sk8er Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Последно ще учим ли утре,щото имам няква класна и нз кво да правя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Ще се учи дам Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuRoNimouS Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Някой знае ли за оформянето на крайния успех от дипломите влизат ли ЗИП-овете от 9-ти клас,че ми е важно ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Някой знае ли за оформянето на крайния успех от дипломите влизат ли ЗИП-овете от 9-ти клас,че ми е важно ? По принцип да, но Люба Попова е казала да не ги вписват класните засега (незнайно защо). Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Кък тъй да не ги вписват за сега?!?К'во ще рече това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Кък тъй да не ги вписват за сега?!?К'во ще рече това? Това твърдеше Николова днес. Нямам идея защо. И тя нямаше като я питахме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadenfroh Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 аз пък незнайно защо мисля че зиповете са само 12 клас :? аа тва значи ли че аз мога да почна зип ? и всички предмети ли мога ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Зиповете се избират чак в 12 клас. в 12 клас са 4 часа седмично и са по два предмета. при вас зиповете са в 9-и клас по география и история и те са задължителни, никой не те пита какво искаш. а в 10 и 11 клас мисля, че беше етика и право и философия. но не помня много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 То само в 12 клас е ЗИП, а другото се води ЗП. 9 клас не влиза в дипломата, Ванка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Утре в колко часа почва тоя спортен ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 "утре" вече мина Сега за всички абит. ,които не са разбрали , за изпращането е желателно да сме в даскало към 9:30ч.Тогава ще караме часа на класа доколкото разбрах.Ако има промени казвате у време Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 май към 9 трябва да сме по класните стаи, а в 9:30 да си ни изпратят. ако някой не е получил куверт за новотела, в понеделник да намери валери от Г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadenfroh Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 това значи че ние трябва да дойдем в 9,30? Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 това значи че ние трябва да дойдем в 9,30? не, това значи да дойдете в 8 и да купите водка и тоник, за да почерпите. иначе, мисля, че 9 и малко е окей да дойдете. и тъй като парашкевица не ми даде да си пусна "студио Хъ", когато излизам от даскало, предлагам випускът да излезе с песента на Umbrella. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Еееееее, що не са ви дали да си е пуснете като излизате?!? Ще е много яко . Тъкмо да остане за нас догодина Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 мисля, че обяснението е повече от ясно - парашкевица е комплексиран гей. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Е, като ти гледам последните post-ове...значи сте си лика-прилика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 сори, жоре, забравих, че ти е приятелка. и двамата можете да отидете на майната си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Никаква не ми е. Просто ми ставаш смешен напоследък, колко си отворен по един начин, дето доколкото те помня, не ти отива. Беше добро хлапе едно време, а сега нещо гледаш все много голям да го ваднеш, пък звучи смешно... Ама то си е твоя работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadenfroh Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 тихо и двамата бе айде момчета все напред ! бтв..аз поне си мисля че нащето изпращане е доста по-тъпо организирано от това на руската.не че имам големи наблюдения, но миналата година когато брат ми напускаше руската не остана човек който да не се разплаче, пък при нас нещо не видях :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 От мене само: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 YEAH!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 ее, стига бе, аз си плаках Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 'Сички реваха. 24 Май? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 shadenfroh ,какво ти става ,бе?Ти нещо си обърнал нежнат страна!?Ние сме мъже ,момче.Ние не ревем...ти си реви ако искаш.Т'ва да ревеш не е винаги израз на дълбоки чувства.Пък колкото до споменатия джин ,аз такова нещо не видях???Ае приятно изкарване на всички утре и консум. с мярка ,да не се будим в изтрез. или реанимацията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.