dinko_pld Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Като пусна да разпечатвам и ми принтира абсолютно всичко на лентички първоначално си мислих да не е от мастилото но не е защото си купих чисто-нова глава и пак си печата по същия начин.ако пусна да печатам докомент от лорда няма никакво значение каква ще е формата или големината на всеки ред има по 4 ленти които стоят не запълнени и текста не се чете добре.някои знае ли как да го оправа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexitko Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Като пусна да разпечатвам и ми принтира абсолютно всичко на лентички първоначално си мислих да не е от мастилото но не е защото си купих чисто-нова глава и пак си печата по същия начин.ако пусна да печатам докомент от лорда няма никакво значение каква ще е формата или големината на всеки ред има по 4 ленти които стоят не запълнени и текста не се чете добре.някои знае ли как да го оправа? <{POST_SNAPBACK}> имаш запушени дюзи Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukuruz Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Чисто нова глава или чисто нов патрон с мастило ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Az imah su6tiq problem s moq bjc 2100 sled koeto okon4atelno sprq da pe4ata i mi kazaha 4e trea smena glavata koqto oba4e struva okolo 68lv(spravka metro) i re6ih 4e e po-dobre da ostana bez printer ili da si kupa nov... p.s. za momenta sam na purviq variant i mislq 4e e po-izgoden,kogato mi trqbva ne6to 15 stotinki e razpe4atvaneto v zalite i mislq 4e e po-rentabilen varianta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.