Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

Пич "От всичко тва ми падна успеха доста ,а тва не е добре" айде до тука.Наистина няма да обръщаме темата на персонални задявки и заяждания.Учебното ни заведение може и да не е най-хабавото ,може и хората да не са най-хубавите в него ама са ни били или са наши колеги за това си ги обичаме.Айде лека вечер от мен.

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

ем аз кво да кажа и моят клас не е от наи яките ама има и то4ни хора и си4ки са прави ако са огледа6 има супер готини хора от другите класове и аз в на4алото понамразих у4или6тето 6тот си4ки ги гледам зубари от на6ия клас ама има и нормални хора които излизат и не стоят само пред комповете и у4ат :)

Под еднакви имам предвид че към 80 % са ограничени,не ебават от нищо,не ги бива в никой спорт,никога не са спортували нищо, нито са ходили по състезания,анонимници в кварталите си, треперят на всяка оценка,врът се при учителите и нахалстват за оценки.

друга,по-малка част пък са тези които се правят на гъзари,което също не ме кефи.

Край на темата, ама само ми уточни аз къде съм, защото не мога да се впиша в никоя от тези групи. В много спортове ме бива и на състезания ходя винаги когато има и мога, нито за оценки съм се натискал, просто съм си учил когато е трябвало, а най-малко съм и от тези "гъзарите". Така че да ми кажеш, че съм в невидение? :)

май във всички ВУЗ-ове излезе поне първо класиране.

кажете кой къде е, как е що е.

аз съм приет в УНСС Икономика на Туризма. утре се записвам.

Край на темата, ама само ми уточни аз къде съм, защото не мога да се впиша в никоя от тези групи. В много спортове ме бива и на състезания ходя винаги когато има и мога, нито за оценки съм се натискал, просто съм си учил когато е трябвало, а най-малко съм и от тези "гъзарите". Така че да ми кажеш, че съм в невидение? :)

Теб те уважам за някои неща,само не ми говори простотии зад гърба.

Браво.Много трудно се влиза такова нещо.После какво можеш да станеш ? Преводач,учител ?

Бих пробвал японистика ама ...ноу ченс...

• 4 weeks later...

Ех деа ся 9ти клас дано не ни опъват много здраво, че сички ме наплашиха колко било гадно. :wacko: Мисля пак да си я карам айляк.

ммба гадно е ако им се оставиш ... искаш ли да си айляк , няма природна сила която да те спре

Eazy ,дано в това преводач ,учител няма нотка на подигравка.А защо си пишете тука специалностите при положение ,че има тема за това кой къде е записал висше?

що да не си ги пишем бе.

айде на 15 ще се видим.

стари, нови, няма значение, все ЕГ майна.

колкото и да са зле младите

Ха ,ша са видим ама друг път.Доста голяма част от колегите няма да присъстват.Просто са вече или ще са вече в Софето.Присъствието няма да е голямо ,но ще видим.

Ех деа ся 9ти клас дано не ни опъват много здраво, че сички ме наплашиха колко било гадно. :wacko: Мисля пак да си я карам айляк.

Гадничко е като изведнъж ти се появат 15 предмета отникъде :tongue

Гадничко е като изведнъж ти се появат 15 предмета отникъде :tongue

Хахаха! Ако ти се паднат "яки" даскали това ти е най-малкият проблем... :]

Няква Урбалова щяла да ни бъде класна.Я дайте мнение.

Super daskalka e! Ne samo si razbira ot predmeta, no i e mnogo dobra. Mai-mai po matematika sa subrali vse mnogo dobri u4iteli i gotini hora (Urbalova, Paskova). Taka 4e samo shte spe4elish ako tq ti e klasna.

PS nqmam kirilica, sorry za shliokavicata

Super daskalka e! Ne samo si razbira ot predmeta, no i e mnogo dobra. Mai-mai po matematika sa subrali vse mnogo dobri u4iteli i gotini hora (Urbalova, Paskova). Taka 4e samo shte spe4elish ako tq ti e klasna.

PS nqmam kirilica, sorry za shliokavicata

Съгласен съм! Урбалова ми преподаваше 4 години, а Паскова - 1. И двете са мн пекани!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...