Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

батка, за резбата знаеш, а вчера си поговорихме за мъжете и чувствата, както и за онази аляска която спомена че не трябвало да пиеш :) нали така =]

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Повечето ревове на място там са пълен ташак. След време хората действително си спомнят и си поплакват откровено. Аз лично много исках да се махна накрая, ама сега ми в мъчно за адски много неща. Хората, дето най-много се тръшкаха, сега хич не помнят нищо и не ги е еня за даскалото. Може пък да е съвпадение... А довечера...канен съм...там съм...пък да видим...

догодина по тва време... яката работа :D

И кво защо след 12-ти клас задължително трябва да има рев ? След 4ти клас и след 7 клас никой от старите ми класове не рева,а бяхме сплотени лапета,тва някакъв обичай ли е - след 12ти рев.

После си студент,нов клас нови хора,пък който ти е приятел от гимназията ще се търсите пак.С другите не...И така :)

догодина по тва време... яката работа :D

И кво защо след 12-ти клас задължително трябва да има рев ? След 4ти клас и след 7 клас никой от старите ми класове не рева,а бяхме сплотени лапета,тва някакъв обичай ли е - след 12ти рев.

После си студент,нов клас нови хора,пък който ти е приятел от гимназията ще се търсите пак.С другите не...И така :)

Понеже ще се виждаш с много малка част от тези хора по нататък.А с годините може и съвсем да изгубите връзка.Също така през целия си сyзнателен живот си бил ученик и сега изведнъж нещата се променят и осъзнаваш че тези години ще ти липсват.Може би затова плачат хората :)

Студент = ученик за мен... само че по-хубаво

Пък и в моя случай се радвам че ще се разделя с дебилните лапета от английската

abe az ne revah ne mi be6e nqkak si revq6to veselo mi be6e ni6to podobno na rev ;) a eazyE kurti6 ma s taq gledna to4ka ;) kato ne te kefqt mesti sa we idi v nqkoe ot tehnikumite togava da pi6ti6 4e vsi4ki sa gameni

море , тупса тупса , оле-оле , напукани пияни говеда и яко денс B) :punk B) :punk

Лесния и аз го подкрепя.Много брак има в тая гимназия ,който с удоволствие няма да виждам скоро :) BTW да ви зарадвам младежи и девойки ,от догодина вероятно няма да има приемни.Само по диплома.Тая година 10к + места в университетите ,което значи 3 и нагоре на изпитите и влизаш ,където искаш.Според мен това не е хубаво ,но все пак :D

нищо не ти разбрах.

Ами при положение ,че 10 000 бройки нови ще се добавят за прием тази година това дефакто означава ,че почти няма да има неприети.Едва ли не трябва да изкараш 3.00 на изпита и да имаш ниска диплома за да не те приемат.

http://education.actualno.com/news_105834.html

Едит:Към shadenfroh( тоя ник винаги ми е бил странен ) ,абе човек що изнасяш лични раговори в публ. пространство.Нека не се киснем един друг тука пред всички :)

То пък в повечето случаи тия изпити бяха такъв ташак, че няма накъде... В същност явно има накъде - без тях... След някоя и друга година да почнат и дипломи да раздават ей така, само това остана.

Е ,добре,значи хората от по-лесните училища ще влизат,а а аз не ,така ли ?

Щото моята диплома от английската ще е 4.80-90 в най-добрият случай ?

Значи шансовете ми за студент намалят,така ли ?

А връзкари има и в ЕГ.В моя клас има хора на които им пишат оценки очевидно по-лесно от на останали,и то през всичките години.

Виж ся ,то е ясно че няма да е точно така.За апетитните специалност пак ще има подбор ,който няма да е основан само на дипломата.Просто ще изменят формата.А колкото до това дали има връзкари в нашето даскало...ми нека всеки сам си преценява кой какъв е.

да въведат освен изпитите и интервю. е тогава ще се види кой знае език, кой става, кой е тъп зубрач, кой е пекан.

Е ,добре,значи хората от по-лесните А връзкари има и в ЕГ.В моя клас има хора на които им пишат оценки очевидно по-лесно от на останали,и то през всичките години.

Я ги кажи тея връзкари от твоя клас, които им пишат по-лесно от на другите оценката? (инициалите ми стигат :) ). Защото аз се сещам само един с прякор ken.. . Кажи наистина кои са другите? Много е лесно да се хвърли обвинението, а де факто да няма нищо

нека и аз да подкрепя колегата. има учители и по химия и по история и по литература например които са си с пристрастията, но и с големите приказки, че са винаги толерантни и обективни...други пък не са с тези приказки, просто защото не могат да говорят като хората и сглобяват цяло изречение само от съюзи...няма да споменавам имена, щото са достатъчно известни, за някои вече се писа във вестниците, за други може би предстои..

едит: ника ми го има в речниците, а личните конфликти...майната им

glei sq ima si nqkoi u4iteli koito ot samoto na4aloto si favorizira nqkoi....imal sum takiva primeri v jivota si i sum siguren 4e ne e plod na nekva vruzkar6tina tva favorizirane....ta....eazy pak ti e krivo tva daskalo.......ne moga da razbera tolkova kato go mrazi6 i edvam hodi6 6to ne ide6 drugade....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...