Jump to content
BulForum.com

Гадатели,врачки,магове...

Fibaman

Какви са те ?  

98 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Наскоро гледах предаване за тях по "някоя" телевизия и ми стана интересно какво мислят и другите.Заслужено ли ги дават по ТВ или ги дават само защото си плащат ?

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Напълно съм убедена в едно нещо - има хора,които са далеч по-сетивни от други и това е нормално...то е като да попиташ - Вярвате ли в Бог...никой не го е виждал,но мнозина са усещали топлото присъствие,което ни е зареждало с безкрайно красиви чувства(относително е,затова няма да се конкретизирам),чувства,които са разкъсващи...позитивно разкъсващи...Може би звуча доста отнесено...но този,който ще ме разбере..ще ме разбере и така...чувствайки го... :D

Защо да не им вярваме...има и изключения,но те истинските ... се усещат...познавам такива хора..и много им се възхищавам...

И едно последно нещо...неслучайно в една друга темичка споменах,че всеки един от нас има вродени психични способности,но единствено от нас зависи дали и доколко ще развием тази сила у себе си..и в каква насока...да не забравяме универсалния закон за Причината и Следствието...

Да...ИМА ГИ!!!

С поздрав.... :D

Против. Ама ги дават щото има умници да им вярват :blink: :confused :blink: Има и друга страна - ако му се гледа комедия на човек, пуска си СКАТ примерно, взема бира и се забавлява :D

Тея по ТВ-то са пълни некадърници ! Те изобщо даже не слушат зрителя , ако сте гледали Господари на Ефира , ще разберете за какво говоря , репликите на тези "гадатели" - боли ви белият дроб , скоро някой от вашите познати ще се разболее от пневмония , ще си счупите крака , ръката и главата едновременно и през това време през вас ще мине камион , а върху него ще падне самолет , ако искате да го предотвратите обадете се на 90-15-16 и си поръчайте космодиска на доктор Левайн само за 999 лева и 99 стотинки :huh: не вярвам !

Определено е пълно с мошеници ,които обират паричките на лековерните и отчаяните :angry1 Има обаче и истински ,но те не се мяркат много по телевизиите.Аз лично съм виждал как от ръцете на човек се дига мараня и как клати полилея от разстояние и нямаше как да е трик,така че определено вярвам :D

Определено е пълно с мошеници ,които обират паричките на лековерните и отчаяните :angry1 Има обаче и истински ,но те не се мяркат много по телевизиите.Аз лично съм виждал как от ръцете на човек се дига мараня и как клати полилея от разстояние и нямаше как да е трик,така че определено вярвам :D

Определено не е било трик, та в коя игра викаш го гледа т'ва? Що се излагате бе хора!?

kolioeng самовнушението е голяма работа, виж в него вярвявам. :P

Определено не е било трик, та в коя игра викаш го гледа т'ва? Що се излагате бе хора!?

В случея се излагаш ти ,защото го видях на живо пред мен и същия тпзи човек ми свали диоптъра от -1.0 на -0,5,нещо което според съвремената медицина е невъзможно без операция,а бях изследван и двата пъти(преди и след ) от Авио-лекарската комисия в София ,където не можеш да шикалкавиш,така че недей да говориш на изуст,а че има много мошеници - така е :angry1

А да и по канал 2001 е пълно с такива

Внушение! Всичко е внушение! Като си повярвал, че диоптъра ти е с 0,5 по малко и е станало! Прочети книгата на Силва "Контрол на ума" :P

В тази връзка си позволявам да ви препоръчам една друга книжка - "Развиване на психичните сили" на Уилям Хюит...Желязна е!!! :D

няма значение дали е внушение или не щом му е помогнал значи си е свършил работата а по темата вярвам че има такива хора но определено не са толкова много колкото показват по телевизията там няма нито един истински сигурно са най много няколко десетки а може и по малко

Внушение! Всичко е внушение! Като си повярвал, че диоптъра ти е с 0,5 по малко и е станало! Прочети книгата на Силва "Контрол на ума"  :P

Напулно си прав,всичко опира до внушение ако успееш да внушиш на някой че е болен от рак накрая той самия ще симулира такива симптоми неволно.:)

kolioeng самовнушението е голяма работа, виж в него вярвявам.  :P

А бе стига с това самовнушение,аз не мога да си внуша да седна да си припомня английския :angry1 ,вие ще ми приказвате за сваляне на диоптър :P

И чесно казано докато не го установи вторият път Авиолекарската комисия и аз не го вярвах :devil После човекът ми каза ,че с мен се работело много трудно защото съм бил Тома Неверни

според мен няма такова животно гадател,предсказател,врач и тн... Тва са пълни глупости,и докато има разни хора ,който им вярват то тогава ще продължат лъжливпто си живуркане и таква шарлатани . А тая работа със свалянето на диоптъра ,пич има един руснак който е написал 4 книги как сам да си свалиш диоптъра чрез упражнения, и той изобщо не се смята за гадател или екстрасенс. Така че не ми говори че някъф Тип,който мести полилейя с поглед ти сваля диоптъра и с поглед. На мен тази работа ми се струва крайно съмнителна

п.с. аз кат се изпърда в наз не само полилейя ами и дограмата се клатят

......

/ОФТОПИК

Малееееее дано не живееш в панелка! Ша сабориш блока! А и газова печка да не си купуваш :) :punk

Може и да навлезеш в бизнеса с зареждане на газови бутилки!

И аз да се намеся.Като съм бил малък поради,дадени обстоятелства, съм започнал да заеквам.И благодарение на една такава "представителка" съм се оправил.Някой ще каже,че ми е минало от самосебе си или нещо от тоя род,но нада ли е от това.

А тая работа със свалянето на диоптъра ,пич има един руснак който е написал 4 книги как сам да си свалиш диоптъра чрез упражнения, и той изобщо не се смята за гадател или екстрасенс.

Хубаво ама аз не съм чел нито една от тях,а относно второто : сигурно после много мирише ,а? :punk

И аз да се намеся.Като съм бил малък поради,дадени обстоятелства, съм започнал да заеквам.И благодарение на една такава "представителка" съм се оправил.Някой ще каже,че ми е минало от самосебе си или нещо от тоя род,но нада ли е от това

da,tva e mnoo razprostraneno,i az sam bila taka!a nqkoi naistina moe li da go obqsni?

ina4e da vqrvam(izklu4vam kanal 2001 i sie-tam sa mnoo zle i nagli 4ak,ama ne e lud toq koito izqjda banicata ,kato ima koi da gi gleda i da im zvuni da se nabutva)ina4e kak 6te obqsnite baba Vanga,naprimer?

......ina4e kak 6te obqsnite baba Vanga,naprimer?

Ами да ви кажа какво знам аз за нея... значи кръстникът ми имаше проблеми със сърцето и ходи при нея.... каза му сутрин да ходи бос по росата и щял да се оправи.....

Кво да ви кажа... по какви ли не поляни ходи... ефект никакъв... иначе за всичко друго само сме чели... някой ако има някакъв личен опит много ще ми е интересно!

Imam rodnina/ne iskam da konkretiziram/,koqto ima takiva sposobnosti.Pomognala e na mnogo hora,no az sym po4ti sigurna/za6toto nikoi ne moje da e ubeden/4e ima edno ne6to.Vseki 4ovek nosi nqkakva energiq,sila,i ima hora ,koito sa otkrili na4in da q naso4vat po nqkakyv na4in,da q predavat ,da q 4erpqt ot nqkyde.I v tova moje bi se krie tainata-energiqta,za6toto kato se zamislq vsi4ko e systaveno ot materiq,koqto nosi nqkakva energiq.Ako nie horata umeehme da razpolagme sys sobstvenata si energiq sigurno 6tqhme da znaem tazi taina.No zasega spored men gospod dava 6ans da imat takiva svryhestestveni sposobnosti samo hora,koito 6te izpolzvat tazi energiq za da pomagat na drugite.Za6toto predstavete si kakvo bi stanalo,ako nqkoi mafioti razpolagat s tazi taina na kontrolirane na energiqta,na prenaso4vane i t.n. moje i da ne sym prava,no za men sym sigurna ,4e to4no 4rez predavaneto na razli4ni vidove energiq v prostranstvoto moje da se napravqt 4udesa.Mislq 4e ima takiva hora i da se molim te da sa dobri i da vyr6at istinskite 4udesa,za da pomagat na nujdae6tite se.Prosto se iska vqra :rolleyes: :rolleyes:

Samo da dobavq za tezi po TV-to :sick

Пълни шарлатани!Един път ходих да ми гледат на боб и повече не хода :) Значи тва в един ресторант, една циганка гледаше на боб.Викам си:хуу ще се пробвам да видя какво казват звездите :) Най-накрая ми предсказа че съм дошъш на тва място щото съм бил гладен :) А на ресторант за кво ли може да се отива :)

Да,има магове,вещици,гадатели и прочие.Казвам го толкова убедено,защото знам.Неведнъж съм се срещал с такива хора.Познавам няколко.И те(истинските)никога не биха тръгнали да продават услугите си.Тези бабички по телевизията са точно толкова гадатели,магове и прочие "благословени",колкото баба ми е Нобелов луреат,а аз съм атомен инженер с 4 години практика на космическа станция "Мир".

По телевизията са пъкни измишльотини :angry: . Няма нищо вярно в техните "историики" ... Преди доста време бях гледал 2-3 подобни "предсказания" по ТВ-то и в тях нямаше истина. (Този, който се беше обадил каза точно обратното на това, което бяха казали ония смешници) ... Но в живота (не тези по ТВ-то) има някои , които познават чат-пат ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...