hosta Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Пич "От всичко тва ми падна успеха доста ,а тва не е добре" айде до тука.Наистина няма да обръщаме темата на персонални задявки и заяждания.Учебното ни заведение може и да не е най-хабавото ,може и хората да не са най-хубавите в него ама са ни били или са наши колеги за това си ги обичаме.Айде лека вечер от мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Love ya all. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Бих ти предложил да си цъкаш на шибания Playstation и да не говориш за хората, които не познаваш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4a Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 ем аз кво да кажа и моят клас не е от наи яките ама има и то4ни хора и си4ки са прави ако са огледа6 има супер готини хора от другите класове и аз в на4алото понамразих у4или6тето 6тот си4ки ги гледам зубари от на6ия клас ама има и нормални хора които излизат и не стоят само пред комповете и у4ат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Под еднакви имам предвид че към 80 % са ограничени,не ебават от нищо,не ги бива в никой спорт,никога не са спортували нищо, нито са ходили по състезания,анонимници в кварталите си, треперят на всяка оценка,врът се при учителите и нахалстват за оценки.друга,по-малка част пък са тези които се правят на гъзари,което също не ме кефи. Край на темата, ама само ми уточни аз къде съм, защото не мога да се впиша в никоя от тези групи. В много спортове ме бива и на състезания ходя винаги когато има и мога, нито за оценки съм се натискал, просто съм си учил когато е трябвало, а най-малко съм и от тези "гъзарите". Така че да ми кажеш, че съм в невидение? Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 май във всички ВУЗ-ове излезе поне първо класиране. кажете кой къде е, как е що е. аз съм приет в УНСС Икономика на Туризма. утре се записвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 У ПУ не е излязло Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 медицина - вми пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 Английска Филология в Пу. Утре ще видим кво става със СУ Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 УХТ - Туризъм! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 Край на темата, ама само ми уточни аз къде съм, защото не мога да се впиша в никоя от тези групи. В много спортове ме бива и на състезания ходя винаги когато има и мога, нито за оценки съм се натискал, просто съм си учил когато е трябвало, а най-малко съм и от тези "гъзарите". Така че да ми кажеш, че съм в невидение? Теб те уважам за някои неща,само не ми говори простотии зад гърба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Кореистика в СУ. Баси якото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Браво.Много трудно се влиза такова нещо.После какво можеш да станеш ? Преводач,учител ? Бих пробвал японистика ама ...ноу ченс... Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Ае, готови ли сте за новата учебна година бре, юнаци? Аз ще дойда на 15 да ви видя... е не вас де... учителките! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Ех деа ся 9ти клас дано не ни опъват много здраво, че сички ме наплашиха колко било гадно. Мисля пак да си я карам айляк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 ммба гадно е ако им се оставиш ... искаш ли да си айляк , няма природна сила която да те спре Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Eazy ,дано в това преводач ,учител няма нотка на подигравка.А защо си пишете тука специалностите при положение ,че има тема за това кой къде е записал висше? Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 що да не си ги пишем бе. айде на 15 ще се видим. стари, нови, няма значение, все ЕГ майна. колкото и да са зле младите Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Ха ,ша са видим ама друг път.Доста голяма част от колегите няма да присъстват.Просто са вече или ще са вече в Софето.Присъствието няма да е голямо ,но ще видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Ех деа ся 9ти клас дано не ни опъват много здраво, че сички ме наплашиха колко било гадно. Мисля пак да си я карам айляк. Гадничко е като изведнъж ти се появат 15 предмета отникъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Гадничко е като изведнъж ти се появат 15 предмета отникъде Хахаха! Ако ти се паднат "яки" даскали това ти е най-малкият проблем... :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 и ако не си с немски.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Няква Урбалова щяла да ни бъде класна.Я дайте мнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Няква Урбалова щяла да ни бъде класна.Я дайте мнение. Super daskalka e! Ne samo si razbira ot predmeta, no i e mnogo dobra. Mai-mai po matematika sa subrali vse mnogo dobri u4iteli i gotini hora (Urbalova, Paskova). Taka 4e samo shte spe4elish ako tq ti e klasna. PS nqmam kirilica, sorry za shliokavicata Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Super daskalka e! Ne samo si razbira ot predmeta, no i e mnogo dobra. Mai-mai po matematika sa subrali vse mnogo dobri u4iteli i gotini hora (Urbalova, Paskova). Taka 4e samo shte spe4elish ako tq ti e klasna. PS nqmam kirilica, sorry za shliokavicata Съгласен съм! Урбалова ми преподаваше 4 години, а Паскова - 1. И двете са мн пекани! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.