Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

Последно ще учим ли утре,щото имам няква класна и нз кво да правя... :wacko:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply
Някой знае ли за оформянето на крайния успех от дипломите влизат ли ЗИП-овете от 9-ти клас,че ми е важно ?

По принцип да, но Люба Попова е казала да не ги вписват класните засега (незнайно защо).

Кък тъй да не ги вписват за сега?!?К'во ще рече това?

Това твърдеше Николова днес. Нямам идея защо. И тя нямаше като я питахме.

аз пък незнайно защо мисля че зиповете са само 12 клас :?

аа тва значи ли че аз мога да почна зип ? и всички предмети ли мога ?

Зиповете се избират чак в 12 клас. в 12 клас са 4 часа седмично и са по два предмета.

при вас зиповете са в 9-и клас по география и история и те са задължителни, никой не те пита какво искаш. а в 10 и 11 клас мисля, че беше етика и право и философия. но не помня много.

"утре" вече мина :) Сега за всички абит. ,които не са разбрали , за изпращането е желателно да сме в даскало към 9:30ч.Тогава ще караме часа на класа доколкото разбрах.Ако има промени казвате у време :)

май към 9 трябва да сме по класните стаи, а в 9:30 да си ни изпратят.

ако някой не е получил куверт за новотела, в понеделник да намери валери от Г.

това значи че ние трябва да дойдем в 9,30?

не, това значи да дойдете в 8 и да купите водка и тоник, за да почерпите.

иначе, мисля, че 9 и малко е окей да дойдете.

и тъй като парашкевица не ми даде да си пусна "студио Хъ", когато излизам от даскало, предлагам випускът да излезе с песента на Umbrella.

мисля, че обяснението е повече от ясно - парашкевица е комплексиран гей.

сори, жоре, забравих, че ти е приятелка. и двамата можете да отидете на майната си.

Никаква не ми е. Просто ми ставаш смешен напоследък, колко си отворен по един начин, дето доколкото те помня, не ти отива. Беше добро хлапе едно време, а сега нещо гледаш все много голям да го ваднеш, пък звучи смешно... Ама то си е твоя работа...

тихо и двамата бе :)

айде момчета все напред !

бтв..аз поне си мисля че нащето изпращане е доста по-тъпо организирано от това на руската.не че имам големи наблюдения, но миналата година когато брат ми напускаше руската не остана човек който да не се разплаче, пък при нас нещо не видях :?

ее, стига бе, аз си плаках

shadenfroh ,какво ти става ,бе?Ти нещо си обърнал нежнат страна!?Ние сме мъже ,момче.Ние не ревем...ти си реви ако искаш.Т'ва да ревеш не е винаги израз на дълбоки чувства.Пък колкото до споменатия джин ,аз такова нещо не видях???Ае приятно изкарване на всички утре и консум. с мярка ,да не се будим в изтрез. или реанимацията :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...