most wanted Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 а аз като съм при тъпата дима стоянова :(;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 аз очаквам новата учебна година с нетърпение при мен любопитството надделява над омразата към даскало (бтв заек съм ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Съгласен съм! Урбалова ми преподаваше 4 години, а Паскова - 1. И двете са мн пекани! Леле дано да е толкова пекана, колкото я представяте...Макар че след Руска всички ще ми се струват като ангелчета сигурно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Леле дано да е толкова пекана, колкото я представяте...Макар че след Руска всички ще ми се струват като ангелчета сигурно. Абе не спада към категорията "Супер точен даскал" (поне при мен), но е доста по-добре от много други! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Леле дано да е толкова пекана, колкото я представяте...Макар че след Руска всички ще ми се струват като ангелчета сигурно. Че какво и е на Руска?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Че какво и е на Руска?!? What are you doing, I wonder O.o ... Не съм бил при нея, но ми е писнало да слушам за нея . На 9-ти май беше взела ТВ за да може тя и класът й да изгубят 90 мин. да гледат парада в Москва по случай Деня на победата O_o. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Знаете ли кой ще замества Джамбов? Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 На 9-ти май беше взела ТВ за да може тя и класът й да изгубят 90 мин. да гледат парада в Москва по случай Деня на победата O_o. тва пък е страхотно. такова нещо трябва да се види задължително Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Джамбов са го разкарали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Или просто му е време да се пенсионира вече,Хост Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 първич час по математика при Джамбов в 8ми клас , никога няма да го забравя как ни обясняваше нещо за урвавненията и за да демонстрира , какво е приведен и неприведен вид , или квото и да беше , се разрошваше , разкопчаваше : :D и как удряше нора по глвата в дневника :D няколко месеца по късно ни дойде Урбалова ... оле оле беше толкова якоо тва беше единствения даксал , който ме хвалеше на родителските срещи след ова дойде Пасковааа няма подобен учител , който да е толкова добър човек мн мн мила жена винаги се е отнасяла с разбиране и е давала бонуси х) х) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Абе никой не може да се сравни с Вангела-3 тодини айляк и лафове...не завиждам на тези,избрали да се занимават с математика след това обаче Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Вангела е твърдо присъствие по баловете и моретата след това и там забавлява е мене не особено де , но аз го видях само 1 пут в диско Link to comment Share on other sites More sharing options...
VenoMan Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Какво е станало с Джамбов? Нали сега преподаваше на 9е клас. Аз съм от бившия му клас и мога да ви каже, че колкото и кусури да му намерите на този учител по-сплотен и с по-висок успех от нашия клас нямаше така че си правете изводите. А за Вангела няма какво да коментирам той е uber alles Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Абе. Вярно ли е, че уволнили Кръстев дисциплинарно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Уж е тайна, ама да Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Уж е тайна, ама да Еми получи си го... Кви намеци правеше на момичетата... пф ужас. Добре че ние имахме няколко по-отракани и го правеха да си бара ушите... а момчетата мн ни режеше от всякъде... Ами честно казано тези, които сега ще почват да учат логики, психологии и т.н. могат само да се радват. И да се молят да им се падне Дюлгерова!!! :ph34r: ЕДИТ:Ае разкажете някаква историйка с Дюлгерова. Няма как да няма изцепки пред вас. Аз почвам: Веднъж преди час по философия при Кръстев влиза Дюлгерова и с патетичен тон заявява: "Ох, колко съм черна и грозна!!!" Излезнах на коридора да се хиля... Втората е: Вървиме си ние по стълбите и Дюлгерова слиза надолу. Едно момче (фен на Интер, какъвто съм и аз) я пита: "Госпожо, вие от Интер ли сте?" И тя: "А, да! Отивам си!" Мн мн смях на стълбите! Третата по-късно, ако и вие напишете нещо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Кой е този Кръстев?ПО Свят и личност ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Същия ,наистина не е изненада.Все пак поведението му бе меко казано "неприемливо".Един по-малко.Остават обаче още доста за чистка там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Ами супер тогава.Дано 12 клас пак ни е Налбантова Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Същия ,наистина не е изненада.Все пак поведението му бе меко казано "неприемливо".Един по-малко.Остават обаче още доста за чистка там. Аз само за Мазева се сещам. Другите, които са ми преподавали, са що годе добра реколта! Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 намеците му окей. дори и да е противно и гнусно, прощава му се. ама тва дето го е направил е под всякакъв морал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 намеците му окей. дори и да е противно и гнусно, прощава му се. ама тва дето го е направил е под всякакъв морал. Я сега да свериме клюките. Аз вчера разбрах от човек, на когото му било казано от друг, за това не повярвах много. Та това което знам е следното: Казал на някаква деветокласничка, че няма да и пише оценка в дневника. Писал й на някакъв лист шестица и се подписал. И казал, че ако иска оценката да се прехвърли в дневника, трябвало да се разберат при други обстоятелства. Това знам аз. Вярно ли е или са ме метнали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Той Джамбов си се беше пенсионирал още миналата година, ама директора го взел за още една година. Нас ни направи барливи. Нямаше час, в който да не ни крещеше и да се караше. ОСвен това е на възраст вече човека. Като почне да крещи и се разтрепери направо си мислех, че ще получи удар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Стига бе, как ще махнат чичко Ленин... Това си е престъпление. Може и пък да беше перверзник, ама беше единственият свестен даскал в тая област. ТКЗС-то не знам какво те кефи, Сашо...пълен ташак беше. Това по философия да не можеш да си кажеш мнението и да нямаш право на мнение...аз така не го и разбрах... Батманът е пълно хахо, това е ясно. И то други няма...може би някой нов. Ако наистина пак е чукал ученички, съм склонен да го ритна по кокалчето, ама мисълта ми е друга...никой не остана да преподава философия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.