Jump to content
BulForum.com

Какво искат жените?

Recommended Posts

Абе няма жени,мъже. Всички са един дол дренки. ай моля ви са.

Ти първо стани жена, пък тогава раздавай определения. И ми прочети подписа!

едитЧЕ: Втората половина от него

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Всъщност на кой му пука? :laughing:

Апелирам да се забранят всякакви драматични филми, сериали и либовни романи. За да разберат най-накрая мнозинството от жените колко е хубаво и колко е простичко да се чувстваш добре. И това да е достатъчно.

Апелирам да се забранят всякакви драматични филми, сериали и либовни романи. За да разберат най-накрая мнозинството от жените колко е хубаво и колко е простичко да се чувстваш добре. И това да е достатъчно.

:bowdown: :bowdown: :bowdown: Е те това беше най-правилната приказка от жените :)

Валя президент!

take heed!

Абе чак президент...

И аз съм се държала като лайно, тръшкала съм се и съм се опитвала да се налагам, но това не ме е правило по-щастлива. Просто понякога трябва да си скрием старателно егото, да се отпуснем и да се чувстваме добре. Туй то.

Във връзките не трябва да има надцакване, ама иди да го обясниш на някоя 18-годишна пикла...

Офффф, заболя ме главата от тази тема. В крайна сметка, достигнах до заключението, че каквото поискат, ще им го дам. Нали все пак ще си го кажат :D

Във връзките не трябва да има надцакване...

В живота никога няма надцакване ;)

Сега ще напиша една не много благозвучна, но много истинска реплика: Няма тарикат не*бан и фиданка неполюшната от вятъра.

Изтървала си влака ;) визирам ти репликата "В живота никога няма надцакване". Все тази проблема си е мой ;)

Ти първо стани жена, пък тогава раздавай определения. И ми прочети подписа!

едитЧЕ: Втората половина от него

Млъквам..

достигнах до заключението, че каквото поискат, ще им го дам.
EPIC FAIL, IMO.

За злобил - IMO е съкращение от... абе означава според мен.

Има има или поне такава,която дотук е необорена-Няма вечни неща!

И във връзка с това http://www.youtube.com/watch?v=OgK_keIJq-4

И кое точно е истината ?? Истина няма, има гледна точка. Това което е истина за теб е лъжа за друг. Можеш да казваш нещата така както ги мислиш, но това е истината за тебе. За друг не е така. Казването на това което мислиш е похвално да речем, но не е истина. Това е просто твоето мнение, твоята гледна точка. :)

Ти така си мислиш :) :D твоята школа отдавна вече не е водеща.

Има обективизирани факти и мнения, те са до толкова доказуеми, че се приемат за истина.Ти говориш за съмненията и възможността всичко да подлежи на проверка и за това си прав (ха, де :) ).Обаче това, че всички подлежи на проверка за фалшифицируемост не означава, че няма истина.И истината е понятие ползвано погрешно от много хора.За да е истинно дадено нещо, то трябва да има обективизиран израз, а не субективизирано отражение в съзнанието на определена личност единствено ;)

Съжалявам за това.

Истина - наличието на небесното тяло Луна.Обективизиран факт, не подлжежащ на изкривяване от отделно съзнание и отражението му в него.

А ако не си разбрал текста ми горе и изразеното ми съжаление, то те не са поради пропуска ми на пример, а поради неразбирането ти.

Даваш пример с нещо, което реално няма влияние върху живота на хората. Природен обект. За какво ми е тая истина, дето не ме интересува ? :)Грешката е моя разбира се. Не поясних. Говоря ти за истината в отношенията между хората, която е и по-важната като цяло, в конкретния случай, какво искат жените. Разбрах те какво искаш да кажеш, не че не те разбрах. Та, каква е истината ?? :)

Отношенията между хората са плод на субективното възприятие на персоналното съзнание на всеки един - там категориите са чисто субективни и не може да се говори за истина.Не си прав за Луната, доста хора са твърдели доста неща за нея и Земята, и за какво ли още не - твърдейки, че са прави/седнали и прочие.В човешките отношения категориите морал, етика, правен обичай и т.н. се налагат само чрез времето, устойчивостта в социалната група и на база липсата на личен избор в колектива.

Леле, от топлото вън и дехидратацията толкова повторения съм направил в тоя пост...

Отношенията между хората са плод на субективното възприятие на персоналното съзнание на всеки един - там категориите са чисто субективни и не може да се говори за истина.Не си прав за Луната, доста хора са твърдели доста неща за нея и Земята, и за какво ли още не - твърдейки, че са прави/седнали и прочие.В човешките отношения категориите морал, етика, правен обичай и т.н. се налагат само чрез времето, устойчивостта в социалната група и на база липсата на личен избор в колектива.

Леле, от топлото вън и дехидратацията толкова повторения съм направил в тоя пост...

Сега ти ли не разбираш ??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...