулация има свързана с нея :).

...просто немислимо е над 500,000 човека (както каза ония от НАСА във филмчето) да работят в една ОГРОМНА машина, отгоре на всичкото самата ракета + кораба + екипажа да са в уникален синхрон и да не стане НИТО ЕДНА грешка.

Да но пък ако го погледнем от другата страна каква ще е тая ОГРОМНА машина която успешно да излъже цял свят (включително и правителството на СССР). Това е не по-малко трудно не мислиш ли ?

Честно казано бях 1000% сигурен че американците са кацали на луната.

Но след като изгледах филмчето... нещо започнах да се съмнявам.

Според мен най-трудно оборимото доказателство е това с двата филма правени на различни места на лунната повърхност, където ландшафта не само е един и същ, но и двата филма се наслагват перфектно един върху друг.

Това с ускоряването на кадрите е наистина интересно, но на мен не ми изглежда толкова просто. Въпреки това имам чуството че нещо не е наред, ако гледате внимателно как ходят астронавтите ми се струва че все едно са окачени на конци, които са захванати отстрани. Нещо центърът на тежестта не е на мястото си.

Интересно дали могат да се намерят филмите от всички кацания? Би било интересно да се гледат.

Иначе за изчисленията... не са нищо сложно... Все пак вече са разполагали с компютри по това време. Или по-скоро с няколко големи компютъра :)

Иначе за изчисленията... не са нищо сложно... Все пак вече са разполагали с компютри по това време. Или по-скоро с няколко големи компютъра :)

ami dori se kazva 4e sa kacnali na lunata s pomo6ta na iz4islitelna mo6t po malka ot tazi na kalkulator IBM :huh:

a glavniq im stronaft dori pusva 4e ne mogat da ustanovqt vryzka mejdu 2 sgradi pri testovete a kakvo ostava do lunata

posle toj i semejstvoto mu preturpqvat incident ;)

Ходили са до Луната ама не американците а РУСНАЦИТЕ :devil Между другото съм 50-50 защото по дискавъри казват, че ще излезне 3-4 пъти по-евтино да изпратят хора на луната отколкото да се постараят, да направят "филмче" за стъпване на луната. :allien

Guest Phoenix
Да но пък ако го погледнем от другата страна каква ще е тая ОГРОМНА машина която успешно да излъже цял свят (включително и правителството на СССР). Това е не по-малко трудно не мислиш ли ?

Правителството на САЩ + НАСА ;) Даже във филмчето се споменава, как така ще успеят да се накрат толкова много хора да скрият и лъжат, но после се опроверга, като се спомена, че не е нужно всички да знаят за това все пак, а тези, които са знаели и са били потенциална заплаха са загинали в "трагични инциденти" :huh: :unsure: :wacko: :)

А точно правителстово на СССР е било целта, според мен, да бъде залъгано...това, както повечето знаем е било ежедневие по онова време :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...