Ogy_Bot Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Tova che xvalim telefoncheto e dobre. Sega ostava i nqkoi da mu gi kupi mirage q mi pishi na ogy_bot@abv.bg koordinatite si zashtoto iskam da ti dokaram edin priqtel koito moje da kupi vtorata upotreba. Vei dvamata shte se razberete. Chakam otgovor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 1. Новият тел работи ли с карти на двата оператора 2. До колко е стигнало наддаването към момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
wabobowa Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 pi4ove as taka i ne razbrah kolko pari im iskat.Telefona naistina e qk!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ogy_Bot Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 parite sam gi napisal nov 370 po4ti nov 320 no naddavaneto ostava do 23 sorry a tel e 0899315444 <{POST_SNAPBACK}> az 6te gi razkodiram kato iskate <{POST_SNAPBACK}> Momcheto e opredelilo cenite i vie naddavate kakto tozi veche e napravil. az davam 380 za staria a za novia , kam 400 , no triabva da go vidia, kak e kodiran vse pak, ako se interesuvash mi otgovori <{POST_SNAPBACK}> Vajnoto e da davate nad cenite koito sa obqveni ot prodavacha. Vazmojno e kp-studio da se otkaje i sledvashtiq po predlojenie pecheli. Naddavaneto vaji do 23-ti Az veche sum kazal che za noviq shte dam 370 i ako nikoi ne go poiska az si go zimam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
demisa Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Iskam da popitam prodava4a za tozi koito e po4eti nov moje li barter az davam T610 s 6 mesetza garantziq e oshte + doplashtane telefonat mi nqma i edna draskotinka moje da se vidi i na jivo de 4akam otgovor tyk ili na PM dali moje barter i koko shte e doplashtaneto ako moje Link to comment Share on other sites More sharing options...
piezo Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 1. Новият тел работи ли с карти на двата оператора 2. До колко е стигнало наддаването към момента <{POST_SNAPBACK}> telefonite gi obiavih kodirani no ne6to mnoo skapo bilo razkodirvaneto, kakto misliat informiranite v FORUMA. Sega sa razkodirani na sa6tata cena, no novia e ve4e 400lv. Drugia e perfekten niama da vzema pari ot nikoj predi da go e pobazikal 2-3dena , za de se obedi a cenata e 320. Az sam ot Trakia ako iska6 6te ti go pokaja no do 23 i dvata sa na targ. tva e na brat mi nick Piezo sorry ne sam zabeliazal Iskam da popitam prodava4a za tozi koito e po4eti nov moje li barter az davam T610 s 6 mesetza garantziq e oshte + doplashtane telefonat mi nqma i edna draskotinka moje da se vidi i na jivo de4akam otgovor tyk ili na PM dali moje barter i koko shte e doplashtaneto ako moje <{POST_SNAPBACK}> sajeliavam ne mi e nujen. Obadi mi se na 0899315444 ili 680023. Ili predloji niakvo dopla6tane setih se koj iska takav tel, kato tvoia moje da mu go prodam. tva e na brat mi nick Piezo, sorry ne sam zabeliazal Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted March 21, 2005 Author Share Posted March 21, 2005 1. Новият тел работи ли с карти на двата оператора 2. До колко е стигнало наддаването към момента <{POST_SNAPBACK}> telefonite gi obiavih kodirani no ne6to mnoo skapo bilo razkodirvaneto, kakto misliat informiranite v FORUMA. Sega sa razkodirani na sa6tata cena sa, no novia e ve4e 400lv. Drugia e perfekten niama da vzema pari ot nikoj predi da go e pobazikal 2-3dena , za de se obedi a cenata e 320. Az sam ot Trakia ako iska6 6te ti go pokaja no do 23 i dvata sa na targ. Iskam da popitam prodava4a za tozi koito e po4eti nov moje li barter az davam T610 s 6 mesetza garantziq e oshte + doplashtane telefonat mi nqma i edna draskotinka moje da se vidi i na jivo de4akam otgovor tyk ili na PM dali moje barter i koko shte e doplashtaneto ako moje <{POST_SNAPBACK}> sajeliavam ne mi e nujen. Obadi mi se na 0899315444 ili 680023. Ili predloji niakvo dopla6tane setih se koj iska takav tel, kato tvoia moje da mu go prodam. pi4ove as taka i ne razbrah kolko pari im iskat.Telefona naistina e qk!! <{POST_SNAPBACK}> pro4eti foruma Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 telefonite gi obiavih kodirani no ne6to mnoo skapo bilo razkodirvaneto, kakto misliat informiranite v FORUMA. Sega sa razkodirani na sa6tata cena sa, no novia e ve4e 400lv. Drugia e perfekten niama da vzema pari ot nikoj predi da go e pobazikal 2-3dena , za de se obedi a cenata e 320. Az sam ot Trakia ako iska6 6te ti go pokaja no do 23 i dvata sa na targ. <{POST_SNAPBACK}> На тази цена съм до тук Успех с продажбата Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaz Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 davam 300 lv., za vtorata upotreba. Nadiavam se da e zapazen i bez problemi. a za novia sam saglasen za 370 lv, ako ne moge6 da mu vzeme6 pove4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliank Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 http://www.globul.bg/bg/promotion.html?id=862 eto go tuk za 399lv s dds,razkodiran(4e sled edna preinstalaciq na softuera,q kamilata,q kamilarq) i nai-vajnoto garanciq! davam 250lv,vednaga,bez da 4akam do 23! Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Стига мрънкайте. Аз имам същия тел и нито е бъгав, нито му пада батерията толкова бързо колкото се иска на някои от вас. Пък и има ъпдейт на софтуера при такива проблеми! За всичко които ще говорят лошо за телефона или ще пречат на продавача по някакъв начин по добре да пишат в друга тема (и да си цъкат на скапаните сименси за по 300лв) <{POST_SNAPBACK}> Ни са прай ве, аз точно за твоя знам че е бъгав! Ако не беше твоя щях да дам и повече от 300 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted March 22, 2005 Author Share Posted March 22, 2005 http://www.globul.bg/bg/promotion.html?id=862 eto go tuk za 399lv s dds,razkodiran(4e sled edna preinstalaciq na softuera,q kamilata,q kamilarq) i nai-vajnoto garanciq!davam 250lv,vednaga,bez da 4akam do 23! <{POST_SNAPBACK}> Mnogo sam saglasen s teb, ve4e ne mi se otgovaria na temi kato tvoita. I proveri niakade kakvo ozna4ava preinstalacia na software ( a ne softuera) i ne pi6i pove4e ne6ta koito ne znae6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Хайде стига толкова - вместо да сложа няколко warn-а ще ви затворя темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.