Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply
Съгласен съм! Урбалова ми преподаваше 4 години, а Паскова - 1. И двете са мн пекани!

Леле дано да е толкова пекана, колкото я представяте...Макар че след Руска всички ще ми се струват като ангелчета сигурно. :lol:

Леле дано да е толкова пекана, колкото я представяте...Макар че след Руска всички ще ми се струват като ангелчета сигурно. :lol:

Абе не спада към категорията "Супер точен даскал" (поне при мен), но е доста по-добре от много други!

Че какво и е на Руска?!?

Че какво и е на Руска?!?

What are you doing, I wonder O.o ...

Не съм бил при нея, но ми е писнало да слушам за нея :D. На 9-ти май беше взела ТВ за да може тя и класът й да изгубят 90 мин. да гледат парада в Москва по случай Деня на победата O_o.

На 9-ти май беше взела ТВ за да може тя и класът й да изгубят 90 мин. да гледат парада в Москва по случай Деня на победата O_o.

тва пък е страхотно.

такова нещо трябва да се види задължително

първич час по математика при Джамбов в 8ми клас , никога няма да го забравя как ни обясняваше нещо за урвавненията и за да демонстрира , какво е приведен и неприведен вид , или квото и да беше :D , се разрошваше , разкопчаваше ::D :D :D и как удряше нора по глвата в дневника :D :D :D

няколко месеца по късно ни дойде Урбалова ... оле оле беше толкова якоо :) тва беше единствения даксал , който ме хвалеше на родителските срещи :)

след ова дойде Пасковааа :) няма подобен учител , който да е толкова добър човек :) мн мн мила жена :) винаги се е отнасяла с разбиране и е давала бонуси :) х) х)

Абе никой не може да се сравни с Вангела-3 тодини айляк и лафове...не завиждам на тези,избрали да се занимават с математика след това обаче :unsure:

Вангела е твърдо присъствие по баловете :) и моретата след това :)

и там забавлява :)

е мене не особено де , но аз го видях само 1 пут в диско :P

Какво е станало с Джамбов? Нали сега преподаваше на 9е клас. Аз съм от бившия му клас и мога да ви каже, че колкото и кусури да му намерите на този учител по-сплотен и с по-висок успех от нашия клас нямаше така че си правете изводите. А за Вангела няма какво да коментирам той е uber alles :)

Уж е тайна, ама да

Еми получи си го... Кви намеци правеше на момичетата... пф ужас. Добре че ние имахме няколко по-отракани и го правеха да си бара ушите... а момчетата мн ни режеше от всякъде... Ами честно казано тези, които сега ще почват да учат логики, психологии и т.н. могат само да се радват. И да се молят да им се падне Дюлгерова!!! :lol: :punk :lol: :punk :woot :ph34r:

ЕДИТ:Ае разкажете някаква историйка с Дюлгерова. Няма как да няма изцепки пред вас. Аз почвам: Веднъж преди час по философия при Кръстев влиза Дюлгерова и с патетичен тон заявява: "Ох, колко съм черна и грозна!!!" Излезнах на коридора да се хиля... Втората е: Вървиме си ние по стълбите и Дюлгерова слиза надолу. Едно момче (фен на Интер, какъвто съм и аз) я пита: "Госпожо, вие от Интер ли сте?" И тя: "А, да! Отивам си!" Мн мн смях на стълбите! Третата по-късно, ако и вие напишете нещо!

Същия ,наистина не е изненада.Все пак поведението му бе меко казано "неприемливо".Един по-малко.Остават обаче още доста за чистка там.

Същия ,наистина не е изненада.Все пак поведението му бе меко казано "неприемливо".Един по-малко.Остават обаче още доста за чистка там.

Аз само за Мазева се сещам. Другите, които са ми преподавали, са що годе добра реколта! :)

намеците му окей. дори и да е противно и гнусно, прощава му се. ама тва дето го е направил е под всякакъв морал.

намеците му окей. дори и да е противно и гнусно, прощава му се. ама тва дето го е направил е под всякакъв морал.

Я сега да свериме клюките. Аз вчера разбрах от човек, на когото му било казано от друг, за това не повярвах много. Та това което знам е следното: Казал на някаква деветокласничка, че няма да и пише оценка в дневника. Писал й на някакъв лист шестица и се подписал. И казал, че ако иска оценката да се прехвърли в дневника, трябвало да се разберат при други обстоятелства.

Това знам аз. Вярно ли е или са ме метнали?

Той Джамбов си се беше пенсионирал още миналата година, ама директора го взел за още една година. Нас ни направи барливи. Нямаше час, в който да не ни крещеше и да се караше. ОСвен това е на възраст вече човека. Като почне да крещи и се разтрепери направо си мислех, че ще получи удар.

Стига бе, как ще махнат чичко Ленин... Това си е престъпление. Може и пък да беше перверзник, ама беше единственият свестен даскал в тая област. ТКЗС-то не знам какво те кефи, Сашо...пълен ташак беше. Това по философия да не можеш да си кажеш мнението и да нямаш право на мнение...аз така не го и разбрах... Батманът е пълно хахо, това е ясно. И то други няма...може би някой нов. Ако наистина пак е чукал ученички, съм склонен да го ритна по кокалчето, ама мисълта ми е друга...никой не остана да преподава философия...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...