ico_manekena Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 ето и тук доста клипчета с трикове Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Отклонявате се от темата.По въпроса за триковете... zippotricks.com бил затворен през Август миналата година. Основателят му направил сайт ( http://lightertricks.com/ ), от който в момента няма ни вест ни кост. Издали DVD обаче ( 50 Ways To Rock A Lighter (right-handed version) - DVD video ), което май не е рипвано и рилийсвано, но го рекуестнах в Moviez requests и се надявам да се появи отнякде (отникъде)... <{POST_SNAPBACK}> lightertricks.com отново работи вътре има 757 трика което всъщност са всички познати трикове май имаме доста матерял за учене така че забавлявайте се и внимаваите с мебелитет Link to comment Share on other sites More sharing options...
ico_manekena Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 lightertricks.com отново работи вътре има 757 трика което всъщност са всички познати трикове май имаме доста матерял за учене така че забавлявайте се и внимаваите с мебелитет <{POST_SNAPBACK}> 10x bratle shte se u4im vsi4ki Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Ето тук качих треилъра към филма 50 Ways To Rock A Lighter за жалост май филма още не е рипван но се надявам че и това ще стане все някога Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 май зипото е яко само за трикове ,защото ако сте пушачи,е много вредно да си палите с цигарите с зипо,защото от изпаренията на бензина се полепват по зъбите а и се попиват по цигарата и ако циагирите са вредни то това ги прави още повече,иначе преди и аз бях само с зипо,но откакто разбрах за това ползвам запалки от 20ст или си крада от приятели (неустено клептоман сам на запалки и химикалки) Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 ае хора като се развали тва камъчето дето се върти на зипото(тва ето го "щраквате" де) в смисъл спре да се върти колкото и да натискаш мога ли да си го оправя сам и кво трябва да направя ? зипото е за 4лв мерси предварително(то не си е зипо щом е за 4лв но както и да е ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Zippotricks.com Ето тук може да проверите какво е имало едно време в http://zippotricks.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 http://lightertricks.com в момента си бачка и може да гледате трикове директно Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 Аз съм от тази седмица в групата на тези с оригинални зипо-та. Подариха ми една, обаче имах някакъв бензинец, още от преди това фашивите ми зипо, та не е нещо кой-знае какво. Та въпроса ми е от къде да си купя да я заредя, че пише "Zippo lighter fluid is specially formulated for Zippo windproof lighters.", т.е. не ми е сега толкова незагасируема на вятър. Къде има магазини? EDIT Някой спомена и към 10лв. Толкоз ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Моита е оригинална Zippo и е купена от Бонжур-маи така се казваше магазина на главната.Оттам може да си купиш Lighter Fluid за Zippо за 10 лева и мисля,че там има всякакви консумативи за тези запалки.Иначе,ако сте сте с оригинално Zippo и изкарате 25 години ще ви го позлатят безплатно от фирмата производител.Ама 25 години много време да му се невиди Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Аз пък искам да попитам нещо което не е много по темата но се надявам някой да ми отговори Къде мога да намеря запалка с формата на пистолет знам че има много такива но на мен ми трябва наистина добро копие на пистолет ! И ако знаете някаква цена ще е още по добре btw Този филм 50 ways to rock a lighter все още не мога да го намеря Link to comment Share on other sites More sharing options...
enigma Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 Как да разбера на колко години ми е Zippo-то? По запалката, кутийката и бележчицата към нея, не видях никъде числа. Само знам че е от миналия век. Иначе,ако сте сте с оригинално Zippo и изкарате 25 години ще ви го позлатят безплатно от фирмата производител. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Отклонявате се от темата. По въпроса за триковете... zippotricks.com бил затворен през Август миналата година. Основателят му направил сайт ( http://lightertricks.com/ ), от който в момента няма ни вест ни кост. Издали DVD обаче ( 50 Ways To Rock A Lighter (right-handed version) - DVD video ), което май не е рипвано и рилийсвано, но го рекуестнах в Moviez requests и се надявам да се появи отнякде (отникъде)... Това нещо го има в http://www.demonoid.ph/, в момента го свалям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.