Jump to content
BulForum.com

Колело, 18-скорости, преден+заден амортисиор

Recommended Posts

Колелото е с преден и заден амортисьор, 18 скорости (колелото е в добро състояние) продава се за скромните 65 лева...  :bgrin:

Имам и снимка ако някои се интересужа... да остави е-mail или да пише едно PM

ами качиги де :)

така ВСЕКИ ще ги види ;)

q tuk na misho@evrocom.net ako moje interesuva me i markata

offff ai da vi ulesna vsi4kite i nai-mnogo Dani ..... eto vi go pic-4eto: http://play.evrocom.net/dl/incoming/the_hot_guy/Kolelo.jpg ai kefete se .... tva e pic-a , koito polu4ih na po6tata si i go uploadnah , 4e da ne se zanimava Dani s si4ki tiq po6i i gluposti ..... siq Dani editni si parviqt post i sloji link-a :D ina4e kolelceto e mnogo qko za cenata , koqto mu iska6 ! :D

Кво става продаде ли го вече или поне разбра ли се с някой щото и аз съм заинтересуван.Само кажи моля те на колко време е колелото щото тая снимка може да е от рождението му :D

Снимката е на може би 2 седмици и от тогажа е карано 1-2 пъти, а самото колело не знам на колко жреме е...

Интересува ме, само да не е крадено. Ако всичко е наред, може да говорим. В профила ми са посочени MSN, YM и ICQ контакти, прати ми някакви координати.

Какво става, бе човек? Дай някакви координати, интересувам се от колелото. Пък ако си го продал, пиши, та да се знае!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...