BlackRam Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Продавам Сиеменс А55 - червен панел. Купен е преди година и малко, ползван е от жена, не е излизал от калъфчето затова изглежда като нов. Незнам колко му кара батерията сега, но като нов знам, че кара повече от седмица. Комплект телефон, зарядно, кутийка, книжка и калъфче. Цена 60 лева. Нова цена 50 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Аз проявявам интерес към апаратчето имаш "PM" Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackRam Posted March 20, 2005 Author Share Posted March 20, 2005 55 lewa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Продавам Сиеменс А55 - червен панел. Купен е преди година и малко, ползван е от жена, не е излизал от калъфчето затова изглежда като нов. Незнам колко му кара батерията сега, но като нов знам, че кара повече от седмица.Комплект телефон, зарядно, кутийка, книжка и калъфче. Цена 60 лева. <{POST_SNAPBACK}> Kolko 60lv?Ti kak si az imam A50 koito e edno kum edno s A55 samo klavieturata e smenena i nemoga da mu vzema 25lv toi iska 60lv XA!!!Kusmet 6te ti trqq Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackRam Posted March 21, 2005 Author Share Posted March 21, 2005 Не ми се търсят линкове за да ти покажа, че A50 е доста по-голям и грозен от А55... Моя е в перфектно състояние. Ти на твоя незнам как ще му вземеш и 20 лева като е със счупен панел... изпусни го още веднъж пък може и 15 да не можеш да му вземеш. Както съм писал по-горе цената вече е 55 лева. С поста си плачеш за уорн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackRam Posted March 23, 2005 Author Share Posted March 23, 2005 Нова цена 50 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.