Jump to content
BulForum.com

Анти-Securom7 !! Няма нужда от запис на диск!

veseo

Recommended Posts

По този начин се подкарват следните игри:

Constantine

Championship Manager 5

Project Snowblind

1. Сваляте тоя шит. Най-накрая майкрософт да ни помогне да разбием защита :evil .

2. Инсталирате програмата.

3. Правите шорткъти със следните параметри: (шорткът се прави с дясно копче на десктопа -> new shortcut)

Shortcut1: "C:\Program Files\Windows Resource Kits\Tools\subinacl.exe" /keyreg "\HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\Devicemap\SCSI\SCSI Port 4" /deny=administrators=r

Shortcut2: "C:\Program Files\Windows Resource Kits\Tools\subinacl.exe" /keyreg "\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices" /deny=administrators=r

ВАЖНО : Ако сте инсталирали програмата другаде, а не в горепосочения път, променете го. Само НЕ МАХАЙТЕ параметрите след пътя към .exe файла, тъй като всъщност те вършат цялата работа.

ВАЖНО2:"Port 4" в шорткъта трябва да се смени с "Port Х", където Х е номера на порта на вашия SCSI device.

За да разберете какъв ви е порта отивате в "\HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\Devicemap\SCSI" в регистрито (start->run regedit) d347prt е за d-tools, a a347scsi за Alcohol (ако не сте ги променяли при инсталация).(10x ABIDE)

4. Стартирате и двата шорткъта и сте готови. При желание можете да си ги добавите при startup.

:D SecuROM is goin downnn :D

Edit : Верно работи :) Сега го тествах и аз - върви идеално

Само да добавя: "Port 4" в шорткъта трябва да се смени с "Port Х", където Х е номера на порта на вашия SCSI device.

За да разберете какъв ви е порта отивате в "\HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\Devicemap\SCSI" в регистрито (start->run regedit) d347prt е за d-tools, a a347scsi за Alcohol (ако не сте ги променяли при инсталация).

Иначе бачка! :punk 10x veseo!

• 2 weeks later...

добре сичко ясно само не мога да видя кой ми е порта давам \HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\Devicemap\ и няма SCSI.Аз съм с вин 98.Някой знаели как да си го видя

se e taia dali 6a si s win98.xp,2000 i taka natatuka.davagi na vsi4ki. :bgrin:  :confused

пълни Глупости са тва ти на 98 ли си А? на мен не играта ми шорткътите не могат да станат

добре сичко ясно само не мога да видя кой ми е порта давам \HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\Devicemap\ и няма SCSI.Аз съм с вин 98.Някой знаели как да си го видя

пълни Глупости са тва ти на 98 ли си А? на мен не играта ми шорткътите не могат да станат

И аз не можех да си намеря портовете, и аз не можех да си направя shortcut-ите, обаче в крайна сметка се оправих (за СМ5 става въпрос). От начало имах само Daemon Tool, а той не може да mount-не CM5.BWT и се чудех и се маех за какво става въпрос. След това си инсталирах Alcohol 120%, mount-нах CM5.BWT и инсталирах. След това ако не можеш да направиш shrtcut-овете влез в папката на шита както се изрази veseo и copy -> subincal.exe. После на desktop-а (или където там искаш) дай paste shortcut. Даваш properties и в target добавяш: /keyreg "\HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\Devicemap\SCSI\SCSI Port X" /deny=administrators=r съответно: /keyreg "\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices" /deny=administrators=r

Ако не си знаеш портовете (както аз примерно), Х го заместваш последователно с 0,1,2.... докато стане (аз или сам пълен хал или много кьорав). При мен беше на 3.

Cheers veseo :beerchug

platis, може да маунтва и .bwt, само избираш да ти показва всички файлове ;)

Това с портовете не е много полезно, тъй като може да си преебете нещо .. поне във форума откъдето взех това, не го препоръчват. Правите на ваш риск

platis, може да маунтва и .bwt, само избираш да ти показва всички файлове ;)

На мен ми го даваше, само че ми даваше няква грешка при маунтването. Явно проблема може да е в мойто РС. :unsure: Затова изтрих и Daemon-a и останах само с Alcohol. Все пак прави image-та :P

Тва за портовете или мен не ми ги пише (d347prt и а347scsi никъде не ги видях) или наистина трябва да си прегледам очите. :online2long:

yup :) Unpin-вам темата, вече явно няма нужда от нея

Edit: Пинвам я пак :) Май още има нужда :)

• 1 month later...

В новата версия на Securom7 тия хакове са blacklist-нати, затова ползвайте Anti-Blaxx ;) Не съм я тествал, но досега не съм чул нито един човек да се оплаква че не работи с нея ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...