haRabO Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 ммм most wanted ти кой си ако не е тайна ? от кой клас ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 ей casperpld ли си не те знамне знам дали ме познаваш или знаеш кой съм обаче на твое място бих си мерил прикзаките дори и тука сещаш ли се 100% си някой мишок дето не знам от колко време не си излизал на слънце както виждаш не съм обиждал никого до сега ама ако продължаваш така ти обещавам че ще намеря начин да те накарам да се извиниш най-малкото изказвам собственото си мнение сещап ли се нещастник Въх... ужасТ... умрЕх от страх... След тези твои думи в близките дондурнайсет милиона дни няма да си покажа носа извън завивките :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
most wanted Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 нещастник виж се к'ва си мишка уе само знаеш да се дървиш по тея умрели форуми Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Ей ,взе да вони на тестостерон в тази тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Ей ,взе да вони на тестостерон в тази тема Estrogen EDIT: i Progesteron Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat_kras Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 вярно ли е, че от 8-ми октомври учителите от гимназията почват ефективна стачка?(това го каза Караиванова и като гледам доста учители носят лентички) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 А дано, че сички си веят пишките,а ние учим...После ше им земат от ваканцията сигурно де,а на нас не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Нашите не са в синдиката и няма как да стане това...освен ако не ги приемат до 8 октомври,но подозирам,че дотогава стачката ще е приключила вече... В България всяко чудо за 3 дни общо взето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Това, че са в синдиката не им пречи да стачкуват. Може да ги уволни само директора при това положение. Той няма да го направи, защото ще си вкара автогол, понеже няма да може да намери заместници :]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Напротив,забранено им е по трудовия договор да стачкуват.Затва се натискат да ги пиремат в синдиката ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 нещастник виж се к'ва си мишка уе само знаеш да се дървиш по тея умрели форуми оО Сладур Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Ш я се карайте другаде уе. Днес г-жата по биология каза,че щяли да се събират на някъв съвет и да решават дали ще има стачка или не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat_kras Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 и парашкевица каза тва и допълни, че вече има официално обявен синдикат на ЕГ "Пловдив"! Обаче проблемът е, че някои учители се ебават с нас като казват, че няма да стачкуват т.е. трябва пак да ходим на даскало, но само за 2-3 часа по предметите, при който даскалите не стачкуват(това го каза г-жа Стоянова и специално заяви, че няма да се отменя контролното в понеделник, защото няма да стачкува) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 От 8-ми(понеделник) започват ефективна стачка нашите...ако дотогава не е свършила общата Link to comment Share on other sites More sharing options...
most wanted Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 госпожа стоянова дето е най-големият изрод майна баси нещастието Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 От 8-ми(понеделник) започват ефективна стачка нашите...ако дотогава не е свършила общата Т'ва сигурно ли е или си ги говорите само ? те днеска май трябваше да се събират и да гласуват ... Тъкмо днеска се радвах че няма да имам биология утре и гледам Узунката пристга с "поршето" и ми стана малко тъпичко .. ама май са ги виакли сички да гласуват кой иска да има стачка ... госпожа стоянова дето е най-големият изрод майна баси нещастието т'ва за кво го написа че не разбрах мн мн .. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
haRabO Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 пучи написа ли реферата по немски за утре а??? хаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
most wanted Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 щото някой горе писа че няма да стачкува а тряа да праа контролна пак при нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 пучи написа ли реферата по немски за утре а??? хаха ахаххааахах ти ЛУТ си ли ве "Аз нямам учебник" Боли ма *** , Тя Стайчето е мой човек Ти кой си ве ? щото някой горе писа че няма да стачкува а тряа да праа контролна пак при нея И аз понеделник трябва да права по математика .. Тая Хаджийска днеска вика : "И да има стачка и да няма в понеделник ще пварите контролно" ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
most wanted Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 http://news.plovdiv24.com/32948.html айде вече официално няма да карам история,география,физика,немски и квото господ даде дано и биологията да стачкува много добре ще ми дойде. който е при бакалова неска чух че нямало да стачкува така че да не се надява много ама и тва е добре аз очаквах да си изкараме сичко като попове айде айляка почва Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Т'ва сигурно ли е или си ги говорите само ? Ти как мислиш??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 http://news.plovdiv24.com/32948.html айде вече официално няма да карам история,география,физика,немски и квото господ даде дано и биологията да стачкува много добре ще ми дойде.който е при бакалова неска чух че нямало да стачкува така че да не се надява много ама и тва е добре аз очаквах да си изкараме сичко като попове айде айляка почва Хахаххах Ами дано е вярно Честито .. Аз съм при бакалова (класна ми е ) Ама днеска ми бодна 2ка и суре няма да ме бара скоро ,, така че се тая Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 И аз понеделник трябва да права по математика .. Тая Хаджийска днеска вика : "И да има стачка и да няма в понеделник ще пварите контролно" ! А на мен ми е класна . Вика: "Така... вие си се готвите за понеделник, стачката да не ви интересува O.o ." Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Само че даскалките говореха нещо , че даже и днеска да гласуват за стачка , щели да почнат чак другата седмица .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.