Jump to content
BulForum.com

Проблeм с печатането na canon bjc-2100

Recommended Posts

Като пусна да разпечатвам и ми принтира абсолютно всичко на лентички първоначално си мислих да не е от мастилото но не е защото си купих чисто-нова глава и пак си печата по същия начин.ако пусна да печатам докомент от лорда няма никакво значение каква ще е формата или големината на всеки ред има по 4 ленти които стоят не запълнени и текста не се чете добре.някои знае ли как да го оправа?

Като пусна да разпечатвам и ми принтира абсолютно всичко на лентички първоначално си мислих да не е от мастилото но не е защото си купих чисто-нова глава и пак си печата по същия начин.ако пусна да печатам докомент от лорда няма никакво значение каква ще е формата или големината на всеки ред има по 4 ленти които стоят не запълнени и текста не се чете добре.някои знае ли как да го оправа?

имаш запушени дюзи

Az imah su6tiq problem s moq bjc 2100 sled koeto okon4atelno sprq da pe4ata i mi kazaha 4e trea smena glavata koqto oba4e struva okolo 68lv(spravka metro) i re6ih 4e e po-dobre da ostana bez printer ili da si kupa nov...

p.s. za momenta sam na purviq variant i mislq 4e e po-izgoden,kogato mi trqbva ne6to 15 stotinki e razpe4atvaneto v zalite i mislq 4e e po-rentabilen varianta...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...