_Dave_ Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Искам да запитам дали има някъде някоя работеща страница за трикове със ЗИПО , не е задължително да е бълграска.Нямаше да пиша тука , ако бях отркил нещо , ама след 3 часа и половина ровене в нета не намерих нищо , пък имам желание да науча някой друг трик с новичката запалка.Айде дано има някой ЗИПО маниак или поне някой , който има желание и знание да помогне , че аз вече дигнах ръце . 50 % от страниците , които показва google.com като търсиш "ZIPPO Lighter TRICKS" ги проверих вече и съм доста ядосан. Моля ви помогнете , защото със сигурност има поне 100 човека тука дето да използват ЗИПО и да искат да си правят разни трикчета със запалките Благодаря ви предварително на хората , който ще помогнат с линкове , и мамка им на тези , който не искат да помогнат Edit : Ако сте заинтересовани от моето зипо : http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/BPFC.1912/ Аз много му се радвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Аз пък си имам запалка с пиезо запалване Знам един трик за зипо, ама ще ми е трудно да го опиша с думи Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTASY Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Eto kakvo namerih: http://www.uptownenterprises.com/tricks/torch.htm - http://www.uptownenterprises.com/cgi-bin/w....htm&CODE=PHOLD - http://www.uptownenterprises.com/cgi-bin/w....htm&CODE=PHOLD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fl00der40 Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 http://chaox.uk.to/Moviez/zippo/Zippo.Mov Имах още доста. И то такива който те учат как да направиш трика,но ще трябва да ги потърся...ако имаш възможност да теглиш от warez.tv там ще намериш доста uploadn-ати от мен. Успех със заучаването на триковете и внимавай да не запалиш нещо.Аз на два пъти палих килим у нас... П.С Пушиш ли или си просто zippo фен?Аз не пуша, а просто се кефя на триковете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted March 20, 2005 Author Share Posted March 20, 2005 EXTASY , мерси за тези линкове , разгледах ги , не са ми много ясни но... Fl00der40 свалих си твоито филмче , ама не знам с какво да си го отворя(все пак съм тъп) аз имам някакъв варез.тв , ама май не е точно този , който мислиш ти. На мене локалния си ми е варез.ру , ако можеш да си ги намериш къде си ъплоадвал и да ги качиш напрао в варез.ру ще е най-добре.Отосно това дали пуша - да , но тръгнах да ги отказвам и почти съм успял , сега паля по три цигари максимум на ден Ще чакам да ми кажеш дали си си намерил онея обяснения за , които ми говореше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 ъъъммм,дейв,ти кажа чесно голям смисъл няма да учиш трикове,запалката ти ще се разпадне до месец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Fl00der40 свалих си твоито филмче , ама не знам с какво да си го отворя(все пак съм тъп) Това е .mov формат, той се отваря с Quick Time Player!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Bad_Twin Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 ъъъммм,дейв,ти кажа чесно голям смисъл няма да учиш трикове,запалката ти ще се разпадне до месец. <{POST_SNAPBACK}> pi4aga ako e za 5 kinta ot ruskiq pazar moje i da se razpadne,ama az moita si e polzvam ve4e 1 godina i nqma gre6ka.Edinstveno predi 1 mesec i smenix kamu4eto 6toto se izxabi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirkitov Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Филмчето е супер. относно запалката за колко си я купил откаде и знаешли как се пробва запалка зипо Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted March 20, 2005 Author Share Posted March 20, 2005 Това е .mov формат, той се отваря с Quick Time Player!!! <{POST_SNAPBACK}> 10x sk8er Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted March 20, 2005 Author Share Posted March 20, 2005 Филмчето е супер.относно запалката за колко си я купил откаде и знаешли как се пробва запалка зипо <{POST_SNAPBACK}> Emi ne sym q kupuval , podariha mi q za RD i nqmam nikva ideq kak se probva , a i tq ne be6e zaredena we man Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 zna4i az znam samo 1 trik i 6te se opitam da ti go obqsna zna4i fa6ta6 zipoto s lqvata ili dqsnata raka (s koqto ti e udobno) udq6 zipoto v dankite dokato sa6tevremmno go priplazva6 po tazi posoka na kadeto se otvarq kapa4eto sled tova po sa6tiq pat vra6ta6 zipoto (ve4e s otvoreno kapa4e) i pali6 edva li si razbral ne6to ama to trqbva da se pokaje edit: film4eto e nqkva ludnica Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 hora zna4i zapalkata znam kade se prodava(stava vapros za tazi s botev) ima q do stadion xr.botev tam ima edin magazin ZLATNATA TOPKA zapalkata e 5lv. a sega i az znam edin trik koito e mnogo truden stava vapros za oniq kiln 2 ili 3ri deto se pali s 3te prasta t.e. se otvarq s trite prasta :):) Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Клипчето е жестоко много ме изкефи аз също имам зипо и много му се радвам ето тук може да го видите . А сега един въпрос някой знае ли от къде мога да си купя фитили защото търсих навсякъде но не можах да намеря навсякъде има камъчета и гас но фитили не можах да намеря от 1 месец не мога да си ползвам запалката и се чувствам много кофти моля ви помогнете ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
M_I_T_A_K_A Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 ami kvo da kaja i az imam zippo i sam golqm fen na teq zapalki film4eto napravo me razbi a za fitili mislq 4e prodavaha v bonjura na glavnata ama cenata reji glavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Ето и българския саит на Zippo http://www.zippo.bg/ има и покупка онлаин но ценит не са по джоба ми иначе всички запалки имат доживотна гаранция всичко е описано в саита . M_I_T_A_K_A можеш ли да ми кажеш поне оринтировачна цена на фитилите ако помниш такава А сега една тъжна новина четеики този форум ми стана ясно че няма да намерим саит с трикове тъй като всички са затворени поради това че съдържали опасни матеряли във който и форум да влезна хората се оплакват затворен е и най големия саит за трикове zippotricks.com там е имало над 500 трика така че нищо чудно че не си намерил нищо остава да се учим сами Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Клипчето е жестоко много ме изкефи аз също имам зипо и много му се радвам ето тук може да го видите . А сега един въпрос някой знае ли от къде мога да си купя фитили защото търсих навсякъде но не можах да намеря навсякъде има камъчета и гас но фитили не можах да намеря от 1 месец не мога да си ползвам запалката и се чувствам много кофти моля ви помогнете ми <{POST_SNAPBACK}> v xalite na ftoriq etaj to4no na agala ima 1 magazin za 4asovnici tam prodavat i zipota i tam sam vijdal takiva fitili ina4e moje da proveri6 na jelezarska ako se se6ta6 kato vliza6 predi tunela posoka jumaqta tam ima 2 magazin4eta za cigari v ednoto sam vijdal 100 procenta fitili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fl00der40 Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Отностно запалките с които се учите: по-добре си купете някоя по евтина и гледайте да не я изтървавате много.Кофтито на запалките от 3лв е,че капака и по скоро пантата се разваля много бързо.Аз лично прекарах 3 запалки докато науча няколко (~20) трика.Сега съм конфискувал една оригинална на баща ми,триковете стават доста по лесно с нея понеже механизма на пантите е по-добър.Все пак ако не ви се дават ~40лв за запалка,става и с тези от по 3 лв Сега ще проверя в p2p какво ще намеря относно zippo трикчета и ще ги натоваря на server-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Наистина ще съм ти много благодарен ако можеш да качиш някакви трикчета Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 wow Клипът е страхотен ! Ама номерата наистина ли са правени , или са монтаж , щото на някой чак не повярвах (teleporter li transporter li kakto se kazva6e) Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Aми за клипчето не знам но на офицялния саит за трикове със Zippo е имало над 500 трика така че съм склонен да вярвам че не са монтаж Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fl00der40 Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Нищо не е монтаж,лично аз съм правил телепортера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Преди година бях качил 80mb видео-трикове със зипо, но явно някой ги е изтрил... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Ами ако имаш възможност моля те качи ги пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sloon Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Tyrsete v www.arenabg.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.