Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

ТКЗС-то е много либерален и спокоен човек,Жорка ;) Общо взето с нея никакви проблеми не съм имал

А това за липсата на собствено мнение по философия не знам как ти дойде наум...поне при нас няма такова нещо.

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply
Я сега да свериме клюките. Аз вчера разбрах от човек, на когото му било казано от друг, за това не повярвах много. Та това което знам е следното: Казал на някаква деветокласничка, че няма да и пише оценка в дневника. Писал й на някакъв лист шестица и се подписал. И казал, че ако иска оценката да се прехвърли в дневника, трябвало да се разберат при други обстоятелства.

Това знам аз. Вярно ли е или са ме метнали?

клюката ти е верна

OK, де, знаеш, че аз съм малко ебаняк и винаги съм имал "проблеми" с всички даскали. Но специално ТКЗС-то беше абсолютна смешка. Никога не сме правили дискусии за каквото и да било в нейните часове. Единствено трябваше да учим какво пише в учебника...ако може на изуст, пък най-добре. Два-три пъти се е случвало да пита нещо класа и тъй като бях в най-тихия, но зубърски клас, само аз драпах да говоря. Та от няма накъде ме вдигаше и като не кажех, каквото искаше да чуе, вдигаше някой от зубърите, те казваха това, дето е в учебника и ТКЗС-то вика: да, точно така, да минем нататък... Ебати...това пък го казвах аз... Пък колко пъти съм я засичал като говореше глупости по време на лекция...карай, може пък да се е оправила, кой знае...

Съгласен. Тая жена не разрешаваше лично мнение. Спомням си ясно една от класическите й реплики: "Добре, но не смяташ ли, че ..." и цитира нещо от учебника.

Колкото до "чичко Ленин" - хич не го харесвах. Има си определени граници на поведение, които не трябва да прекрачваш, особено ако си учител.

елица, елица, с голяма та .... звездица....

Не знаех, че Кръстев го нямало в училището вече, ама се съмнявам да е дисциплинарно уволнен. Може да се е махнал заради изборите и да се кандидатира за кмет(не на ПЛовдив разбира се)

Няма значение.Колкото до личното мнение при него...в часа му или трябва да спиш или да не си отваряш устата.Никога съм го виждал да приема алтернативна гледна точка.А при него всичко женско винаги е имало предимство ама какво толкова.Той си е чичко Ленин и ще си остане така.Няма какво да се занимава човек с него ,просто не заслужава чак толкова внимание.Следващия който съм набелязъл за дългосрочна почивка е физика с обицата( не му помня името ).

Няма значение.Колкото до личното мнение при него...в часа му или трябва да спиш или да не си отваряш устата.Никога съм го виждал да приема алтернативна гледна точка.А при него всичко женско винаги е имало предимство ама какво толкова.Той си е чичко Ленин и ще си остане така.Няма какво да се занимава човек с него ,просто не заслужава чак толкова внимание.Следващия който съм набелязъл за дългосрочна почивка е физика с обицата( не му помня името ).

Бояджиев! Аз при него нищо не разбирах. Той така обясняваше, че не е истина... :pirate

абсолютен пич.

да не съм чул лоша дума

Дайте мнения за Сулева :unsure:

Типичен представител от старата школа. Учи стихотовроения и пей песни в часовете, да ти пише 6-ца, ако си не мн добър в историята. Иначе без учене не минава при нея.

Бояджиев! Аз при него нищо не разбирах. Той така обясняваше, че не е истина... :pirate

olee , kak pishehse po duskata ne e istina , :D :D

s dqsnata ruka pishe , s lqvata trie :D

i kato pochne da obqsnqv nqkoe snehma ... sedi i s tbeshira po neq svurzva nqkvi tochki :D kato igra na vushka :D :D

i nakraq se obrushta usmihva se i "razbrahte li ? "

nie razbirase ne sme razbrali

i pochva pak , "dobreee , znachi ..." :D :D :D hahahaha :D :D

Хахаха Бояджиев е луд! Миналата година ми беше класен. Всяко междучасие ме е гонил по коридорите, крещейки "Ща оставя на изпиииииит!!! Е ся ща изпитам, отивай да учиш!!!!!!";) Ама е мн готин, когато сме ходили с класа наляво надясно сме си лафили. Супер открит човек - за приятелката му разказваше, за живота му изобщо...ала бала..все двойки ми пишеше, ама кво от тва, не ме беше яд като ги получавах от готин даскал хахах :Д Накрая се смили де.. Сега незнам дали още ще ни е класен?

Кой ви научи да пишете "незнам", не знам, майна :D. Снощи една тръгна да убеждава мен и още няк'ъв, че "в новите речниците се пишело слято X_X".

Ъъъ... Някой да има информация за Кръстев? Освен тази, че ако съм се родил с п*шка ще ме дъни яко, нещо друго, което да не знам? =D

а на немските ?

на едните тя,на другите Узунов

Ккаво занчеине има това,след като не занете нищо за тези преподаватели?Едно сухо ие какво информация ще даде?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...