sine0chko Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 zdr mislq da si zimam siemens s65 sus nqkoq multi mediina carta no neznam kakfi pari vurvqt nqkoi sluchaino da znae kakfi pari sa po magazinite ili ako ima nqkoi koito prodava da kazva kupuvam mu q znachi iskam da znam kakfi pari struvat slednite multi mediini carti 32 mb - ?$ 64 mb - ?$ 128 mb - ?$ 256 mb - ?$ ochakvam nqkoi da mi pomogne ! 10x predvaritelno edit: eto kakvo predstavlqvat kartete ako nqkoi neznae ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 mmc li poddarja ili ms duo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sine0chko Posted March 20, 2005 Author Share Posted March 20, 2005 mmc li poddarja ili ms duo? <{POST_SNAPBACK}> ami navsqkade pishe mmc (multi media card ) a za ms duo izobshto neznam kakfo predstavlqva apuk i vchera bqh v edin magazin da go razglejdam i mi kazaha che podurja mmc i moje da sa slagat karti s pamet razlichna po golemina a sluchaino da znaesh kfi pari se prodavat ili da ti se namira na teb da prodavash? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 ami az onzi den xodix do germanos da gledam za moqt telefon karti ama moq e s ms duo (memory stick duo) karta 128mb-99lv a za mmc neznam kolko pari sa 6te proverq i 6te ti kaja ama kato otide6 zadaljitelno q probvai za6toto ponqkoga gsm-ite ne mogat da gi raz4etata taka 4e ako ne si q probval ne q zimai !!!!!!!!! ina4e za mmc karti ima v reset do kolkoto znam i sa ne mnogo skapi ne6to ot porqdaka na 48$ za 128mb bqxa ako ne se laja ama pak proveri de ina4e moje da vidi6 v vsqka firma za pc-ta predlagat takiva karti tuk i tuk moje6 da proveri6 po kolko sa v cenovata lista trqbva da gi ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskinin Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 S65 кви пари върви ? А за Моторола Е398 256Mb карта ако някой знае как върви ? ТрансФлаш е картата на СанДиск производство . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Между multi media card и memory stick (duo) има голяма разлика да ви кажа цени в долари без ддс: 128MB MULTIMEDIA CARD 17.00 256MB MULTIMEDIA CARD 28.00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 обърни внимание че това което ти трябва е RS-MMC а не MMC - после да не останеш изненадан че не се побира цялата и стърчи наполовина отвън RS-MMC е наполовина по-малка и с няколко долара по-скъпа ето снимки за сравнение - това е RS-MMC карта със преходник който я прави да бъде с размерите на нормална MMC карта за да може да я слагаш в card reader без да потъне прекалено навътре и да не може да се извади : Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Във "ВЕГА" RS-MMC 128МВ - 45 лв. не ти я препоръчвам, марката е Super Talent проблема е че повече от 60МВ не може да се запълнят не е единичен случай Ето как изглежда В "GERMANOS" RS-MMC 128МВ - 89 лв. за нея немога да кажа нищо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.