harmonika Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 znaete li dali v sofia ima warez.ru?znam 4e ima evrokom i tam , no dali e sa6tia warez?!vidqh na edin ot userite location:sofia i mi e interesno dali i v sf se radvat na warez.ru.i ako polzvat warez-a dali e 4rez evrokom ili 4rez nqkoi drug provider,6toto evrokomskia net tuk e jiv ta**k(az sum s gigabitski) i sigurno i v sf 6te e sa6tia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Sigurno Veli si vidqla :)Mislq 4e tq e tuk s proxy ama ne sum siguren Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted March 19, 2005 Author Share Posted March 19, 2005 Sigurno Veli si vidqla :)Mislq 4e tq e tuk s proxy ama ne sum siguren <{POST_SNAPBACK}> abe ne be6e tq...maj be6e ama ne se se6tam koi...a gledam 4e i overman e pisal busmanci v profila...emi q kajete nqkvo proxy togava... interesuva me i kak moje da vleze6 v BG ftp ot 4ujbina,6toto ne sum sre6tal bgproxyta(4e ima-ima)ama koi..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 6toto evrokomskia net tuk e jiv ta**k(az sum s gigabitski) <{POST_SNAPBACK}> нета е добър. Просто ти ползваш ЛАН, а не интернет и затова си доволен от тоя "нет" Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Е то на локейшън мога да напиша квото си искам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted March 19, 2005 Author Share Posted March 19, 2005 Е то на локейшън мога да напиша квото си искам... <{POST_SNAPBACK}> ehhh kak ne se setih....a az si misleh 4e te zaduljavat s ne6to...kolko sum bil glupav...samo deto otvarqm glupavi temi i si prosq warn!!! aide ako ima nekoi drug "hitar Petar" da postva umnotiii ehhh aide ako nekoi znae ne6to po temata da kaje,ako ne zdrave da e i da sprem s li4nite napadki Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Warez.ru е локален сървър. От София се вижда, само през прокси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted March 20, 2005 Author Share Posted March 20, 2005 Warez.ru е локален сървър. От София се вижда, само през прокси. <{POST_SNAPBACK}> a znae6 li IP-to na tova proxy?ili ako nqkoi znae moje li da kaje... a 4e e lokalen znam,no poneje go ima v pazarjik i v rakovski(pone za teq gradove znam)si pomislih 4e moje da viree i v sofiiskata evrokomska mreja(ne znam dali sa edna i sa6ta firma,no imeto taka podskazva i bi bilo po evtino da imat i poddurjat edin localen server) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Не може, въпросните проксита не са публични... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.