Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

заф, да ти издиря ли телефона на николова да се разберете нещо?

• 2 weeks later...

Тцтцтц ся 9ти клас в тъпата голяма сграда... :( Ще ми липсва зайчарника. :laughing:

Иска ми се да попитам вече завършилите - и скоро, и не толкова:

Има ли учители, които не бихте поздравили ако ги срещнете? Ако да, кои са те? Знам, че има даскали, които ти "пълнят" душата, дето се вика, и други, които ако срещнат Блейд ще им шибне кол в сърцето. И докато за мен примерно 1 даскал е супер човек, за друг той е гаден и лошо-оценко-пишещ. Както и да е... Има ли такива, които с удоволствие ще подминете демонстративно на улицата (все пак в малък град живеем). Нека само да не ги псуваме или критикуваме директно.

единствено парашкевица. нея и в училище си я гледах на кръв.

еее как може да кажеш така за нончева. като я видя и ми прави супер густо. с нея дори си приказваме като се засечем.

Иска ми се да попитам вече завършилите - и скоро, и не толкова:

Има ли учители, които не бихте поздравили ако ги срещнете? Ако да, кои са те? Знам, че има даскали, които ти "пълнят" душата, дето се вика, и други, които ако срещнат Блейд ще им шибне кол в сърцето. И докато за мен примерно 1 даскал е супер човек, за друг той е гаден и лошо-оценко-пишещ. Както и да е... Има ли такива, които с удоволствие ще подминете демонстративно на улицата (все пак в малък град живеем). Нека само да не ги псуваме или критикуваме директно.

Апостолова по физика!! Но тя се пенсионира преди 4-5 години. Танчев по география също беше пич.

• 2 weeks later...

Освен класния си ръководител - г-жа Т.Паскова - почти никой друг.Другото там е мърша.Светила разни и самозабравили се разни индивиди.Има и свястни ама вътре средата ги убива и тях.

Само тази по физика..Църа ли ква беше не бих, но сигурно не бих я и познал. С всички други сме се разбирали идеално, макар и по-скоро като "приятели", а не точно учител-ученик. С правилното поведение може да се разбереш с почти всеки.

Помня как цялото даскало като трябва да ходи да взима книги от библиотеката направо умира от страх понеже все нещо им викала там, а на мен толкова време нищо не ми е казала, дори когато закъснях 3 месеца за връщането на едни книги :).

М. Павлова - най-страхотния учител, който ми е преподавал за тия 5 години в това даскало. На 17 съм на линия, да я поздравя!!!!

Сивов - ей на това му се вика точен даскал.

Ст. Танчев (бат Стойко) - само добри думи

Л. Караколева - Страхотен човек, направи много неща както за нашето обучение, така и за израстването ни като личности. Задължитено ще ида да я поздравя при първа възможност!

А колкото до тези, които не бих поздравил... Може би няма такива, защото така съм възпитан. Ще ги поздравя от уважение, че са по-възрастни от мен... Но ето някои, които не успяха да спечелят уважението ми:

Мазева - Въпреки че ми пишеше редовно 6-ици без да учех много! Отношението й към някои други съученици беше ужасТно!

Апостолова (тя май вече не се подвизава в даскалото) - в 9ти клас ми беше класна.Е повярвайте ми: по-скучни часове на класа от това нямаше на къде...

Кръстев - тук съм малко раздвоен, защото в един момент е много точен, а в друг като почне с неговата любима реплика при спор: "Не се дръж като дървен философ"... КОйто е спорил с него и е чувал това, знае за какво става въпрос!

Урбалова - За 5 години казвания на "Добър ден" по коридорите, тя ми е отговорила само 2-3 пъти...

Кафалиева (по английски на немските паралелки) - тая женица не можах да я разбера за 4 години... В едни моменти се държи много добре, в други - ку*ец...

И един съвет за младото поколение (8-ми и 9-ти клас): Не преписвайте по музика, щото ако не сте майстори, ще има да оправяте двойки.Тая има мн зорко око...!

майка и да еба!

заради преписване имам 5-а и ми ебе успех и сичко

:wtf: Познайте кое е произведението ,което звучи в момента.Това го имаше като въпрос в часовете по музика.Няма лошо.Само да й кажа ,че произведението е Music Instructor - Dreams In My Fantasy :devil А ся и да на е жал за оценки в това даскало нещата са от доста време приключили.Аз за себе си отдавна съм разбрал ,че ти неща хич не са най-важните и ако човек е стойностен ще има кой да го оцени.Нека преподавателите и нивото на преподаване в гимназията да става все по-добро.Същото се отнася и за материалната база.Може да звучи и малко странно ,но не забравяйте в края на крайщата колко е натоварваща учит. професия.Понякога си го припомняйте като им се дразните. ;)

тва даскало деиствително е голяма преебавка ако ся можех да избирам пак бих избрал или мг-то или френската или руската ама тая англииска е ебах му маиката

яко учене (ако искаш де ако не завършваш с 5.40) грозни момичета(нищо лично ама в мг-то са просто...) и ужасно много загубено време изобщо ужас а най-лошото е че като кажеш на някои че си от англииската и веднага отношението се променя вече си ония идито дето се е намърдал в компанията без да те познават без нищо просто ужас мноо е тъпо обаче вече са похарчени пари за уроци за да съм там и няма връщане назад за съжаление

most wanted, то бива-бива ама толкова тъпи неща трудно могат да бъдат събрани в такъв кратък текст. Поздравления. Следващият път не се изказвай за неща, от които си нямаш и грам понятие.

хаха омг евала бате на драго сърце бих взел един-два съвета от тебе само нз по кво ама все пак ти нали си някъв свръх интелигентен и зрял и можеш да ме научиш на много работи евала

а и отделно повечето хора в ег-то са супер надувки недоумявам обаче защо е говорете си квото искате аз за себе си съм прав както вероятно и вие с никои няма да споря тва си е мое мнение щото ако спориш с идиот е твърде вероятно и тои да прави същото (дано да няма пак warn :D)

Че съм по-зрял от теб в това няма и съмнение, колко съм интелигентен...няма какво да си мерим пишките тук. От мен не знам дали имаш какво да научиш, но определено от това училище има какво и няма да е зле да започнеш с пунктоацията и граматиката на еизка ни.

В училище си, за да учиш, а не да си бараш макарите. Аз като казвам, че съм завършил тази гимназия не само, че не ме мислят за идиот, а дори започват да ме мислят и приемат за много по-умен/интелигентен от колкото всъщност съм. Ако хората те мислят за идиот то бъди сигурен, че си имат други причини и това, че си в тази гимназия изобщо не е фактор при формирането на това тяхмо мнение. Може би след време ще разбереш, че не си никак прав.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...