Jump to content
BulForum.com

warez.ru SF?

harmonika

Recommended Posts

znaete li dali v sofia ima warez.ru?znam 4e ima evrokom i tam , no dali e sa6tia warez?!vidqh na edin ot userite location:sofia i mi e interesno dali i v sf se radvat na warez.ru.i ako polzvat warez-a dali e 4rez evrokom ili 4rez nqkoi drug provider,6toto evrokomskia net tuk e jiv ta**k(az sum s gigabitski) i sigurno i v sf 6te e sa6tia...

Sigurno Veli si vidqla :)Mislq 4e tq e tuk s proxy ama ne sum siguren

Sigurno Veli si vidqla :)Mislq 4e tq e tuk s proxy ama ne sum siguren

abe ne be6e tq...maj be6e ama ne se se6tam koi...a gledam 4e i overman e pisal busmanci v profila...emi q kajete nqkvo proxy togava...

interesuva me i kak moje da vleze6 v BG ftp ot 4ujbina,6toto ne sum sre6tal bgproxyta(4e ima-ima)ama koi..??

6toto evrokomskia net tuk e jiv ta**k(az sum s gigabitski)

нета е добър. Просто ти ползваш ЛАН, а не интернет и затова си доволен от тоя "нет"

Е то на локейшън мога да напиша квото си искам...

ehhh kak ne se setih....a az si misleh 4e te zaduljavat s ne6to...kolko sum bil glupav...samo deto otvarqm glupavi temi i si prosq warn!!!

aide ako ima nekoi drug "hitar Petar" da postva umnotiii

ehhh aide ako nekoi znae ne6to po temata da kaje,ako ne zdrave da e i da sprem s li4nite napadki

Warez.ru е локален сървър. От София се вижда, само през прокси.

a znae6 li IP-to na tova proxy?ili ako nqkoi znae moje li da kaje...

a 4e e lokalen znam,no poneje go ima v pazarjik i v rakovski(pone za teq gradove znam)si pomislih 4e moje da viree i v sofiiskata evrokomska mreja(ne znam dali sa edna i sa6ta firma,no imeto taka podskazva i bi bilo po evtino da imat i poddurjat edin localen server)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...