Jump to content
BulForum.com

Вярвате ли, че сме кацнали на луната?

Rafaello

Американците стъпили ли са на луната?  

249 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Гледах един филм който направо ми разби представите за света! Според него все още никой не е кацал на луната. Американците са фалшифицирали всичко заради студената война. Вярвате ли в това?

Ето и филма http://warez.ru:8085/Documentary/Conspirac....Conspiracy.avi

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Аз вярвам че има много измислени неща около това кацане на луната. Особено онова с вятъра и сянката..просто 100% си личи че има доработване на кадрите :)

Мии незнам. Повече вярвам , макар че не съм 100% сигурен. Не може да са излъгали целия Свят ;). Не ми се вярва, че са направили такова нещо , защото щяха да кажат , че първия човек стъпил на Луната е Американец ...

Aз мисля че просто тия гадни манипулатори американците за пореден път са се избъзикали брутално с човечеството. И аз гледах едно подобно филмче, което ме почти ме убеди, че НАСА са си съчинили тая приказка. От друга страна, толкова ли са хитри ти каубои (в буквалния смисъл на думата) и толкова ли е тъп останалия свят, че да ни излъжат за такова огромно събитие? Просто и аз не знам :wacko:

Гледах един филм който направо ми разби представите за света! Според него все още никой не е кацал на луната. Американците са фалшифицирали всичко заради студената война. Вярвате ли в това?

Ето и филма http://warez.ru:8085/Documentary/Conspirac....Conspiracy.avi

4e NIKOI ne e kacal na Lunata ne vqrvam,dokato na tiq amerikanci kak da im ima6 doverie.Samo me e qd, ako ne e vqrno,kak samo teq prosti amerikanci sa zabludili sveta,ne iskam da vqrvam 4e vsi4ko e zabluda,no vsi4ko e vyzmojno

Логично е да сме кацнали...сега има много спътници и сателити,които биха видели ако американският флаг го няма на Луната.Доста простичко разсъждение,но си мисля,че е правилно.Така че-аз вярвам :)

Логично е да сме кацнали...сега има много спътници и сателити,които биха видели ако американският флаг го няма на Луната.Доста простичко разсъждение,но си мисля,че е правилно.Така че-аз вярвам :)

Vav filmcheto se kazva che vse oste niama teleskopi koito da mogat da vidiat flaga, sasto taka i chujdi spatnici! Samo amerikanski sa! sled godina iaponcite ste iztrelvat takav spatnik i ste se razbere togava sas sigurnost!

Inache i na mene tova mi beshe parvoto koeto mi doide na uma :D

според мен американците ги е било яд че братята руснаци изкарват първия изкуствен спътник на земята , след това първия човек , първата жена ,първото куче и тн.. и ги е било страшно яд те толкова горди напред в технологиите а в нищо не са пъви и за това са направили някво филмче и тая крачка на Армстонг ако бяхте вие на луната нямаше ли първо дда се извикате от радост ,а не да ми филосовствате и да се правите на умни "Една крачка блаааааа,огромен напредък за човечеството Блааааааааааа" Пълни простотии според мен а и помислете си! Защо се вее знамето на луната!!!!

Moга да ти гарантирам, че кацаха хора на луната, :blink: аз ги видях преди да падна от там :huh:

Защо се вее знамето на луната!!!!
:confused

Ami na vsi4ki kadri i snimki ot lunata koito sam vijdal ne sam zabelqzal da se vee znameto.Az li4no vqrvam 4e sa kacnali.

Rafaello познах че ти си я отворил тая тема още преди да я отворя.Не че имам нещо против де.Ти си интересен екземпляр и преди много време и аз бях като тебе :woot Ша ма извиниш малко за офтопика.

По темата: смятам че не са стъпвали ;) Aмериканците са едни разлигавени и тъпи копелета на които не си струва да се подражава,както се опитват у нас.

Във филмчето по "Discovery" се дават логични обяснения на абсолютно всички факти които се поставят под съмнение относно кацането на американците на Луната. Има си готово обяснение за странните снимки, за липсата на звезди по небето, за веещото се знаме и всички останали подробности. Но аз съм се убедил че "Discovery" не е телевизия на която може да се вярва. Съвсем на скоро даваха едно много интересно филмче по Канал 1 в което видни американски политици (включително и Доналд Ръмсфелд) изказаха съмнения не относно кацането на Луната, а относно снимките и филма които са предоставени. Според тях съобщили на тогавашния американския президент (забравих му името), че може да се кацне на Луната но не могат да направят снимки от там. Това разбира се означавало пълен провал. Затова въпросния президент наредил да се направи фалшив филм. Този филм бил направен под режисурата на Стенли Кубрик в едно студио в Лондон за да бъде сигурен медийния успех на мисията. И така накрая излезе че хора са стъпили на Луната ама това дето сме го видели може и де не е било от там.

американците не на луната, ами даже на оная ми работа не са стъпили. Те самите казват ,че по онова време ако не си могъл да направил нещо е било по-добре да го имитираш,че все едно си го направил. Поредната американска простотия

Guest Phoenix

По времето след Втората световна война и това на Студената война лъжата и конспирацията са били начин на живот на много голяма част от населението на СВЕТА. Както САЩ, така и СССР бълват огромни количества ЛАЙНА под формата на "информация", една част от която играела ролята на пропаганда, другата на "заблуда на противника". В известен смисъл и сега САЩ правят същото по отношение на тероризма, но това е друг въпрос.

След като СССР изтрелват първия спътник, първото живо същество (кучето Лайка) и за капак първото човешко същество в космоса и връщат последните две невредими на Земята, САЩ решават, че като изоставащи трябва да направят нещо, което за руснаците (а и огромна част от света тогава) се е мислило за практически невъзможно. Ами единственото, което им остава да направят е да "закарат" човек до Луната, да го приземат там и след това да го върнат невредим обратно на Земята. Въпроса, дали са го направили наистина (при това толкова много пъти) мисля, че трябва да бъде спорен, защото мисиите до Луната на програмата "Аполо" не са една-две, а цели 17 (ако не се лъжа, поправете ме ако греша за цифрата). От тях само 2 не успяват (9 (май) се запалва при изтрелването, при 13 има някъв проблем и само минават покрай Луната). Не мисля, че фактически ще им е трудно да фалшифицрат такова нещо, но не мисля и че ще им е нужно да го правят, защото САЩ, както е всеизвестно, си е най-богатата държава, а всичко е до пари...МНОГО пари. Ще изгледам този филм и ще ви кажа мнението си по-нататък. :)

Vqrvam.......

Ami na vsi4ki kadri i snimki ot lunata koito sam vijdal ne sam zabelqzal da se vee znameto.

на всички снимки АБСОЛЮтно всички,или аиде може да има нови знамето се вижда на"вълнички".Второ филмчето тогава ,което са пуснали много ясно се вижда че знамето трепти,все едно се вее.

Във филмчето по "Discovery" ....

Мъхаххахахаха много смешно филмче ,такива детски обяснения за всичко,особено за знамето,било сгънато като са го носили към луната и като са го извадили било намачкано и затова се вее.Бабини дивитини според мен 1969 не са кацали!

Vav filmcheto se kazva che vse oste niama teleskopi koito da mogat da vidiat flaga, sasto taka i chujdi spatnici! Samo amerikanski sa! sled godina iaponcite ste iztrelvat takav spatnik i ste se razbere togava sas sigurnost!

Inache i na mene tova mi beshe parvoto koeto mi doide na uma  :D

Ако не си забелязал финалните надписи филма е правен 2001 година, това означава че японците вече са ходили до там.

Но все пак мисля че амриканците не са стъпвали на луната :)

Запознат съм с филмите от доста време ,защото ми беше интересно.А филма по "Дискавъри" съм го гледал няколко пъти даже.Доводите и на двете страни са доста убедителни,ако гледаш само тези дето твърдят че всичко е измама веднага ще им повярваш ,ама после идват и другите с някакви доказателства и почваш да се замисляш.Аз лично нямам мнение дали са кацнали или не,от един- два филма едва ли можем да правим заключения за това.А аз мисля ,че нещата са доста дълбоки и едва ли скоро ще се изяснят.

Обаче има един въпрос ,дето ми е направил впечатление от историите около Лунното кацане.Ако приемем ,че американците наистина са кацнали, защо след това нито веднъж не повториха лунното пътуване ,все пак от едно посещение едва ли могат да изследват пълноценно Луната,а и в момента техниката позволява далеч по задълбочено изследване.Но факт е ,че няма второ пътуване до Луната и то не само от амерканците,ами и от страна на руснаци,японци,китайци,французи .... никой не направи повторен опит да кацне на Луната .Защо ???Нима една експедиция проведена преди повече от 30 год. е дала отговор на всички въпроси касаещи Луната.Не мисля...И едва ли скоро ще разберем...

Вярвате ли, че сме кацнали на луната?

Не, не вярвам, по простата причина, че въпроса е зададен в първо лице множествено число, а лично аз не съм кацал на луната (като изключим онова напушване...).

А иначе вярвам, че хора са кацали на луната.

ne mislq 4e sa kacnali na lunata (pone ne togava i taka kakto ni se predstavq)

tozi film (koito sy6to e davan po discovery) e mn po ubeditelen ot vsqkakvi obqsneniq 4e sa kacnali koito sym gledal...

pomislete samo

rusnacite izstrelvat satelit -> amerikancite sy6to

rusnacite pra6tat 4ovek -> amerikancite sy6to

amerikancite kacat na lunata (nqkolko pyti!) -> rusnacite :confused

rusnacite puskat MIR -> sega mejdunarodna stanciq ima i to s golqmo rusko u4astie ;)

ne6to tuka ne se vryzva

ako e tolkova lesno za6to rusnacite ne sa kacnali o6te

edit:

i nqkoj da ne kaje ne6to eto o6te:

amerikancite pravqt sovalka -> rusnacite kopirat i pravqt Buran

angli4ani i francuzi pravqt svryhzvukov pytni4eski samolet -> rusnacite kopirat i dori go nari4at konkordskii :wacko:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...