Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

Значи тоя Бояджиев е оная мека п♛тка, дето мама Цеци ебаваше, както си иска... Хах, нищо чудно, че се оплакват хората от него... Колкото до чичко Ленин, изобщо не дъни, ако имаш аргументи. Може би сме били на приблизително еднакво мнение по много от въпросите, но съм виждал и обратното. Пък за пишките...момчетата минаваха по-лесно в неговия клас, защото просто разбираха повече от политика, а то баш това е дисциплината. Че е хахо, също е вярно, но поне е весел тип хахо...

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply
Ккаво занчеине има това,след като не занете нищо за тези преподаватели?Едно сухо ие какво информация ще даде?

След като разбера името ще мога да разпитам за повече информация. ;)

Несериозни сте младото поколение.Я си сипете по едно ,голямо.Без лед ,ако може да е седяло в камерата един ден.Пийнете си и се радвайте на ваканцийката дето ви остава.К'во ви е еня кой щял по еди-какво-си да ви преподава?Не става само с питане ,иска са и акъл...независимо по кой предмет.

имаш проблем с моя въпрос ли ? теб какво те бърка аз защо питам..

Ами примерно задаваш безсмислен въпрос?Малко ли е?Аз що не попитам кои ще ми преподават 12 клас по всичко,а.Има си списъци в даскалото,ако отлкова ти е наложително!

И по-леко с тона!

Haribo e докачлив

relax ,такива като тебе мн вървят за взимане на подбив , а гимназията е жестоко място

Haribo e докачлив

relax ,такива като тебе мн вървят за взимане на подбив , а гимназията е жестоко място

3 години съм вече в тая гимназия и все още никой не ме взел на подбив.. но ще внимавам вече щом "такива като мен" мн вървят.. :P

В колко ви викат в събота?

В 9.

Нашите едва ли ще стачкуват... Те всички имат съпрузи-бизнесмени, пък и май не са в синдиката O_o, Ангелова така разправяше.

Бтв каспър, ти не завърши ли тая година?

Ние като питахме няма ли да стачкуват те се казваха, че са доволни Тъй, че не се надявайте

На тях даскалъка им е просто хоби :D.

В 9.

Нашите едва ли ще стачкуват... Те всички имат съпрузи-бизнесмени, пък и май не са в синдиката O_o, Ангелова така разправяше.

Бтв каспър, ти не завърши ли тая година?

АХхахахаха

К'ва стачка в Английската

Т'ва никога няма да стане ... !

аз си искам , направо в зайчарника :)

имахме най огромната стая на света , с супер доволното място за хек-че от зад :)

имахме си и плъхче

имахме си и мн заспала даскалка , която ни изгради в толкова големите идиоти :P

на 15ти , ще има ли '07 хора ? за нашия клас сме се поразбрали няколко човека да идем

аз си искам , направо в зайчарника :)

имахме най огромната стая на света , с супер доволното място за хек-че от зад :)

имахме си и плъхче

имахме си и мн заспала даскалка , която ни изгради в толкова големите идиоти :P

на 15ти , ще има ли '07 хора ? за нашия клас сме се поразбрали няколко човека да идем

Пффф... не ми напомняй тез времена... и ние яко хекче жулихме... даже вътре в общижитието... и веднъж пернахме едната даскалка.... :laughing: :laughing: :lol: Плъховете бяха атракцията на 8-ми клас... като видиш момите като почнат да пискат и да се катерят по масите.... хахахаха :lol: :lol: :lol:

На 15 бая хора от класа ще идем... или поне бая от тези, които ще са в плд-то. Аз ще съм там ест!!! И утре ще ходя, да водя братовчед ми... зайче е!!! :lol: :lol: :lol:

оо колко яко , ще видиш малки уплашени зайци , който след 5 годни , ще излезнат очукани от живота и пубертета бараби :)

Аз днеска бях да заведа братовчед ми... той е от Асеновград и още не може да се оправя в плд-то... ама ся има цели 5 години да се научи. Пълно зайчета... с мама и татко естествено! Видях 3-ма учители: Сивов, Барбулова и Коева... поприказвах се с всички. Мн се зарадвах, като ги видях... после си припомних някоя и друга простотийка от живота в даскало и ми стана тъжно... Утре пак на линия!!!

Аз съм в потрес...г-жа Астарджиева се е пенсионирала...една славна епоха завърши...предстоят тъмните векове.Честно казано очаквах ,но не тая големи надежди.

сулева ще поеме ли пак 12 клас ?

или най сетне , ще се откаже от надпреварата с възрасста вече и ще си се оттегли в пенсия ???

паднах се при Иванова и съм 8-ми "к" клас :D . утре по леко с морковите :)

а ако може някой да ми каже първото име на тази иванова защото страдам от недочуване :D

Аз имах голямото "щастие" да ме застъпи баба Сула. Ебати историкът е...разправя ти приказки, които рядко са вярни...за мнения и интерпретации изобщо не може да става дума. Не знам вие как я разбирате историята, ама аз така и не се разбрах със Сула...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...